Crypto Portfolio Review (AllesoverCrypto): Gokken of Slim Investeren?

crypto portfolio reviews

Opzoek naar meer informatie over de Crypto Portfolio van AllesoverCrypto?

In dit artikel lees je mijn Crypto Portfolio review. We hebben dit product aangeschaft en geven je graag meer duidelijkheid over wat je kunt verwachten, en of het natuurlijk je geld waard is of niet.

Lees snel verder!

crypto portfolio review

Wat is het Crypto portfolio?

Het Crypto portfolio bevat een beschrijving en uitleg van totaal 10 cryptomunten die volgens Derek en Patrick (van AllesoverCrypto) potentie hebben om in de toekomst flink in prijs te stijgen.

Op dit moment zijn dat de munten van 2020, maar het portfolio wordt constant geupdate. Je krijgt dus ook de volgende update met nieuwe munten als toevoeging.

Per munt wordt er een uitgebreide uitleg gegeven waarom juist deze munt potentie heeft. Het is dus geen gokspelletje. Investeren in crypto blijft natuurlijk een risico (doe het alleen met geld wat je kunt missen), maar de onderbouwing laat zien dat er veel onderzoek is gedaan.

De criteria waarnaar wordt gekeken zijn:

 • Team, adviseurs en partners
 • Whitepaper
 • Het idee / businessmodel
 • Concurrentie
 • Werkend product / Roadmap
 • Token- / coinkarakteristieken / marktkapitalisatie
 • Populariteit / hypegehalte
 • Verhandelbaarheid

Op basis van deze aspecten worden cryptomunten geselecteerd en in het crypto portfolio geplaatst. Daarnaast zie je per munt waar je deze kunt kopen (exchange), en waar je deze kunt opslaan (wallet).

Wie zijn de makers?

allesovercrypto derek westra
Derek Westra.

Het portfolio is gemaakt door AllesoverCrypto. Dit is een website over cryptocurrency die wordt gerund door Derek Westra en Patrick Suiker. Beiden zijn ze al meer dan 5 jaar bezig met crypto, en dat is voor deze markt redelijk vroeg. 5 jaar geleden betaalde je voor één bitcoin namelijk nog maar $264.

Beiden zijn afgestudeerd aan de universiteit; Derek als gedragseconoom en Patrick als bedrijfskundige.

Sindsdien zijn ze full time bezig met cryptocurrency en hun website allesovercrypto.nl. Met hun cursussen en producten willen ze de gratis informatie op de website aanvullen, en de serieuzere mensen meerdere opties en handvatten geven om meer kennis op te doen over de wereld van crypto en blockchain.

allesovercrypto patrick suiker
Patrick Suiker.

Onze mening

Wat vinden wij van dit product? Het product heeft naar mijn mening een scherp randje. Ik wil niet zeggen dat het gokken is, maar het is wel flink speculeren over de toekomst. Daar moet je persoonlijk van houden.

Maar daar tegenover staat het uitgebreide onderzoek wat de mannen hebben gedaan. Je ziet dat ze serieus achter de munten staan en zelf ook investeren. Het onderzoeksdocument vind ik erg sterk en heeft mij ook weer veel geleerd over aspecten die belangrijk zijn als je kijkt naar nieuwe cryptomunten.

Het product geeft je alle informatie die je nodig hebt als je graag wilt investeren in mogelijke crypto parels die een paar keer over de kop zullen gaan. Dat hebben Derek en Patrick ook in het verleden bewezen met NEO (x200), Nano (x2466) en Verge (x3750).

Ervaring van anderen

Hoe wordt dit product bij anderen ontvangen? Ik heb niet heel veel ervaringen kunnen vinden over dit product, maar wel een aantal over de service en website van AllesoverCrypto.nl in het algemeen:

crypto portfolio ervaring
crypto portfolio ervaringen
crypto portfolio ervaring 1

De producten en website worden bij anderen ook positief ontvangen. Ik zag nog wel een negatieve recensie staan, alleen had deze persoon geen enkele onderbouwing. Op het internet is schreeuwen naar anderen gemakkelijk zullen we maar zeggen.

Wat krijg je na aankoop?

Na aankoop ontvang je de volgende onderdelen:

 • Crypto Portfolio 2020

93 pagina’s met uitgebreide uitleg over de 10 cryptomunten met meeste potentie volgens Derek en Patrick. Je ziet per munt een samenvatting, voordelen, nadelen, waar je deze kunt kopen en welke wallet je nodig hebt.

 • Samenvattend portfolio

In 22 pagina’s zie je alle 10 de munten in grote lijnen met bullet points kort uitgelegd.

 • Onderzoeksdocument:

Dit is een leeg google docs document met alle onderdelen van goed onderzoek naar een cryptomunt. Zo kun je je eigen onderzoek doen en in de toekomst zelf parels ontdekken.

 • Crypto parelduiken Excel sheet

Hierin kun je je eigen vondsten bijhouden. De sheet bevat standaard tabellen die je kunt invoeren. Je kunt hierin alles overzichtelijk bijhouden zoals je winsten en geïnvesteerde vermogen.

 • Aankoopinstructies

Uitleg hoe en waar je de cryptomunten met potentie kunt kopen.

 • 3 bonusvideo’s

Extra uitleg over het aankopen van cryptocurrency.

Sterke punten

 Uitgebreid geschreven onderzoek met meerdere factoren die meespelen in de bepaling van een cryptoparel.

 Instructies hoe en waar je ze kunt kopen.

 Je leert van ervaren crypto enthousiasten.

 De cryptomunten zijn aan het begin nog vrij goedkoop, dus het kost je niet heel veel om in een munt te stappen.

 Je ontvangt nieuwe informatie als het portfolio wordt geupdate.

 Het pakket bevat aanvullende informatie (zoals het aankoopproces) zodat je niet volledig in het diepe wordt gegooid.

Zwakke punten

❌ De meeste cryptomunten zijn niet te koop op de grote exchanges. Je moet er dus wel achteraan gaan om de munten de kopen en veilig te stellen op een wallet.

❌ Het investeren blijft natuurlijk een risico: Er zijn geen garanties dat cryptomunten gigantisch gaan stijgen.

Prijs en garantie

Voor het Crypto Portfolio betaal je eenmalig 97 euro. Als je in gedachten houdt dat de cryptomunten je geld kunnen opleveren is het een prima prijs. Daarnaast krijg je ook alle updates toegestuurd, waardoor je nog meer ‘kansen’ hebt om je geld terug te verdienen met je investeringen.

Er zit veel onderzoek en speurwerk in dit portfolio, dus ik vind het een degelijke prijs. Je kunt het ook altijd uitproberen: Het product bevat een garantie van 14 dagen.

Als je binnen deze periode niet tevreden bent krijg je je gehele aankoopbedrag terug. Zo kun je zonder risico beginnen.

100% niet goed geld terug garantie

Is dit iets voor jou?

Is het Crypto Portfolio iets voor jou? Dat hangt er vooral van af of je bereid bent om een beetje risico te nemen. Qua investering zul je niet heel veel geld kwijt zijn, maar je hebt wel te maken met iets wat niet zeker is.

Niet alle cryptomunten uit dit portfolio gaan over de kop. Sommige kunnen zelf verdwijnen.

Als je van de technologie en potentie van cryptocurrency houdt is dit een ideaal product voor jou. Je leert namelijk ook hoe je zelf beter onderzoek kunt doen naar cryptomunten.

Dit product is niet geschikt voor jou als je opzoek bent naar zekerheid en niet heel erg geïnteresseerd bent in cryptomunten.

Crypto Portfolio kopen (+ IntroKorting)

Wil je de 10 potentiele cryptoparels van dit jaar ontdekken?

Start dan vandaag met het Crypto Portfolio en profiteer van de 50% korting waardoor je slechts 97 euro kwijt bent voor het volledige pakket.

Veel succes!

crypto portfolio review
Summary
Review Date
Reviewed Item
Crypto Portfolio
Author Rating
41star1star1star1stargray
Product Name
Crypto Portfolio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *