Fit Methode Review (2021)

In deze nieuwe review kom je alles te weten over de Fit Methode. Wat bevat het product allemaal, wat zijn de ervaringen en wat is de uiteindelijke conclusie? Lees snel verder voor alle antwoorden!

Waarschijnlijk weet je nog niet zeker of je moet gaan starten met de Fit Methode. Ik ben je voorgegaan en wil je graag alles vertellen over de inhoud van het programma, de ervaringen van anderen en uiteindelijk mijn eigen resultaten.

Wij van Review advies geven je graag alle details over het programma, en onze eerlijke mening. Zo weet je zeker of je je geld goed besteed of niet! En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Direct starten met de Fit Methode? Klik hier om naar de geheime kortingspagina te gaan.

Wat is de Fit Methode?


De Fit Methode is een plan in de vorm van een boek, een app, een persoonlijk voedingsplan en een trainingsschema op maat.

Omdat deze methode helemaal wordt afgestemd op jouw behoeften, is het geschikt voor vetverlies, opbouwen van spiermassa en het krijgen van een betere conditie. Doordat alles persoonlijk is kan je natuurlijk ook combineren in wat je wilt bereiken met dit programma.

De Fit Methode is een complete aanpak, waarin je gaat kijken naar je voeding, wat je moet eten als je gaat sporten, hoe je het beste kunt sporten, je levensstijl en hoe je de motivatie kan blijven behouden om dit plan nu eindelijk wél door te zetten en voor echte resultaten te gaan.

De mensen van Fit.nl gaan nog een stapje verder. Met alleen de kennis ga je het niet redden, en daarom bevat het pakket ook een intake voor je trainingsschema op maat, de Fit Methode-app en krijg je een persoonlijk voedingsplan waardoor alles is afgestemd op jouw behoeften.

Kortom: De Fit Methode is geen simpel dieet, maar een volledig plan waardoor je effectief en gezond gaat afvallen of spieren gaat opbouwen.

Wie zit er achter de Fit Methode?


Jeroen van der Mark is eigenaar van Fit.nl, de website achter de Fit Methode. Fit.nl is een erg populaire website over voeding, afvallen en fit worden, met gemiddeld 100.000 bezoekers per maand.

Fit.nl is in 2012 opgericht. Een groepje studenten stoorden zich aan de onjuiste informatie over voeding en sport op het internet. Fit.nl staat vol met tips over sport, voeding en gezondheid, waarbij alle informatie wetenschappelijk wordt onderbouwd.

Het team van Fit.nl bestaat uit 7 oud-studenten. Ze hebben bijna allemaal aan de Universiteit van Groningen gestudeerd, en hier een studie over voeding of beweging afgerond.

Voor de mensen achter Fit.nl is het de missie om iedere Nederlander begrijpelijke en toepasbare kennis te bieden op het gebied van voeding, gezondheid en beweging.

Is Fit.nl betrouwbaar?


Fit.nl laat een hoge betrouwbaarheid zien doordat ze twee jaar op rij de Website van het Jaar hebben gewonnen (2018 & 2019) in de categorie Wellbeing & Fitness. Dit is een bijzondere titel die je niet zomaar binnenhaalt.

Daarnaast laten de vele reviews op internet zien dat Fit.nl te vertrouwen is, en al veel tevreden klanten heeft geholpen.

De bekende website Trustpilot geeft uit 22 reviews een rating van 9,6 uit 10.

Fit.nl is ook op Facebook te vinden. De Facebookpagina heeft meer dan 15.000 likes, met een waardering van 4,8 van 5 op basis van de mening van 25 personen.

Conclusie: De vele positieve reviews laten zien dat Fit.nl een betrouwbare website is, met betrouwbare service en producten.

Wat krijg je als je begint met de Fit Methode?


De Fit Methode bestaat uit meerdere onderdelen. We gaan ze allemaal voor je langs:

Dit boek bevat 264 bladzijden aan kennis en informatie over de juiste voeding, hoeveel je moet eten als je gaat sporten, hoe belangrijk je slaapritme is en hoe je gemotiveerd blijft om je doelen te behalen.


De app bevat meer dan 100 trainingsschema’s voor jouw perfecte sportschema. Ook kun je je eigen trainingsschema’s samenstellen, en bij elke oefening zien hoe deze correct moet worden uitgevoerd.


Met het persoonlijke voedingsplan ga je precies datgene eten wat ervoor zorgt dat je je vooraf gestelde doelen gaat behalen. De 14 dagschema’s en 40 recepten zorgen voor veel variatie in gezond en lekker eten. De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden, en je krijgt er ook nog boodschappenlijstjes bij zodat je precies weet wat je nodig hebt.


Het plan begint allemaal met een intake gesprek. Aan de hand van dit gesprek maakt jouw Fitcoach een passend trainingsplan waarmee je effectief gaat trainen voor snellere resultaten.

Garantie


Als je niet tevreden bent over de Fit Methode kun je gebruik maken van de garantie.

Dit programma is voorzien van een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hierdoor loop je geen enkel risico, en kun je 2 weken lang het volledige programma uitproberen.

Mijn resultaten


Voordat ik met dit programma begon heb ik al meerdere periodes gehad waarin ik een korte tijd naar de sportschool ging en gemotiveerd was. Maar na een maand gooide ik al vaak de handdoek in de ring. Dit kwam meestal doordat er zoveel om me afkwam: Het uitvoeren van de oefeningen, letten op voeding, een paar keer in de week gaan, etc.

3 maanden geleden besloot ik het sporten (fitness) weer op te pakken. Ik zocht wat op internet en kwam de Fit Methode tegen. Na wat rond gekeken te hebben besloot ik de volgende dag het pakket te bestellen. Nadat mijn persoonlijke trainingsschema en voedingsschema waren samengesteld kon ik beginnen!

Ik ben nu dus 3 maanden verder en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik merk dat ik op de goede weg zit en zie al wat veranderingen aan mijn lichaam. Spiermassa opbouwen doe je op de lange termijn, maar met de Fit Methode weet ik zeker dat ik de goede kant op ga.

Conclusie: Erg te spreken over de Fit Methode en de aanpak van het gehele plaatje. Dit maakt absoluut het verschil.

Ben jij geschikt voor de Fit Methode?


De grote vraag is nu: Ben jij geschikt voor de Fit Methode van Fit.nl?

Doordat de Fit Methode geen simpel dieet is, maar een geheel plan, ga je daadwerkelijk veranderen als het gaat om je gewicht of spiermassa. Je moet van jezelf vragen om consistent de voedings- en sportadviezen te volgen.

Alleen dan haal je het maximale uit dit programma en gaan jij en de mensen om je heen verandering zien.

Als je bereid bent om dat te doen ben je geschikt voor de Fit Methode.

De prijs van het programma


Voor het gehele pakket van de Fit Methode betaal je (nu nog) eenmalig 69,95.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen het boek te bestellen, en dan betaal je eenmalig 29,95.

Voor een compleet plan vind ik dit erg meevallen. De Fit Methode onderscheid zichzelf van andere afvalprogramma’s omdat het een compleet plan is. En dit complete plan wordt ook nog eens op jouw wensen en behoeften afgestemd, zodat je op de meeste effectieve manier je doelen gaat bereiken.

Je kunt daarnaast altijd nog gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Hierdoor loop je geen enkel risico als je wilt gaan beginnen!

Nu beginnen met de Fit Methode (+Korting)


Wil je net als ik en vele anderen een compleet, persoonlijk plan hebben om gezond en fit te worden?

Via de onderstaande kortingsbutton begin je vandaag nog met jouw Fit Methode Plan. Geen dieet, maar een plan dat echt werkt!

Ik wil je veel succes wensen met wat je doel ook maar mag zijn. Op naar prachtige resultaten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *