Day Trading Masterclass (Kevin Timmer) Review

day trading masterclass review

In dit artikel kom je veel meer te weten over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.

In deze review gaan we langs de betrouwbaarheid van Kevin en zijn bedrijf, de inhoud van de cursus en de ervaringen van cursisten.

Ik wil je graag zo’n duidelijk mogelijk beeld geven van de cursus, zodat je na het lezen helemaal bij bent en weet of dit product voor jou geschikt is!

(Via de bovenste knop kom je op de pagina met het gehele pakket, dus zowel de DTM 2.0 als de 1.0)

Wat is de Day Trading Masterclass?


De Day Trading Masterclass is een online videocursus en community waarbij wordt gehandeld met aandelen op de Amerikaanse markt.

In deze cursus krijg je 12 uur aan video materiaal waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe ook jij winstgevend kunt gaan handelen met aandelen. Daarnaast kun je dagelijks meekijken met live trades van de oprichter van de cursus, Kevin Timmer. Je kijkt direct mee op zijn scherm zodat je volledig open en transparant kunt zien wat zijn stappen zijn.

Al je vragen kun je stellen in de community van traders, of tijdens de wekelijkse vraag & antwoord sessies.

Wie is Kevin Timmer?


Kevin Timmer is de oprichter van de Day Trading Masterclass. In 2014 is hij begonnen met het traden op de Amerikaanse aandelen markt. Toendertijd zocht hij naar een alternatief voor zijn werk, en als we hem mogen geloven is dit inmiddels gelukt. Op dit moment is hij fulltime bezig met day traden op de aandelenmarkt, en helpt hij zijn cursisten verder in deze cursus.

Kevin Timmer

Waarom is Kevin deze cursus begonnen?


Toen Kevin begon met zijn day trading avontuur moest hij al zijn informatie van het internet halen. Hij vertelt dat het hem bijna 2,5 jaar heeft gekost om zijn baan te vervangen.

Hij wilt mensen die dezelfde ambitie hebben sneller helpen door alle benodigde informatie en tools in één cursus te stoppen. Daarnaast helpt hij zelf cursisten met alle vragen, zodat ze sneller winstgevend kunnen traden en niet dezelfde beginnersfouten maken.

Kevin Timmer Wikipedia: Dit weten we


Naam: Kevin Timmer

Bedrijf: OD BASE B.V.

KvK nummer: 66022460

Mail: kevin@daytradingmasterclass.nl

YouTube: 5.600 abonnees, https://www.youtube.com/channel/UCLeGTiSx7ICVAMHa-N-41Fg/

Instagram: 5.400 volgers, https://www.instagram.com/kevintimmerhk/

Facebook groep ‘Day Trading Nederland’: 2.000 leden, https://www.facebook.com/groups/688491018273713/

Gratis e-book: https://www.daytradingmasterclass.nl/optin-ebook

Day Trading Masterclass cursuspagina: https://www.daytradingmasterclass.nl/optin-cursus

Zijn Kevin Timmer en zijn bedrijf betrouwbaar?


Belangrijke vraag is nu: Zijn Kevin en zijn bedrijf te vertrouwen? Kun je zonder problemen je betalingsgegevens achterlaten, betalen, en verwachten dat je een goed en waardevol product ontvangt?

Laten we eerst naar de KvK inschrijving van het bedrijf kijken. Het bedrijf van Kevin staat ingeschreven onder de bedrijfsnaam OD BASE B.V.

Kevin Timmer bedrijf handelsregister

Alle gegevens op de website komen overeen met het officiële handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dat zit dus goed.

Day Trading Masterclass betrouwbaar

Day Trading Masterclass en Kevin Timmer ervaringen


Maar een bedrijf inschrijven kan iedereen. Is er ook bewijs dat Kevin tevreden klanten heeft, en dat deze de masterclass ontvangen zoals staat beschreven op de website?

Op de website van het product zijn veel ervaringen te vinden. Hieronder zie je er een paar:

Kevin timmer ervaringen
Kevin timmer ervaringen 1
Kevin timmer ervaringen 2
Kevin timmer ervaringen 3
Kevin timmer ervaringen 4

Ik heb verder op het internet gekeken naar negatieve ervaringen met deze cursus en met Kevin Timmer. Bijvoorbeeld dat iemand zijn inloggegevens niet heeft gekregen, en is opgelicht, of helemaal geen product heeft ontvangen omdat het product niet bestaat.

Deze heb ik niet kunnen vinden. Dat is in ieder geval positief.

Wat krijg je in de Day Trading Masterclass?


De Day Trading Masterclass bevat meerdere onderdelen. Hieronder gaan we elke onderdeel langs:

Video cursus van 12 uur

Dit is de kern van de masterclass. In deze video’s ga je de basis leren van het traden met aandelen op de Amerikaanse markt, en ontdek je welke fouten je niet moet maken. Je zult altijd toegang blijven houden tot deze video’s (levenslang).

Groeps mentoring sessies

Deze online sessie wordt 1 keer per week gehouden. Je kunt hier al je vragen kwijt aan Kevin, en ook luisteren naar de vragen en antwoorden die door andere studenten gesteld worden.

Als de sessie niet voor je uitkomt kun je deze gemakkelijk terugkijken in de online omgeving van de cursus. Als je nu begint is het aan te raden om deze vooraf opgenomen sessies terug te kijken, om zo te leren van de eerder gestelde vragen.

Dagelijks meekijken met live trades

Ik moet zeggen dat dit een uniek deel van de cursus is. Met deze toevoeging kun je 1 maand lang meekijken met de trades van Kevin. Van 15:00 tot 22:00 is hij bezig met traden en zie je alles wat er op zijn scherm gebeurd. Hierdoor kun je samen winst gaan maken omdat je de trades kunt kopiëren en leert van je mentor.

Als je een idee wilt krijgen hoe dit er aan toe gaat: bekijk even de onderstaande video van Kevin. Hierin maakt hij live trades met 2 aandelen:

Online community

Als laatste krijg je toegang tot een community met allemaal traders en cursisten van deze zelfde cursus. Hierin wordt veel support, inspiratie en motivatie uitgewisseld. Daarnaast kom je ook nog eens in contact met like-minded mensen. Je zult zien dat er vaak kansen worden gedeeld, waardoor je samen trades kan gaan maken en samen winst gaat maken. Deze community is 24/7 open.

Bonussen


Op dit moment krijg je naast het basis pakket ook nog 3 gratis bonussen bij je aankoop.

Dit zijn:

  • Bonus 1: Pro-scanners om te gebruiken voor je trading software zodat je de juiste aandelen kunt vinden om mee te gaan handelen.
  • Bonus 2: Een dagelijkse lijst met interessante aandelen om te gaan traden.
  • Bonus 3: De volledige excel sheets van Kevin zelf, om zo het handelen en traden met aandelen gemakkelijker te maken.

Opnieuw veel waardevolle informatie, en ook veel tools die Kevin zelf ook gebruikt. In mijn optiek zijn dit bonussen die echt iets toevoegen, en zeker de moeite waard zijn.

De voordelen


Wat zijn voor jou de voordelen van de Day Trading Masterclass? Alles wat deze cursus jou gaat bieden hieronder op een rijtje:

 De video cursus legt een goede basis waarin je alles leert om te starten met daytraden.
 Je vragen kun je kwijt tijdens de wekelijkse mentor sessies of in de community.
 Met 1 á 2 uur per dag kun je al aan de slag. De cursus is ook ingericht voor part-time trading.
 Je bent locatief onafhankelijk: Het verdienmodel biedt je de mogelijkheid om met alleen een internetverbending geld te verdienen.
 Je leert van een trader die fulltime van daytraden kan leven en al meer dan 4 jaar ervaring heeft.

De nadelen


❌ De cursus is alleen gericht op het handelen met aandelen op de Amerikaanse markt, en niet op Forex of Crypto.

❌ Daytraden is niet makkelijk. Je zult er aan het begin veel tijd in moeten steken om de technieken eigen te maken en om de juiste ontwikkeling door te gaan maken.

Onze mening en conclusie

Daytraden heb ik vaak voorbij horen komen op televisie uitzendingen, waarin bijna altijd werd vermeld dat je absoluut niet moet beginnen aan daytrading. Ik was dus heel benieuwd naar deze cursus: Hoe gaat Kevin dit aanpakken?

Wat mij al direct opviel was de aandacht voor deze risico’s. Er worden 2 modules volledig gewijd aan het principe hoe je je risico’s zoveel mogelijk kunt beperken. Want het is echt zeker een moeilijk vak. Met deze lessen was ik er als snel van overtuigd hoe serieus deze cursus was.

Het doel is om echt geld te verdienen met daytraden, niet alleen de theorie te leren. Zo heb ik deze cursus ook ervaren en ik ben er tevreden over. Kevin kan soms wat emotieloos overkomen, maar de inhoud en tools zijn gewoon goed en daar kunnen wij in ieder geval niet omheen.

Conclusie: Een sterke cursus als je de ambitie hebt om daadwerkelijk te beginnen met daytraden, waar risico’s worden geadresseerd en worden behandeld.

Ben jij geschikt voor deze cursus?


Is dit een cursus die voor jou van waarde kan zijn?

Met deze meeste online cursussen is het zo dat je er met het kopen van de cursus nog niet bent.

Voor daadwerkelijke resultaten zul je in actie moeten komen en niet achterover blijven leunen. Je moet willen blijven leren en jezelf blijven verbeteren.

Dus heb je:

  • Doorzettingsvermogen;
  • De wil om te blijven leren;
  • 1 á 2 uur per dag over om een nieuwe inkomensstroom te realiseren?

Dan weet ik zeker dat deze cursus voor jou geschikt is. Met een sterke mindset en de wil om actie te (blijven) ondernemen zul je dit tot een succes gaan maken, en zal je leven daadwerkelijk veranderen.

Je krijgt met deze cursus alle tools handen, het is aan JOU om deze in de praktijk te brengen!

Day Trading Masterclass Prijs: Wat betaal je voor deze cursus?


Wat betaal je nu eigenlijk voor deze cursus? Voor het volledige pakket + alle 3 de bonussen ben je eenmalig 497 euro kwijt. Normaal kost de cursus €997,-, dus je krijgt een mooie korting van zo’n 50%.

Hierna betaal je 99,97 per maand voor de toegang tot de dagelijkse live trading sessies.

Is dit een prima prijs of niet?


Voor de videocursus en bonussen vind ik het eenmalige bedrag zeker weten een prima prijs.

Voor veel soortgelijke cursussen is €1000,- een normale prijs om te betalen, dus hier betaal je al zo’n 50% minder voor.

Daarnaast heb je nog de maandelijkse kosten voor het meekijken bij live trade sessie van Kevin. Dit lijkt op het eerste gezicht veel, maar vergeet niet dat je letterlijk ziet wat Kevin doet.

Als je na het kijken van de videocursus de basis goed door hebt, kun je mee gaan traden tijdens deze live sessies. Kevin is full time trader, dus hij weet echt wel waar hij mee bezig bent. Hier kun je dus dagelijks van blijven profiteren. Je hebt je geld er dan zo uit.

Ik heb het al vaker gezegd, maar deze maandelijkse prijs brengt een voordeel met zich mee. Een bekende quote gaat als volgt:

‘If you don’t pay, you don’t pay attention’.

– Onbekende genius

Stel dat Kevin deze cursus voor 1 hele euro aanbiedt, en je gratis laat meekijken met zijn live trading sessies. Je zult dan veel sneller denken: ‘Ik zie wel wanneer ik begin en wanneer ik eens meekijk met een live trade’. Dat is natuurlijk niet de mindset die je moet hebben als je een inkomen wilt halen uit het day traden.

Doordat je maandelijks betaalt heb je een stok achter de deur om de live trading sessies bij te wonen, en constant te blijven leren om uiteindelijk succesvolle trades te gaan maken.

Persoonlijk vind ik dit dus een voordeel!

Gratis Day Trading E-book van Kevin


Ben je geïnteresseerd in day traden, maar nog niet zeker of de cursus iets voor je is?

Start dan eerst met het lezen van het gratis day traden e-book van Kevin.

Je ontdekt hierin:

  • De basis en hoe je kunt starten met day traden.
  • Een winstgevende strategie van Kevin.
  • Hoe je naast je werk of school kunt day traden.
e-book day trading masterclass

Day Trading Masterclass kopen (+ Korting)

Wil jij alle tools krijgen om succesvol te gaan day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt?

Start dan vandaag nog met de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer, en claim die tijdelijke korting van 50%.

(Via de bovenste knop kom je op de pagina met het gehele pakket, dus zowel de DTM 2.0 als de 1.0)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Day Trading Masterclass
Author Rating
41star1star1star1stargray
Product Name
Day Trading Masterclass

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *