Fitchef (Turbo) Review: 190 Unieke Recepten?!

Review, mening en ervaringen

Op deze pagina bespreek ik mijn Fitchef (Turbo) Review. Wat kan je verwachten van de boeken? Hoe ervaren klanten de boeken? Wat is mijn eigen ervaring met Fitchef? En zijn de boeken geschikt voor jou? Alle antwoorden geef ik je in dit artikel, dus lees snel verder!

Fitchef Turbo Review

Je heb waarschijnlijk al van de Fitchef boeken gehoord, en je wilt graag meer duidelijkheid achter het product én de makers. Wij van Review advies.nl geven je graag een beter beeld van online producten.

We kijken naar de betrouwbaarheid van de makers, want het is natuurlijk belangrijk dat je wel je producten ontvangt nadat je hebt betaald. Er zijn genoeg verhalen waarbij consumenten worden opgelicht op het internet, en dat willen wij voorkomen door dieper in te gaan op het product en bedrijf.

Inhoud Fitchef (Turbo) Review

Wat is Fitchef precies?


Fitchef is een website waarop je allerlei informatie kunt vinden over voeding en gezond leven. Voeding is de belangrijkste focus van de diensten van Fitchef. Zo bieden ze boeken aan, maar ook weekmenu’s aangepast aan jouw gewicht en levensstijl.

De boeken van Fitchef gaan specifiek over voeding en recepten. In de Fitchef boeken vind je allerlei eiwitrijke recepten die je gaan helpen met spieropbouw en vetverlies.

Zoals de naam als zegt, Fitchef is gefocust op Fit worden (en blijven). Dit betekent dat je lekker in je vel zit, en je gezond leeft door middel van de juiste voeding.

Fitchef wil jou met hun weekmenu’s en boeken alle tools geven om fit te worden, en te blijven.

Wie is Mark van Oosterwijck?


Mark van Oosterwijck is de schrijver van de Fitchef boeken, en daarnaast ook eigenaar van het bedrijf Fitchef. Hij vertelt dat Fitchef is ontstaan vanwege zijn persoonlijke strijd met overgewicht. Tijdens zijn periode van overgewicht is zijn passie voor gezonde voeding begonnen.

Hij maakt de recepten graag gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen. De focus ligt daarom op leuke, snelle en goedkope recepten.

Samen met een groot team werkt hij aan de website en producten van Fitchef. Hun doel is om het beste voeding en gezondsheids platform van Nederland te zijn.

mark-van-oosterwijck Fitchef
Mark van Oosterwijck.

Zijn Mark van Oosterwijck en Fitchef te vertrouwen?


Kun je zonder problemen je betalingsgegevens achterlaten, en er van uit gaan dat je je producten ontvangt? Daar gaan we nu naar kijken.

Als eerste kijken we naar de bedrijfsgegevens, deze staan netjes aan de onderkant van de website. Het adres, en het KvK en Btw nummer staan vermeld.

Fitchef Bedrijfsgegevens

Ervaringen van Klanten


Als het gaat om ervaringen van klanten zijn deze veelvuldig te vinden op het internet.

Op de website staan enkele meningen van wat bekendere Nederlanders die het boek hebben gebruikt, zoals Anthony Kruijver, Cynthia Houben en Niels van Loon. Alle drie hebben ze een website waarop je informatie kunt vinden over sporten en gezond leven.

Daarnaast zijn er ook veel ervaringen de vinden van andere klanten. Op Bol.com zijn de beide boeken voorzien van meer dan 200 reviews, en hebben een score van 4,8 uit 5. Voor een product op bol.com is dit erg goed, en laat ook zien dat het boek zich bewijst.

Fitchef Ervaringen 1
Fitchef Ervaringen 2
Fitchef Ervaringen 3

Conclusie: Mark van Oosterwijck en Fitchef zijn betrouwbaar. De ervaringen op Bol.com laten zien dat mensen tevreden zijn over het boek, en dat er dus geen schimmige praktijken plaatsvinden. Klanten ontvangen het boek en zijn blij met de recepten.

Wat staat er allemaal in de Fitchef boeken?


De Fitchef boeken bieden je allerlei gemakkelijke, eiwitrijke recepten voor meer spieropbouw en vetverlies.

Laten we de beide boeken bekijken en zien wat de verschillen zijn:

Fitchef

Dit boek bevat in totaal 105 recepten voor alle delen van de dag: Ontbijt, lunch, avondeten en tussendoor. Alle recepten bevat veel eiwitten en andere gezonde voedingstoffen zodat je fit kunt worden en kan blijven.

Daarnaast krijg je ook praktische voedingstips om altijd gezond te blijven eten, zodat het een gewoonte wordt. Je krijgt ook informatie over de recepten, en waarom dit gezond is. Je leert alles over eiwitten, koolhydraten, vetten en suikers.

Fitchef Boek deel 1

Kortom: Veel eiwitrijke recepten (105) om fit te worden en te blijven.

Fitchef Turbo

Dit is het tweede deel van de Fitchef serie van boeken. In dit boek ligt de focus meer op mensen met een volle agenda. Deze recepten zorgen ervoor dat je gezond gaat eten, zonder dat je lang in de keuken hoeft te staan.

Je krijgt 85 lekkere recepten die allemaal binnen 15 minuten te bereiden zijn. De recepten zijn geschikt voor je ontbijt, lunch en avondeten, en het bevat ook tussendoortjes.

Nog een verschil met het eerste Fitchef boek is dat er een hoofdstuk wordt gewijd aan Meal prepping. Hierbij krijg je recepten die je van tevoren al klaar kunt maken, en zo meer tijd kunt besparen om toch gezond te blijven eten in je drukke leven.

Dit boek bevat een stappenplan om jouw persoonlijke voedingsschema op te stellen, die helemaal in lijn ligt met jouw behoeften.

Fitchef Turbo Boek Deel 2

Dit boek komt neer op: Snel en gemakkelijk gezond eten maken, ook voor jouw drukke schema.

Fitchef Inhoud en Recepten


Om een idee te krijgen van de inhoud van het Fitchef (Turbo) boek zie je hieronder de inhoudsopgave:

fitchef inhoudsopgave

Dit zijn enkele voorbeeldrecepten uit het Fitchef Turbo receptenboek:

1. Proteïnecake met rozijnen en noten

fitchef weekmenu

2. Knapperige tortilla met biefstuk en bonen

fitchef turbo pdf

3. Spicy pinda-kalkoensoep

fitchef gratis voedingsschema

Garantie


Als je de boeken bestelt is er natuurlijk een mogelijkheid dat je niet tevreden bent. Hiervoor heb je een garantie. Nadat je de boeken hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om de recepten uit te proberen en te kijken of het bij jou past.

Binnen deze periode kun je het boek gemakkelijk retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Een prima voorwaarde die ervoor zorgt dat je het boek zonder enkel risico kunt uitproberen.

Garantie van 14 dagen

De voordelen van Fitchef (Turbo)


Beide boeken bevatten ongelofelijk veel recepten en informatie over gezond eten en fit worden.

Hieronder lees je de voordelen die je kunt verwachten:

 • Geschikt voor als je meer spieren wilt opbouwen, maar ook voor vetverlies.
 • Stappenplan om jouw persoonlijke voedingsschema samen te stellen.
 • Met 105 en 85 recepten ontvang je ontzettend veel inspiratie als het gaat om koken, en zit er altijd wel iets bij wat voor jou lekker is en wat gaat werken. Alle recepten zijn anders en daarom vullen de boeken elkaar aan.
 • Recepten voor ieder deel van de dag.
 • Het Fitchef Turbo boek geeft je tips voor meal preppen, zodat je veel tijd kunt besparen en gezond eten tóch in je drukke leven kunt inpassen.
 • Alle recepten zijn voorzien van veel eiwitten.
 • De recepten zijn gefocust op leuk, snel, goedkoop en gemakkelijk. Je staat dus niet urenlang in de keuken voor een gezonde maaltijd, maar bent maar tussen de 5 en 30 minuten kwijt per maaltijd.
 • Het boek is mooi voorgegeven en de hardcover is van goede kwaliteit.
 • De achtergrondinformatie over de voeding geeft je een beter beeld en zorgt ervoor dat je meer te weten komt over een gezonde levensstijl.
 • Ook als je vegetariër bent, geen zuivel eet of een gluten allergie hebt, kun je met dit boek overweg. De melk en ingrediënten met gluten kun je vervangen door geschikte producten, en het boek bevat ook recepten zonder vlees.
 • De vele reviews (200+) laten zien dat het boek goed wordt ontvangen en dat veel mensen de recepten gemakkelijk kunnen klaarmaken.
 • Als je voor 21:00 besteld heb je het boek de volgende dag al in huis.
 • 14 dagen de tijd om het boek uit te proberen.
 • Met deze boeken ben je voorzien van gezonde en snelle recepten, waardoor je fit wordt én blijft.

Mijn ervaring met Fitchef (Turbo)


Ik heb het receptenboek op dit moment precies één week geleden ontvangen. Als het gaat om koken ben ik erg van gemak. Koken is niet mijn favoriete bezigheid, dus vaak kies ik voor de gemakkelijke opties. Maar ik vind gezond (en vooral lekker) eten wel erg belangrijk.

Fitchef Turbo sprak mij dus erg aan; snelle, gemakkelijke en gezonde recepten om fit te blijven.

Conclusie: Ik ben positief verrast met de inhoud van het boek, en ben met plezier begonnen met het maken van de recepten. De tijd is voor mij het belangrijkste aspect. Binnen 15 à 20 minuten heb ik een gezonde, eiwitrijke en lekker maaltijd op tafel staan. Ideaal!

Fitchef Eigen ervaring
Eigen creatie met inspiratie uit het Fitchef Turbo boek!

De prijs van het programma


Voor de Fitchef boeken betaal je samen eenmalig 49,95. Je maakt dan gebruik van de combo korting van 25%. Zonder deze korting zou je €67,90 kwijt zijn.

Voor Fitchef los betaal je eenmalig 37,95, en voor Fitchef Turbo betaal je eenmalig 29,95.

Je kunt dus zelf bepalen welk boek het beste bij je past. Fitchef Turbo is voornamelijk als je een druk schema hebt, of gewoon als je niet zo van koken houdt :).

De recepten in beide boeken sluiten goed op elkaar aan, dus de combo deal (Met 25% korting) is een aanrader. Je krijgt dan alle twee de boeken, waardoor je in totaal 190 (!) unieke, gemakkelijke, snelle en gezonde recepten ontvangt!

Voor een kookboek met zoveel recepten vind ik de prijzen erg meevallen en zeker de moeite waard. En met de garantie van 14 dagen in gedachten is het al helemaal een goede deal. Je kunt het hierdoor zonder risico uitproberen.

Nu beginnen met Fitchef ( + Tijdelijke ComboKorting)


Wil je toegang krijgen tot de 190 gezonde en eiwitrijke recepten van Fitchef, zodat je gemakkelijk fit kan worden én blijven?

Claim dan nu jouw Fitchef en Fitchef Turbo exemplaren via de onderstaande kortingslink. Je ontvangt dan een korting van 25%.

Veel succes met de recepten en ik ben benieuwd naar je ervaringen!

Fit worden én blijven met 190 gezonde en heerlijke eiwitrijke gerechten? Fitchef helpt je!

Ja, naar de geheime kortingspagina!
Fitchef (Turbo), door Mark van Oosterwijck
Fitchef (Turbo), door Mark van Oosterwijck

Beoordeling door Jarno,

03 feb 2020
5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *