Blijvend Zelfvertrouwen Review (2021)

Blijvend Zelfvertrouwen Review

In dit artikel lees je mijn review, mening en ervaringen met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei!

Waarschijnlijk twijfel je nog of je de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van New Start moet aanschaffen. Dat begrijp ik, en daarom wil je alles vertellen over mijn ervaring met dit product.

In deze review lees je alles over wie Frank de Moei is en of hij betrouwbaar is. Daarnaast laat ik je zien wat je krijgt als je het product koopt en wat de voordelen zijn. Als laatste vertel ik je over mijn resultaten met het programma.

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen review

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen: Video review


Heb je geen zin of tijd om deze hele pagina door te lezen? Bekijk dan mijn video review over deze cursus.

Wat is de cursus Blijvend Zelfvertrouwen?


De cursus blijvend zelfvertrouwen zorgt ervoor dat jij gezond zelfvertrouwen kan bereiken. Normaal zou je vele dure coachsessies moet volgen, waarbij je ook nog op een locatie moet zijn. Dit programma is volledig online, zodat je gemakkelijk thuis aan je persoonlijk ontwikkeling kan werken.

In deze cursus leer je om je zelfvertrouwen te vergroten, minder afhankelijk te zijn van anderen, meer te vertrouwen op je eigen gevoel, te stoppen met twijfel en zelfkritiek, minder perfectionistisch te zijn en je zekerder te voelen in welke situatie dan ook. Zelfvertrouwen heeft ontzettend veel impact op je leven.

Je krijgt per mail de lessen toegestuurd. Deze lessen bevatten veel waardevolle inzichten en informatie. Het geeft je vragen en opdrachten die je in de praktijk kan toepassen. Zo leer je elke week meerdere dingen die je belangrijke inzichten gaan geven en je leven echt kunnen veranderen mits je deze toepast in de praktijk.

Als je dit systematisch toepast, ga je versteld staan van de resultaten!

Wie is Frank de Moei?


Frank de Moei is de oprichter van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen, en eigenaar van de website NewStart.

Frank-de-Moei-Newstart

Hij is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie.

Hij is aangesloten bij de NOBCO (Officiële Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring en Coacing Council).

Frank heeft veel ervaring met coaching. Hij begeleidt zijn cliënten in de praktijk, en helpt ze met het vergroten van hun zelfwaardering en zelfvertrouwen.

Frank gelooft dat je alles al in je hebt om een gelukkig leven te leiden. Voor hem is plezier hebben in het leven het mooiste doel wat je kunt hebben. Daarom helpt hij mensen met het creëren van positieve veranderingen in hun leven.

Is Frank de Moei betrouwbaar?


Het bedrijf van Frank de Moei, Capedium Coaching, staat netjes ingeschreven in het handelsregister van de Kvk. Het Kvk nummer komt overeen met de website, en ook het adres klopt.

Frank de Moei Coaching

De ervaring van Frank laat al veel betrouwbaarheid zien. Zoals eerder vernoemd is hij lid van de NOBCO en het EMCC. Dit zijn officiële keurmerken voor coaches, en die krijg je niet zomaar.

Daarnaast heeft hij ruim 25 jaar ervaring met zelfontwikkeling, en meer dan 12 jaar ervaring met het coachen van cliënten in de praktijk, die erg te spreken zijn over zijn werkwijze en de behaalde resultaten door de samenwerking met Frank.

Ook heeft hij al meer dan 15.000 cursisten geholpen met zijn online cursussen. Dit laat opnieuw een hoge betrouwbaarheid zien.

Wat zijn de ervaringen met Frank de Moei en de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen?


Op Facebook heeft New Start (de website van Frank) meer dan 2500 vind ik leuks. Zijn reviews hebben een score van 4,8 uit 5, gevormd uit meer dan 40 reviews. Opnieuw erg positief dus. Hieronder een greep uit de geschreven ervaringen:

Blijvend Zelfvertrouwen Facebook Review 1
Blijvend Zelfvertrouwen Facebook Review 2
Blijvend Zelfvertrouwen Facebook Review 3
Blijvend Zelfvertrouwen Facebook Review 4

Wat krijg je in de cursus Blijvend Zelfvertrouwen?


In de cursus Blijvend Zelfvertrouwen ontvang je als het ware 12 ‘coachsessies’. Je krijgt voor 12 weken elke week een les per e-mail toegestuurd die je veel informatie en inzicht geeft. De cursus is resultaatgericht. Je leert op een praktische, systematisch en effectieve manier je zelfvertrouwen te vergroten.

De mails bevatten vragen en opdrachten die je direct kan maken, en in de praktijk kan oefenen. Hierdoor merk je direct verschil en resultaat.

De cursus bestaat uit 3 delen:

Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen

In het eerste deel leer je waarom zelfvertrouwen zo belangrijk is en waarom het de basis vormt voor een gelukkig leven.

Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen

In het tweede deel ga je kijken naar jouw situatie: Hoe is er een gebrek aan zelfvertrouwen ontstaan?

Deel 3: Creëer nieuw zelfvertrouwen

In het laatste deel ga je werken aan het creëren van blijvend, krachtig en gezond zelfvertrouwen.

Bonussen

Op dit moment ontvang je nog 3 mooie gratis bonussen:

  • E-book: Inzicht in je Kracht (€25,- waarde)

Ik vond dit een hele mooie gratis bonus. In dit e-book lees je tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt, en alles over je doel en uitdaging in het leven. Dit boek geeft je nog meer waardevolle inzichten die je bij blijven.

  • E-book: Je bent prima zoals je bent! (€25,- waarde)

Dit e-book bevat 84 pagina’s met informatie over zelfrespect en zelfacceptatie. De 7 mythen over zelfvertrouwen vond ik een eyeopener, echt zaken waar je normaal niet over nadenkt maar die eigenlijk een groot verschil.

  • E-book: Volg je eigen weg (€25,- waarde)

Dit e-book gaat over het volgen van je eigen weg, wat anderen ook zeggen. Het gaat over kwetsbaar opstellen en of het egoïstisch is als je voor jezelf kiest. Ook dit e-book vond ik erg waardevol en bevat informatie die mij bijblijft.

Garantie

Frank heeft dit programma voorzien van een mooie garantie. Je krijgt namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt dus een maand lang de lessen en opdrachten uitproberen en ontdekken of dit bij jou past.

Hierdoor loop je geen enkel risico als je begint met dit programma.

Mijn ervaring met dit product


Ik zit nu ongeveer halverwege de mails van het programma Blijvend Zelfvertrouwen, en ik ben zeer te spreken over het resultaat. Ik voel me een stuk positiever en losser. Dit komt door de informatie en opdrachten in de mails.

Ik zorg ervoor dat ik elke mail goed doorlees en soms wel vaker teruglees. Zo heb ik de informatie goed in mijn hoofd en kan ik de praktijk in. Dit werkt verrassend goed.

Ik zeg vaker nee tegen mensen en kies meer voor mijzelf. Hierdoor voel ik me meer zeker dan voordat ik met het programma begon.

Ik heb laatst zelf een best grote presentatie op het werk gegeven terwijl ik daar normaal helemaal geen zin in heb. Door de trucjes uit dit programma wist ik wat ik moest doen en voelde ik dat mijn zelfvertrouwen mij overeind hielp.

Veel nieuwe beslissingen voelde ook eerst wat onwennig. Je bent gewend om het op een bepaalde manier te doen. Maar daar zit juist die verandering in, en hier kun je de meeste winst behalen.

Kortom, ik vind het programma erg top en het heeft (nu al) een positieve impact op mijn leven. Ik raad het product en Frank de Moei daarom ook zeker aan!

Ben jij geschikt voor de cursus Blijvend Zelfvertrouwen?


Belangrijke vraag is nu: Is de cursus Blijvend Zelfvertrouwen iets voor jou?

Een verandering als deze gebeurt namelijk niet vanzelf.

Je moet er wel energie in steken en er écht voor willen gaan. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het lezen van de informatie in de mails, en het toepassen van deze informatie in de praktijk. Dan haal jij het maximale uit deze cursus.

De prijs van het programma


De prijs voor deze cursus is eenmalig 49 euro.

Ik vind dit een prima prijs voor de hoeveelheid informatie die je krijgt.

Zet het eens in perspectief: Of je koopt een paar kaartjes voor de Efteling en je hebt een leuke dag, of je koopt een programma waar je de rest van je leven profijt van hebt. Die keuze is helemaal aan jou.

De informatie die Frank je geeft is natuurlijk ook te vinden op internet en in cursussen over coaching en persoonlijke ontwikkeling. Als je dit allemaal zelf gaat uitzoeken ben je misschien wel maanden bezig voordat je je zelfvertrouwen gaat zien verbeteren.

Met dit programma ben je enkele muisklikken verwijderd van de eerste e-mail met de juiste informatie zodat je direct kunt beginnen.

Daarnaast kun je altijd nog gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt dus zonder risico beginnen.

Nu beginnen met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen (+ Korting)


Wil jij ook net als ik en vele anderen blijvend zelfvertrouwen ontwikkelen, wat je leven voorgoed zal veranderen?

Via de onderstaande kortingslink ontvang je het volledige programma plus de drie gratis bonussen binnen enkele ogenblikken in je mailbox.

Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring met het programma en wens je veel succes!

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

>