Afslank Receptenbijbel Review (2020)

afslank receptenbijbel review

Op deze pagina kom je alles te weten over de Afslank Receptenbijbel: Recepten, ervaringen van anderen en uiteindelijk mijn eigen resultaten en conclusie!

Wil je graag afvallen door middel van de Afslank Receptenbijbel, maar twijfel je nog over het boek?

Ik ben je voorgegaan en vertel je graag meer over de inhoud van het programma, ervaringen van vele anderen en mijn eigen resultaten.

Afslank Receptenbijbel Review video


Heb je niet de tijd om dit hele artikel door te lezen? Dat begrijp ik. Daarom heb ik een video voor je gemaakt waarin ik in ongeveer 6 minuten de belangrijkste punten van dit product bespreek.

Wat is de Afslank Receptenbijbel?


De Afslank Receptenbijbel is een boek dat je meer dan 100 recepten geeft die voor snelle vetverbranding gaan zorgen, zodat je blijvend resultaat gaat zien.

Het boek bevat 6 verschillende categorieën van recepten: Vleesgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen en dressings en desserts.

Alle recepten zijn geselecteerd door Oscar Helm.

Het boek is digitaal en fysiek te verkrijgen, inclusief meerdere bonussen die straks verder worden uitgelegd.

Wie is Oscar Helm?


Oscar Helm

Oscar Helm (Helmstäter) is de oprichter van de Afslank Receptenbijbel. Daarnaast zit hij achter de voeding en gezondheids website happyhealthy.nl.

Hierop staan meer dan 490 artikelen over voeding en afvallen. De artikelen worden geschreven door meerdere auteurs, waaronder Oscar zelf.

De website biedt in totaal 6 producten aan, allemaal gerelateerd aan afvallen en gezond leven. Ze zijn allemaal geschreven door Oscar. De Afslank Receptenbijbel is momenteel het populairste boek.

Oscar is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn Master of Science heeft behaald. Daarnaast is hij sinds 2017 orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur.

Oscar zijn hobby’s zijn lezen, bloggen en boulderen. Hieronder zie je een video waarin Oscar in actie is:

Wat Oscar uniek maakt is dat hij zijn voedingsadviezen onderbouwd met wetenschappelijke kennis over voeding. Al zijn kennis over voeding heeft hij gebruikt voor de Afslank Receptenbijbel. 

Is Oscar Helm betrouwbaar?


Ik vernoemde al eerder de diploma’s van Oscar. Dit zegt hij niet zomaar, op zijn website happyhealthy.nl laat hij bewijzen van deze diploma’s zien:

oscar helm diploma-orthomoleculair-voedings-en-suppletieadviseur
oscar helm diploma orthomoleculair epigenetisch therapeut

Zijn wetenschappelijke kennis vormt een belangrijke basis voor zijn producten, en dat heeft hij hier bewezen. Het eerste punt is dus positief.

Ook wordt er op de website netjes het KvK nummer vermeld, wat ook terug te vinden is in het handelsregister. Ook het adres van Oscar staat onderaan de website vermeldt.

Daarnaast heeft de Facebookpagina van de website van Oscar meer dan 59.000 vind-ik-leuks.

Afslank Receptenbijbel Ervaringen


Er zijn veel geschreven ervaringen te vinden van mensen die de Afslank Receptenbijbel hebben gekocht. Ook zijn er video’s waarin mensen hun ervaring vertellen.

Hieronder lees je zowel negatieve als positieve ervaringen met het afslankboek.

Negatieve ervaringen


Op het online forum van de consumentenbond is een gesprek van een paar jaar geleden terug te vinden waarin een aantal mensen niet tevreden zijn over de Afslank Receptenbijbel. Dit gaat specifiek over een bepaalde bonus die je krijgt. Als je die namelijk erbij koopt, betaal je na 1 maand de abonnementskosten van 19,97 euro per maand.

Er zijn een aantal klanten die dit niet gezien hebben, waardoor zij negatief zijn. Dit snap ik natuurlijk volledig.

Het goede aan deze discussie is dat Oscar zelf ook meepraat. Hij heeft meerdere berichten geplaatst waarin hij uitleg geeft en de problemen probeert op te lossen. Dit vind ik erg netjes van hem, hij is niet iemand die moeilijk te bereiken is en schimmig is in zijn communicatie.

Door de reacties van de ontevreden klanten te lezen heeft hij veel veranderingen doorgebracht. Dit zegt hij hierover:

Oscar Helm Reactie Consumentenbond

Conclusie: Blijf goed lezen als je de Afslank Receptenbijbel koopt. Als je het boek mét de 5 bonussen aanschaft, weet dan dat je na 1 maand gaat betalen voor de 5e bonus: Het Ultieme Afslankprogramma (Videocursus). Je kunt dan gemakkelijk het afmeldformulier gebruiken als je hier geen gebruik meer van wilt maken.

Afmeldformulier

Als je helemaal nergens aan vast wil zitten bestel je het boek gewoon zonder bonussen op de website.

Afslank Receptenbijbel zonder bonussen

Positieve ervaringen


En nu naar de positieve ervaringen met de Afslank Receptenbijbel, want daar zijn er een hele hoop van te vinden. Door de recepten uit het boek hebben veel mensen prachtige resultaten behaald. En deze lees je hieronder:

Afslank Receptenbijbel Review Nicolette van Dam
Afslank Receptenbijbel Review 4
Afslank Receptenbijbel Review 5

Conclusie

Oscar Helm en zijn producten zijn betrouwbaar. Zijn diploma’s met onderbouwde foto’s, en ervaringen van echte mensen maken het een betrouwbaar verhaal.

Wat krijg je in de Afslank Receptenbijbel?


De Afslank Receptenbijbel is een boek dat je digitaal en fysiek kunt ontvangen. Het boek bevat meer dan 100 recepten die ervoor gaan zorgen dat je vet gaat verbranden, en op de weegschaal het positieve verschil gaat merken.

In het boek ontdek je waarom de meeste diëten mislukken en waarom juist deze methode wel het verschil gaat maken.

Afslank Receptenbijbel recepten

De recepten zijn erg breed opgesteld. Hierdoor heb je veel variatie, waardoor het leuk en lekker is om te maken en te blijven doen.

Het boek bevat 6 verschillende categorieën, met onder andere visgerechten, kipgerechten, vegetarische gerechten, salades, dressings, sauzen en toetjes.

De kant en klare weekmenu’s en boodschappenlijstjes gaan je erg veel tijd besparen, zodat je het makkelijk kunt volhouden en zeker weten gaat afvallen.

Dit zijn enkele voorbeelden van recepten die je kunt verwachten in de Afslank Receptenbijbel:

1. Haringsalade met avocado

2. Havermout met zwarte chocolade en grapefruit

3. Carpaccio met zilvervliesrijst

Afslank Receptenbijbel Recepten 3

4. Biefstuk met zoete aardappel

Afslank Receptenbijbel Recepten 4

Afslank Receptenbijbel Inkijkexemplaar


Ben je benieuwd hoe je de bovenstaande recepten maakt en wat je kunt verwachten van de Afslank Receptenbijbel?

Claim dan hieronder jouw gratis inkijkexemplaar, zodat je weet wat je kunt verwachten:

Bonussen


Als je nu met de Afslank Receptenbijbel begint, ontvang je tijdelijk 5 gratis bonussen:

  • Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips (Waarde €10,-)

Met deze menu’s hoef je zelf geen schema’s te maken en zijn de recepten in het boek op een juiste manier ingedeeld. Hierdoor ga je op de meest effectieve manier afvallen.

Daarnaast zorgen de boodschappentips ervoor dat je direct naar de supermarkt kunt gaan en de juiste ingrediënten kunt gaan halen voor de recepten.

  • Bonus 2: 10 Gezonde Toetjes (Waarde €10,-)

De Afslank Receptenbijbel bevat van zichzelf al een aantal toetjes, maar deze bonus bied je nog meer desserts die in je afvalschema gaan passen. Je ziet het aantal calorieën, voedingswaarden en menusuggesties.

  • Bonus 3: 84 Gezonde Tussendoortjes (Waarde €20,-)

Deze bonus bied je een gigantische hoeveelheid (84!) aan gezonde, maar heerlijke tussendoortjes die je slank maken en houden. Je herkent het misschien wel dat tussendoortjes altijd lastig in te passen zijn. Met deze gezonde tussendoortjes weet je zeker dat je goed zit!

  • Bonus 4: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam (Waarde €10,-)

De meeste diëten die je hebt gevolgd zijn waardeloos, en geven enkel tijdelijke resultaten. Hierdoor zul je nooit je streefgewicht bereiken. Met de richtlijnen in deze bonus zul je een slank en gezond lichaam creëren, en voorgoed afrekenen met het jojo-effect. Je zult eindelijk blijvend resultaat gaan zien.

  • Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (Waarde €19,97)

Dit programma bied je video’s met tips om nog sneller te gaan afvallen. Als je écht voorgoed dat gezonde en strakke lichaam wilt behouden, is deze bonus erg geschikt en zeker de moeite waard.
Let op: Je krijgt de eerste maand gratis, hierna betaal je het normale bedrag per maand.

Garantie: Afslank receptenbijbel risicovrij uitproberen!


Je kunt de Afslank receptenbijbel risicovrij uitproberen. Je hebt namelijk 60 dagen de tijd om het boek uit te proberen.

Oscar meldt dat je het direct kan laten weten als je niet tevreden bent. Je krijgt dan het geld teruggestort op je rekening, zonder enkele vragen of moeilijkheden.

Door deze garantie kun je zonder enkel risico beginnen met de Afslank Receptenbijbel en alle waardevolle bonussen.

Mijn resultaten en conclusie: Is het je geld waard?


Ik heb meerdere afvalprogramma’s uitgeprobeerd, maar de Afslank Receptenbijbel is toch wel de meest makkelijke van allemaal. Met voorgaande programma’s was het voornamelijk dat je veel dingen niet meer mag eten.

Met de recepten in dit boek heb ik dat gevoel totaal niet. En wat nog meer een erg zeker en fijn gevoel geeft, is dat Oscar de recepten baseert op zijn wetenschappelijke kennis. Je ziet nog wel eens dat bepaalde afvalrecepten zomaar ergens vandaan komen, zonder ook maar uitleg over de reden waarom dit nou juist goed voor je is.

Dit heeft Oscar erg goed gedaan in de Afslank Receptenbijbel.

Nu ik 1,5 maand bezig ben, ben ik ongeveer 3 kilo afgevallen. Ik heb hier en daar een recept overgeslagen, en desondanks dat vind ik toch dat ik mooie resultaten heb voor zo’n korte tijd.

Ik raad de Afslank Receptenbijbel daarom ook aan iedereen aan. Als je de recepten gaat volgen, zul je echt gaan afvallen.

Ben jij geschikt voor de Afslank Receptenbijbel?


Het enige wat dit programma van je vraagt is dat je de recepten gaat gebruiken, en blijft gebruiken.

Dit is de manier om het maximale uit dit boek te halen. Je gaat dan gegarandeerd afvallen!

Maar je moet natuurlijk eerlijk naar jezelf zijn. Wat eet je buiten de recepten om? Snoep en snaai je dan veel? Dan zul je waarschijnlijk niet veel verschil merken.

Volg dus de recepten in het boek en plan je dagen goed in met de weekschema’s en boodschappentips. Dit is een goede stok achter de deur en zal je erg helpen!

De prijs van het programma


Voor de digitale versie van de Afslank Receptenbijbel en de 5 bonussen betaal je eenmalig 27 euro, en voor de fysieke versie plus alle bonussen betaal je eenmalig 37 euro. Als je vóór 12:00 besteld, krijg je het pakketje morgen discreet geleverd zonder vermelding van de productnaam of website.

Als je weet dat de meer dan 100 recepten gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek over voeding, is 37 euro erg weinig. Dit boek kan ervoor zorgen dat jij gaat afvallen, en eindelijk blijvend resultaat gaat zien en niet meer gaat jojoën met je gewicht.

Door simpelweg de lekkere recepten klaar te maken zul je gaan afvallen. Een strakke en platte buik, gladde huid, gezonde en energieke uitstraling en gevoel van trots is binnen handbereik.

En vergeet niet: Door de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie kun je ZONDER RISICO beginnen en kijken of het bij je past. Binnen deze periode kun je zonder problemen je geld gewoon terug krijgen.

Nu beginnen met de Afslank Receptenbijbel


Wil jij net als ik en vele anderen beginnen met gezond en succesvol afvallen, en eindelijk blijvend resultaat zien zonder te jojoën?

Start nu met de Afslank Receptenbijbel en begin direct met afvallen!

Al meer dan 2.600 mensen zijn je voorgegaan, met prachtige resultaten!

afslank receptenbijbel review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *