BerichtenBaas Review (AttractionGym): Mijn Mening

berichtenbaas-review

Opzoek naar een review van BerichtenBaas?

Dat ben je op de juiste plek! In dit artikel vertel ik je alles over deze online videocursus van Attractiongym.

Dus als je nog twijfelt over je aankoop: Ik ben je voorgegaan en geef je zoveel mogelijk informatie, zodat je uiteindelijk weet of dit iets voor je is of niet.

berichtenbaas

Wat is BerichtenBaas?


BerichtenBaas is een online videocursus waarin je leert hoe je je online gesprekken op datingsites en apps kunt verbeteren. De bekendste hiervan is natuurlijk Tinder, maar de technieken en methoden gelden voor online dating in het algemeen.

AttractionGym, het bedrijf achter BerichtenBaas, heeft meerdere online cursussen die gaan over daten en liefde, maar dit product is specifiek gebaseerd op online dating op vooral Tinder.

Wie zijn de makers?


Zoals ik net al zei, AttractionGym is het bedrijf achter deze cursus. Ze hebben een website en meerdere online cursussen die allemaal over dating, liefde en aantrekkingskracht gaan.

Het bekende gezicht van AttractionGym is Daan de Ram, datingcoach van beroep. Hij heeft zelf zoveel mogelijk geleerd over de aantrekkingskracht bij vrouwen en andersom. Al deze informatie heeft hij dit keer ook in BerichtenBaas gestopt, maar dan voor online dating.

daan de ram

Inhoud van het product


BerichtenBaas bestaat uit 9 videomodules:

  1. Het brein en psychologische triggers
  2. Pimp je online dating profiel
  3. Schaakmeester openingszinnen
  4. Tao van transitie
  5. Professioneel plagen
  6. Het fundament van fun
  7. Zoveel dates als je aan kunt
  8. Haar laten chasen
  9. Reparatie kit

Daarnaast krijg je nog 3 advanced modules, en opnames van live coaching aan cursisten door Daan zelf.

Benieuwd hoe deze inhoud er precies uitziet? Bekijk in de onderstaande video mijn productrondleiding:

Bonussen


Naast de algemene videocursus krijg je nog 10 extra bonusmodules:

B1: Seksdate voorbeeld door Daan
B2: Naaktfoto stappenplan
B3: Extreme text game
B4: Sexting handleiding
B5: Emotie bieb: 202 afbeeldingen

B6: Profielfoto make-over Gids
B7: Meteen thuis afspreken date
B8: Bumble naar bed bonus
B9: Van match naar telefoongesprek in 1 bericht
B10: Berichtenbaas feedback systeem:
Deze extra functie geeft je de mogelijkheid om screenshots van je berichten te uploaden en feedback te krijgen van andere cursisten.

Betrouwbaarheid


Na mijn aankoop kreeg ik direct een mailtje waarin ik kon inloggen in de online ledenomgeving. Zoals je ook in de bovenstaande video ziet: Alle beloofde onderdelen en informatie is beschikbaar en kun je direct kijken op je pc of telefoon.

Ik had eerst nog wat problemen met het aanmaken van een wachtwoord, maar ik hoefde alleen maar even te mailen met de klantenservice en dit was geregeld.

Voor mij is AttractionGym dus gewoon een goed bedrijf met goede producten. Je krijgt direct toegang tot je aankoop en er gebeuren geen vreemde dingen.

Mijn ervaring met BerichtenBaas


Ik ben zelf tevreden over de inhoud van het programma. Je leert heel veel over hoe emoties en psychologische triggers werken in de vorm van berichten. Eerst valt dit helemaal niet op, maar als je hier meer over weet maak je veel minder snel domme fouten.

Het grootste verschil is dat je snapt wat zij zegt en bedoelt, en hoe je hier weer slim op kunt reageren. Hierdoor heb je veel minder vaak dat je niet meer weet wat je moet zeggen. Ook de lessen over je online dating profiel gaven veel duidelijkheid en zorgen direct voor meer matches.

Wat ik wel merk is dat het niet vanzelf gaat. Dat is natuurlijk logisch, maar je moet wel zelf fouten durven maken en berichten blijven sturen naar matches. Niet alles gaat in één keer goed. Het snappen van de theorie is nog maar het begin, hierna zul je het in de praktijk moeten testen en fouten willen maken.

Kortom: Duidelijke informatie, maar je moet zelf op je bek willen gaan en door willen zetten.

Ervaringen en Recensies van anderen


Op de website van AttractionGym zijn ook ervaringen te vinden van mensen die met BerichtenBaas zijn begonnen. Hieronder zie je er een paar:

berichtenbaas ervaringen
berichtenbaas ervaring

Garantie


Als je nog niet zeker weet of dit iets voor je is kun je altijd de garantie raadplegen. Deze geeft je 30 dagen de tijd om het product uit te proberen.

Om je geld terug te krijgen stuur je een mailtje naar info@attractiongym.nl, en je volledige aankoopbedrag wordt dan teruggestort.

De voordelen van BerichtenBaas


Hieronder zie je een lijst met voordelen die dit product jou gaat geven als je besluit te beginnen:

 Je begrijpt wat je absoluut niet moet zeggen op Tinder.
 De technieken en informatie maken je direct beter dan het overgrote deel van de mannen op datingapps.
 Je begrijpt beter wat de emoties en beweegredenen van berichten zijn, zodat je hierop kan inspelen.
 Je weet welke dingen je online dating profiel beter maken waardoor je meer matches krijgt.
 Je leert openingszinnen waarop vrouwen haast altijd op reageren.
 Je ontdekt hoe je via simpele berichten kunt toeleiden naar een date.
 Je leert hoe je een goede emotionele balans creëert in je gesprekken: Jij bent niet meer de enige die vragen stelt en alle berichten stuurt, zij stuurt jou ook berichten.

Nadelen


❌ Je krijgt de theorie maar je zult zelf de stappen moeten zetten: Uit je comfort zone dus.
❌ Het is (natuurlijk) geen waterdicht systeem. Je zult niet altijd succes hebben, maar wel vaker en meer.
❌ Alleen gericht op het online gedeelte. Er is weinig uitleg over het fysieke aspect van daten.

Ben jij geschikt voor BerichtenBaas?


BerichtenBaas is een prima onlinecursus als het gaat om dating. Maar is deze ook geschikt voor jou?

Deze cursus is geschikt voor jou als je daadwerkelijk actie onderneemt en fouten durft te maken. De theorie is de eerste stap, de tweede stap is het daadwerkelijk testen en echt actief bezig zijn op Tinder.

Alleen dan zul je echt verandering gaan zien. Het gaat dus niet helpen als je alleen maar de video’s bekijkt en verwacht dat je matches nu opeens gaan reageren en met je op date willen.

Als je niet van online daten houdt en liever alles in de fysieke wereld afhandelt, dat is deze cursus misschien niet de beste investering die je kunt maken. Daarvoor hebben ze bij Attractiongym ook een cursus, genaamd ConversatieKoning. Deze online cursus is volledig gericht op fysiek daten en gesprekken in real-life.

De prijs van het product


Voor BerichtenBaas betaal je eenmalig 297 euro. Hierna krijg je toegang tot de ledenomgeving waar je alle instructievideo’s kunt kijken.

Als je aan de slag gaat met de inhoud van de cursus kan het je (liefdes)leven echt veranderen. Ik vind het daarom ook wel een prima prijs. Het is wel wat serieuzer omdat het een paar honderd euro is, maar dit brengt ook weer een bepaalde motivatie met zich mee.

Als de cursus €5,- kostte was ik er al vrij snel mee gestopt. 297 euro is echt een investering in jezelf, en dat is natuurlijk altijd de beste investering.

Je kunt er ook nog voor kiezen om in 4 termijnen van €87,- te betalen. Hiermee betaal je in totaal 348 euro voor de cursus.

Vergeet niet dat je nog 30 dagen gebruik kunt maken van de garantie, zodat je zonder risico kunt beginnen.

Conclusie: Is het je Geld waard?


Persoonlijk vind ik dat BerichtenBaas mijn geld waard is geweest. Als je bereid bent om er echt achteraan te gaan, en gemotiveerd bent om door te zetten, dan weet ik zeker dat je veel kan bereiken als het gaat om online dating.

De theorie is goed, de online omgeving is duidelijk opgebouwd en je komt makkelijk door de video’s heen. Na elke video krijg je een recap wat je geleerd hebt, zodat je makkelijk de informatie uit de video’s kunt halen.

Nu beginnen met BerichtenBaas (+ Korting)


Wil je starten met BerichtenBaas en met slechts je telefoon leuke dates regelen?

Start dan vandaag nog met de video’s van BerichtenBaas via de onderstaande link.

Veel succes!

berichtenbaas-review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *