101 Keto Recepten Review: Is dit je Geld waard?

101 keto recepten review

In dit artikel lees je mijn 101 Keto Recepten Review van Mitchel van Duuren. Je bent op dit artikel gekomen omdat je waarschijnlijk meer informatie wilt over dit product.

En die wil ik je graag geven! Ik vertel graag over mijn mening, de inhoud van het product en andere belangrijke zaken als prijs en garantie.

In de onderstaande inhoudsopgave kun je zien welke onderwerpen worden behandeld.

Zo weet je na het lezen van dit artikel of deze 101 Keto Recepten iets voor je zijn of niet!

101 keto recepten

Wat is dit voor product?

Om deze review te beginnen geef ik je nog een korte introductie over het product. Het 101 Keto Recepten pakket is een kookboek met (zoals de titel al zegt) 101 recepten die geschikt zijn voor het ketogene dieet.

Mitchel van Duuren, de maker van dit boek, heeft hier veel ervaring mee. Zelf is hij ook maker van de Keto Revolutie. Dit is een videocursus over hoe je zelf kunt beginnen met het keto dieet.

Dit recepten boek is online: Na het bestellen kun je deze downloaden als pdf, en op de computer lezen. Je zou het ook kunnen uitprinten om als fysiek boek te gebruiken.

Wie is de schrijver?

Zoals ik al net zei: Mitchel van Duuren is de schrijver van dit kookboek. Mitchel is al meer dan 12 jaar bezig met het schrijven van informatie over gezonde voeding en levensstijl.

Het begon ooit bij het Paleo dieet, maar sinds een paar jaar is ook Keto een belangrijk onderwerp geworden op zijn website. Op ‘elke hap telt’, keto.nl en paleo.nl deelt hij informatie over alles wat met deze onderwerpen te maken heeft. Daarnaast verkoopt hij ook cursussen en boeken zoals deze.

Mitchel is erg bekend in de gezondheidsindustrie en heeft al heel veel mensen geholpen met zijn producten.

mitchel van duuren

Wat krijg je na aankoop?

Het product ‘101 Keto Recepten’ bestaat niet uit slechts één e-book. Het is een geheel pakket waar we nu langs gaan lopen zodat je kunt zien wat je allemaal krijgt.

101 Keto Recepten kookboek (219 pagina’s)

Dit is het belangrijkste boek met alle 101 recepten. De recepten bevatten de benodigde ingrediënten, stappen van bereiding en Macronutriënten per maaltijd.

Keto Restaurantgids (6 pagina’s)

De eerste extra toevoeging aan dit pakket. In dit e-book vind je informatie over hoe je je succesvol kunt houden aan het keto dieet, en tóch uit eten kunt gaan. Korte maar belangrijke informatie die handig is om te weten.

restaurant-gids keto

Keto Snelstart gids (4 pagina’s)

Een klein boekje voor als je begint met het keto proces. Er zijn een paar zaken die weer anders zijn dan bij andere diëten. In dit e-book lees je deze stappen en krijg je een korte keto voedingslijst.

keto-snelstart-gids

Keto Voedingslijst (10 pagina’s)

Een e-book met daarin alle geschikte voedingsmiddelen voor het ketogene dieet. Dit gaat je een hoop google zoekopdrachten schelen! Alles wat je mag eten staat gemakkelijk opgesomd.

complete-keto-voedingslijst

Maaltijdplanners en Boodschappenlijsten (3 weken)

Om het begin gemakkelijker te maken krijg je extra hulpmiddelen om sneller je boodschappen te doen en je maaltijd per dag in te plannen. ‘Failing to plan is planning to fail’, een goed plan zorgt al voor een voordeel om succesvol te gaan afvallen met keto.

De ervaringen van anderen

Er zijn nog een hoop anderen mensen die al veel gebruik hebben gemaakt van de recepten uit dit keto recepten boek. Wat is hun ervaring en mening?

Op de website heb ik veel ervaringen van klanten kunnen vinden. Deze zijn voornamelijk op Facebook geplaatst. Dit zijn reacties die Mitchel zelf heeft gedeeld, maar toch vind ik het goed om deze te laten zien.

De namen en profielfoto zijn onherkenbaar gemaakt vanwege privacy redenen. Een goede zaak en dit laat ook zien dat het echte mensen zijn met echte resultaten.

In deze Facebook groep zie je bijvoorbeeld de volgende reacties:

101 keto recepten ervaringen 4
101 keto recepten ervaringen 5
101 keto recepten ervaringen 2
101 keto recepten ervaringen 1
101 keto recepten ervaringen

Veel positieve reacties dus, en wij snappen wel waarom.

Onze mening

We hebben het kookboek met 101 keto recepten uitgebreid bekeken en moet zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding erg goed is. Voor een paar tientjes krijg je heel veel recepten om je dagen te vullen en een ketogeen dieet te beginnen.

De vormgeving van de boeken is prima, niet super bijzonder, maar goed leesbaar en niet storend. Per recept zijn ook de macronutrienten toegevoegd, wat naar onze mening erg handig is. Zo weet je precies wat je binnenkrijgt.

Wij denken wel dat als je net begint met Keto, dit receptenboek nog niet super handig is om direct te gebruiken. Als je al meer van Keto afweet is dit wel een ideaal product om meer recepten te maken voor je dieet.

Mitchel is ook maker van de Keto Revolutie. Deze bevat een uitgebreide videotraining over keto en hoe je hiermee begint. Wij zouden zelf aanraden om deze te combineren met dit receptenboek. Mitchel heeft hier ook over nagedacht en geeft je een combinatieprijs waarbij je dit 101 recepten boek voor slechts 10 euro kunt aanschaffen.

Conclusie: Een goed product voor de mensen met al wat kennis van Keto. Voor de totale beginners raden wij het combinatiepakket met de Keto Revolutie aan.

Sterke punten

Dit zijn naar onze mening de sterke punten van dit product (het receptenboek):

 Veel variatie in de recepten.

 Een overzichtelijke vormgeving per recept, en handige aanvullende informatie zoals de macronutrienten per maaltijd.

 Een goed prijs/kwaliteitsverhouding voor het pakket wat je krijgt.

 Mitchel van Duuren heeft bakken met ervaring als het gaat om afvalmethodes als Keto (en ook Paleo).

 De klanttevredenheid is erg hoog en er zijn veel positieve reacties op de producten van Mitchel zijn bedrijf.

Zwakke punten

❌ Als je nog helemaal niet bekend bent met Keto kan het overweldigend zijn.

❌ De keto afvalmethode is niet iets wat je lichaam (normaal) gewend is. Aan het begin kun je je moe gaan voelen, en hier moet je doorheen bijten.

❌ Er is weinig informatie te vinden over de garantie, terwijl deze er wel is.

Prijs en garantie

Voor het volledige pakket met 4 e-books betaal je eenmalig 27 euro. Daarboven op komt een garantie van 60 dagen. Als je niet tevreden bent terwijl je alles hebt gevolgd krijg je het gehele aankoopbedrag terug.

Als je er nog niet heel bekend met Keto kun je ook een combinatiepakket bestellen. Hierbij krijg je het 101 Keto receptenboek + de Keto Revolutie voor 47 euro. De keto revolutie is normaal €37, dus in dit geval betaal je slechts 10 euro voor de 101 keto recepten.

Naar onze mening zijn dit prima prijzen. Goed betaalbaar en als je alles volgt kan het een groot verschil gaan maken in je leven.

100% niet goed geld terug garantie

101 Keto Receptenboek Kopen (+ Korting)

Wil je ook beginnen met de 101 Keto Recepten van Mitchel van Duuren?

Start dan vandaag nog met het receptenboek en begin binnen 5 minuten met het maken van je eigen Keto recepten!

Via de onderstaande knop kom je op de juist website terecht. Helemaal onderaan staat het combinatiepakket samen met de Keto Revolutie, waarbij je voor 10 euro al in het bezit bent van de 101 Keto recepten.

Veel plezier en succes!

101 keto recepten
Summary
Review Date
Reviewed Item
101 Keto Recepten Kookboek
Author Rating
41star1star1star1stargray
Product Name
101 Keto Recepten Kookboek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *