Waarom het zo Belangrijk is om een Beleggingscoach te hebben

Waarom is het zo belangrijk om een beleggingscoach te hebben?

Het volgen van de sporen van ervaren beleggers is erg belangrijk. Als je alles zelf gaat uitzoeken ben je veel meer tijd en geld kwijt. In dit artikel kom je erachter waarom een beleggingscoach essentieel is voor het behalen van prachtige rendementen.

Beleggen is niet makkelijk


Uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt dat 90% van de particuliere beleggers geld VERLIEST met het beleggen in aandelen.

Banken zijn over het algemeen niet erg gehaast om jou tips en trucs te leren om dit verlies in te perken. Zij verdienen immers geld aan jouw verliezen.

Een onafhankelijke beleggingscoach kan ervoor zorgen dat je wél geld gaat verdienen met beleggen.

Als je net begint met beleggen, komt er ongelofelijk veel op je af. Veel termen zijn onduidelijk en eigenlijk doe je veel dingen op gevoel en hoop je op een goede uitkomst. Dat is niet hoe het zou moeten, en zeker niet in het begin.

Beleggingscoach

De waarde van een Beleggingscoach


Je wilt leren van mensen die al veel ervaring hebben met beleggen. Zo maak je niet dezelfde onnodige fouten, en bespaar je jezelf hierdoor maanden of zelfs jaren van tijd. Het is eigenlijk een verkorte route naar succesvol geld verdienen met beleggen.

Je moet er natuurlijk nog steeds zelf voor werken en er tijd instoppen, maar met goede begeleiding en sturing van een beleggingscoach ga je veel gerichter te werk en zul je sneller resultaten gaan zien.

Beleggingscoach van Beleggen.com: Harm van Wijk


Harm van Wijk is zo’n beleggingscoach met een schat aan ervaring. Met zijn 32 jaar aan ervaring in de beleggingswereld, en functies rondom beleggen bij verschillende bedrijven en instanties, is hij de persoon die particuliere beleggers naar een positief rendement helpt.

Met zijn producten heeft al meer dan 11.000 tevreden klanten voorzien van beleggingssucces.

In de onderstaande video vertellen klanten over Harm en zijn product, de Trading Navigator Methode:

Omdat Harm van Wijk van een systematische aanpak en verschillende strategieën houdt, heeft hij de Trading Navigator Methode ontwikkelt. Dit is een software die gebaseerd is op technische indicatoren, waarmee cursisten mooie rendementen behalen en uiteindelijk winst maken met beleggen.

In mijn Trading Navigator Methode Review geef ik je meer informatie over de inhoud, en de ervaringen van anderen.

Gratis e-book van een Beleggingscoach


Wil je graag meer leren over beleggen? Harm van Wijk geeft een gratis e-book weg over alles wat met beleggen te maken heeft.

Inschrijven kan hieronder:

gratis-beleggen-ebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *