De Perfecte Klik Review

Ervaringen van anderen, mening en review

In dit artikel lees je mijn ‘De Perfecte Klik Review’. We kijken naar de inhoud van het boek, de ervaringen van huidige klanten en kijken of dit product jouw geld waard is.

De Perfecte Klik Review

Je bent waarschijnlijk al eens op de website van liefdesverdriet.nl geweest, en vraagt je af of de producten de moeite (en natuurlijk je geld) waard zijn.

Op deze pagina ga we dieper in op het boek ‘De Perfecte Klik’. Hierin leer je om door middel van communicatie je (ex) partner met aantrekkingskracht weer terug te krijgen.

Inhoud De Perfecte Klik Review

Wat is ‘De Perfecte Klik’?


De Perfecte Klik is een online boek waarin je leert om via communicatie weer aantrekkingskracht te krijgen op je (ex) partner. Je laat op natuurlijke wijze weer zien dat jij de juiste persoon voor hem of haar bent.

Dit wordt gedaan aan de hand van 23 NLP technieken. NLP betekent Neurolinguïstisch programmeren. Dit houdt in dat je technieken leert waardoor je een diepgaande emotionele verbinding kunt leggen met je (ex) partner. Op deze manier wordt het veel makkelijker om met elkaar overeen te stemmen, en weer bij elkaar te komen.

Dit kan misschien klinken als ‘manipuleren’, maar het enige wat je doet is emotioneel op de juiste manier verbinden en op een goede manier beïnvloeden.

Wie is Michelle van den Berghe?


Michelle van den Berghe is de schrijfster van dit boek. Daarnaast is ze eigenaar van liefdesverdiet.nl. Hierop worden wekelijks artikelen en blogs geplaatst over alles wat te maken heeft met liefde en relaties.

Michelle houdt zich sinds 1997 al bezig met het coachen en helpen van mensen die hun ex terug willen, liefdesverdriet verwerken en relaties verbeteren.

Michelle van den Berghe

Is Michelle van den Berghe betrouwbaar?


Als we kijken naar de bedrijfsgegevens kunnen we gemakkelijk het KvK nummer terugvinden in het handelsregister:

Liefdesverdriet.nl Bedrijfsgegevens

De adresgegevens komen overeen met wat er op de website van liefdesverdriet.nl wordt vermeld, dus dit klopt allemaal.

Als we gaan kijken naar de online zichtbaarheid van Michelle zien we dat ze actief is op YouTube en Facebook. Hierop plaatst ze video’s waarop ze zelf in beeld is, en de kijker iets leert over liefde en relaties. Opnieuw positief voor het vertrouwen, ze is geen pseudoniem of iemand die zich anoniem houdt op het internet.

Als laatste een van de belangrijkste zaken: Wat zijn de ervaringen van klanten? Hoe ervaren de lezers ‘De Perfecte Klik’?

Op de website van liefdesverdriet.nl zijn veel ervaringen te vinden. En niet alleen geschreven ervaringen, maar ook voornamelijk interviews door Michelle zelf. Klanten doen hierin hun verhaal over de resultaten uit de boeken en programma’s van Michelle.

De Perfecte Klik Ervaringen 3
De Perfecte Klik Ervaringen 2
De Perfecte Klik Ervaringen 1

Vanwege privacy redenen zijn de gezichten onherkenbaar gemaakt, maar dit is alsnog een belangrijke factor. Het laat zien dat het geen onzin is wat Michelle doet. Ze zorgt voor échte veranderingen bij echte mensen.

De Perfecte Klik Ervaringen Interviews

De conclusie is daarom ook dat Michelle van den Berghe betrouwbaar is. Ze heeft al veel mensen geholpen, en dit wordt voornamelijk bewezen door de live interviews die ze afneemt.

Wat staat er in ‘De Perfecte Klik’?


De Perfecte Klik is een e-book dat je in pdf bestand kunt downloaden. In het boek ga je lezen en leren over hoe je op de juiste manier je (ex) partner terug kunt winnen door middel van gesprekstechnieken.

Het boek bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Inleiding van De Perfecte Klik
 • Introductie: Denkkaders herkennen, metaprogramma's en rapport maken
 • Metaprogramma's van beoordelen, hoe meningen worden gevormd

Hierin leer je ontdekken op welke wijze je (ex) partner zijn of haar mening vormt en hoe je hier op de best mogelijke manier op inhaakt.

 • Metaprogramma's van leerstijlen

Wat de leerstijl van je (ex) partner is en hoe je deze kunt begrijpen om alles wat je overbrengt te laten blijven hangen.

 • Metaprogramma's van motivatie

Wat je (ex) partner nodig heeft om in actie te komen. Meeslepende woorden en technieken, en tips om gespreksonderwerpen te vinden met 5 aandachtsgebieden.

 • Effectief synchroniseren

Je leert hoe je je non verbale communicatie kunt verbeteren, en wat je absoluut niet moet doen.

 • De kracht van herformuleren

Technieken om je luistervaardigheden te verbeteren.

 • Relatiegrammatica

Hoe je het beste dingen kunt zeggen om je boodschap goed te laten overkomen, en hoe je stiltes de baas bent.

 • De Knoop en de Lus: conflicten vermijden en oplossen
 • De puntjes op de i

De communicatie tussen jou en je (ex) partner bazeren op toenadering in plaats van afwijzing.

Bonus (Ter waarde van €37,-)


Bij de aanschaf van het e-book ontvang je een gratis bonus, namelijk een persoonlijke analyse. Michelle zal dan persoonlijk kijken naar je situatie, en je eenmalig advies geven.

Daarnaast krijg je ook nog 5% korting op het standaard tarief voor privécoaching bij Michelle.

Garantie:


Het e-book bevat een niet goed geld terug garantie. Je krijgt namelijk 30 dagen de tijd om het product uit te proberen. Als je na deze periode niet tevreden bent, heb je 8 dagen de tijd om Michelle te mailen.

Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Een prima garantie die je meer dan genoeg tijd moet geven om het boek te lezen en te ontdekken of je tevreden bent.

100% niet goed geld terug garantie

De voordelen van ‘De Perfecte Klik’


Wat kun je precies verwachten van dit boek? En wat ga je allemaal leren? Hieronder lees je wat dit boek jou gaat brengen, mits je natuurlijk de informatie in de praktijk toepast:

 • Je leert wat Neurolinguïstisch programmeren is en hoe belangrijk dit voor je gesprekken kan zijn.
 • Je krijgt voorbeeldzinnen die je alleen maar hoeft te kopiëren in je gesprekken met je (ex) partner.
 • Je leert de kracht van non-verbale communicatie en hoe je dit effectief kunt gebruiken.
 • Je leert om dode stiltes gemakkelijk te doorbreken.
 • Je leert om conclicten op te lossen en zo je relatie uit de knoop te halen.
 • Je leert om de aantrekkingskracht tussen jou en je partner te vergroten.
 • Hoe je het spel van aantrekken en wegduwen begrijpt en je relatie hierdoor spannender maakt.
 • Het e-book geeft je binnen 5 minuten al toegang tot alle informatie. Je kunt dus zo snel mogelijk beginnen met het proces om je ex terug te winnen.
 • Je leert van een ervaren coach op gebied van liefde en relaties, die al veel mensen heeft geholpen om weer gelukkig te worden met hun relatie. Dit wordt ook bewezen door de interviews die Michelle afneemt.
 • De bonus geeft je de mogelijkheid om gratis persoonlijk advies te krijgen, iets wat een nog groter verschil voor je gaat maken.
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Je ontvangt de stappen om via gesprekstechnieken je ex terug te winnen en weer gelukkig te zijn met je relatie.

Is ‘De Perfecte Klik’ geschikt voor jou?


Nu is de vraag of dit boek jou verder gaat helpen als het gaat om je relatie of breuk.

Het belangrijkste is om open te staan voor de informatie die je krijgt in dit boek.

De technieken zie je waarschijnlijk voor het eerst en dat is altijd even wennen. Je gaat veel bewuster bezig zijn met je gedrag en communicatie naar je (ex) partner toe.

Liefde en relatie

Hierdoor kan het op het eerste moment wat onwennig voelen, en zul je misschien denken dat dit niet zal werken. Maar het is belangrijk om hier zo snel mogelijk doorheen te gaan.

Als je open staat voor de informatie en technieken, kan je je relatie weer nieuw leven inblazen.

Dus ga er met een open en leergierige blik in, en je zult verrast terug kijken naar alles wat je hebt geleerd.

De prijs van het programma


Voor De Perfecte Klik betaal je eenmalig 49 euro. Je kunt er ook voor kiezen om het extra boek ‘Win Hem/Haar terug’ gelijk er bij te bestellen. Hiervoor betaal je slechts 8 euro extra.

De prijs vind ik prima en zeker acceptabel, voornamelijk als je realiseert dat je ook nog een sessie met persoonlijke coaching cadeau krijgt. Het uurtarief van Michelle ligt hoger, en samen met dit boek is dat een prima deal.

Met dit boek, en met de nodige inzet, kun je zorgen voor de perfecte klik in je relatie. Je leert niet alleen om je ex terug te winnen, maar ook om de aantrekkingskracht op een natuurlijke manier in stand te houden. Dit zijn heel vaak kleine dingen, maar ze maken een groot verschil in je relatie en dus je leven.

Voor een paar tientjes kun je je relatieproblemen oplossen en weer gelukkig worden zoals je dat vroeger was.

En vergeet ook niet dat je een garantie van 30 dagen hebt. Hierdoor kun je zonder risico het boek uitproberen en ontdekken of het iets voor je is.

Nu beginnen met De Perfecte Klik ( + Bonussen)


Wil je net als vele anderen jouw relatie redden, en weer gelukkig zijn met je partner?

Start dan direct met het lezen van ‘De Perfecte Klik’. Via de onderstaande kortingsbutton krijg je het boek + de bonussen voor de (op dit moment) laagste prijs.

Via de link kun je ook gebruik maken van de combo korting, waardoor je slechts 8 euro kwijt bent voor het extra e-book ‘Win Hem/Haar Terug’. Vergeet niet om de juiste versie van het boek te claimen!

Wil jij je Ex weer terug? Dit zou wel eens de oplossing kunnen zijn…

Ja, naar de geheime kortingspagina! (41% Korting)
De Perfecte Klik, door Michelle van den Berghe

Beoordeling door Jarno, 01 feb 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *