Droog Trainen Protocol Mannen: Review + Transformaties!

In dit artikel lees je onze review van het Droog Trainen Protocol voor Mannen: Wat zijn de ervaringen van anderen? Wie zitten er achter de Droog Trainen Academie? En wat ontvang je na aankoop? Lees snel verder!

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen om meer informatie te vinden over het Droog Trainen Protocol voor Mannen.

Zoek niet verder! Ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk informatie in dit ene artikel te krijgen, zodat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent en weet of het product voor jou geschikt is.

In de onderstaande inhoud kun je zien welke onderwerpen aan bod komen.

Droog Trainen Protocol Mannen Review

Droog Trainen Protocol Review: Video


Geen zin of tijd om dit artikel door te spitten? Bekijk mijn video review hieronder!

Wat is het Droog Trainen Protocol voor Mannen?


Het Droog Trainen Protocol voor Mannen gaat je leren hoe je droog kunt gaan trainen. Dit houdt in dat je je vet percentage omlaag brengt, en op de juiste manier krachttraining en cardio toepast om uiteindelijk zoveel mogelijk spierdefinitie te krijgen. Het product bestaat uit meerdere online boeken die je in pdf kunt downloaden.

Je gaat kijken hoe je het vetpercentage kunt verlagen, welke voeding geschikt is tijdens het proces, en met welke intensiteit je moet gaan trainen voor maximaal resultaat.

Na het volgen van dit programma kun je er vanuit gaan dat je spierdefinitie een stuk groter is, iets wat jij in de spiegel zeker gaat merken en zien. Dit zie je in de transformatie foto’s van huidige leden, zoals je hieronder kunt zien.

Droog Trainen Protocol Mannen spierdefinitie

Wie zijn de makers?


De makers van het product zijn Rinus en Henry. Samen zijn ze oprichters van de ‘Droog Trainen Academie‘, een website waarop je alles kunt vinden over droog trainen en gezond leven. Met hun producten helpen ze zowel mannen als vrouwen aan hun droomlichaam, door middel van droog trainen.

Droog Trainen Academie Henry en Rinus

In 2013 zijn de heren begonnen met hun bedrijf. Voorheen werkten ze bij de specialistische dienst van de politie. Ze kwamen op een punt dat ze meer vrijheid wilden. De passie voor sport en gezond eten hebben ze altijd gehad, waardoor uiteindelijk de website van de Droog Trainen Academie is ontstaan.

Allebei hebben ze veel geld geïnvesteerd in cursussen over fitness en gezond leven. Al deze kennis komt terug in het Droog Trainen Protocol.

Is de Droog Trainen Academie betrouwbaar?


Het bedrijf achter dit product is bekend, maar zijn ze wel te vertrouwen? Ontvang je na aankoop een volwaardig product?

Als eerste kijken we naar de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

De gegevens uit het handelsregister kloppen in ieder geval. Ze staan netjes ingeschreven, en de gegevens komen overeen met de website.

Droog Trainen Protocol Mannen Ervaringen


Nu het belangrijkste: Wat zijn de ervaringen en recensies van klanten met het Droog Trainen Protocol?

Om hier een goed beeld van te krijgen kijken we naar verschillende ervaringen op het internet.

Op de website van de Droog Trainen Academie staan een hoop foto’s van transformaties.

Droog Trainen Protocol Ervaringen

Deze foto’s geven een goed beeld van de transformaties die mogelijk zijn.

Ook zijn er geschreven reviews te vinden:

Droog Trainen Protocol Ervaringen 2

Daarnaast heef de Facebook pagina van DTA maar liefst 50.000 likes. Een flink aantal, wat weer laat zien dat veel mensen positief zijn over de website en producten.

Droog Trainen Academie Facebook

Ik heb gezocht naar negatieve ervaringen met het Droog Trainen Protocol, maar deze heb ik niet kunnen vinden.

Onze mening en conclusie

Alle ervaringen, zowel de transformatie foto’s en de recensies, laten zien dat Rinus en Henry een erg goed product hebben neergezet. Er worden echte resultaten behaalt, en de populariteit van de Droog Trainen Academie is erg hoog.

Ik vind dat het materiaal wat je krijgt prima in elkaar zit. Vooral de toevoeging van alle schema’s geven een stuk beter weer wat je moet doen en hoe je je doelen kunt behalen. Het e-book kan soms wat eentonig zijn, maar als je het combineert met de tabellen kun je echt zien wat je situatie is.

Hiermee kreeg ik al een stuk meer motivatie en kun je ook gemakkelijker blijven doorzetten. Want daar draait het (voornamelijk voor mij) allemaal om: Blijven doorzetten. Met dit product ben je een heel eind op weg en weet je zeker dat je 90% van de tijd effectieve oefeningen uitvoert én ook op de juiste manier.

We kunnen stellen dat je, natuurlijk wel met de nodige inzet, mooie resultaten kunt gaan bereiken met dit product!

Wat krijg je na aankoop?


Dit is waar het Droog Trainen Protocol voor Mannen uit bestaat:

Deel 1: Voeding voor vetverlies (E-book €47)

Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je effectief en structureel vet gaat verliezen, wat te doen als het vetverlies stok en hoe je niet terug valt in je oude patronen. Dit voedingsplan wordt afgestemd op jouw lichaam en behoeftes, waarbij je dingen blijft eten die je lekker vindt. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en ga je ook resultaat behalen.

Deel 2: Krachttraining en cardio (E-book €47)

Naast voeding is ook krachtraining en cardio een belangrijk onderdeel van droog trainen. Je ontdekt de juiste balans tussen krachttraining, cardio en vet verliezen. Dit gaat vaak nog fout. Door verkeerde trainingsschema’s en oefeningen verlies je spiermassa. In dit onderdeel ligt de focus op spierbehoud en spieropbouw, zodat je spierdefinitie optimaal wordt en de resultaten voor zich gaan spreken.

Droog Trainen Protocol Mannen Krachttraining

Deel 3: Progressie meten en je plan bijstellen (E-book €27)

Het meten van je progressie is super belangrijk om resultaten te behalen. Hierin wordt uitgelegd hoe je per week data kunt verzamelen zodat je weet of je goed bezig bent of niet.

Bonussen

Het pakket bevat op dit moment de volgende bonussen:

Bonus 1: Macrocalculator (Excel €37)

Hiermee bereken je de startwaardes van je voedingsplan. Je komt achter de benodigde calorieën, en het aantal vetten, koolhydraten en proteïne om je doelen te bereiken.

Bonus 2: Trainingsschema’s (Pdf €37)

Je ontvangt trainingsschema’s voor in de gym en thuis. Deze zijn geschikt voor als je 3, 4 of 5 dagen in de week wilt gaan sporten. Rinus en Henry hebben hun wetenschappelijke kennis gebruikt om deze trainingsschema’s samen te stellen.

De schema’s bestaan uit 3 fasen zodat je lichaam niet gewend raakt en je sneller resultaten gaat zien. Er is gedacht aan oefeningen, volume, frequentie, rust en intensiteit.

Daarnaast bevat dit onderdeel ook een trainingsschema van 4 dagen voor thuis, volledig op lichaamsgewicht. Hierdoor heb je geen fitness apparatuur nodig.

Bonus 3: DTA support groep

Je wordt toegelaten tot de besloten Facebook community van alle leden van het Droog Trainen Protocol. Dit alles voor extra motivatie en support.

De prijs


Voor het Droog Trainen Protocol voor Mannen betaal je eenmalig 67 euro. Voor deze prijs krijg je het gehele pakket: 3 e-boeken + 3 bonussen.

De originele prijs is €292,-. Je ontvangt het product dus met 77 procent korting.

Ik vind het een normale prijs. Je krijgt alle informatie en handvatten om droog trainen tot een succes te maken.

De transformaties laten zien wat het programma kan bieden voor deze prijs.

Daarnaast is deze prijs ook een stok achter de deur. Stel dat het je het product gratis kreeg. Je bent dan veel sneller geneigd om het aan de kant te gooien en weer in je oude patronen te belanden. Deze prijs helpt je om er serieus mee aan de slag te gaan en échte resultaten te gaan behalen, net zoals de transformatie foto’s laten zien.

Kortom: Een prima prijs als je serieus aan de slag wilt gaan met je lichaam en gezondheid.

Droog Trainen Protocol voor Mannen kopen (+ Korting)


Wil je starten met succesvol droog trainen, en je spierdefinitie flink verbeteren?

Start dan direct met het Droog Trainen Protocol van de Droog Trainen Academie.

Via de onderstaande link ontvang je de korting van 77% die op dit moment geldig is. Veel succes met trainen!

Droog Trainen Protocol Mannen Review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *