Alles over Fred Schouten

Op deze pagina lees je alles over Fred Schouten, de oprichter en eigenaar van Fred’s Bouwtekeningen en de Kippengids. Zijn producten en ervaringen van klanten; Je leest het hier!

Wie is Fred Schouten?


Fred Schouten is een vakman met ongelofelijk veel kennis van klussen. Op zijn website plaatst hij veel artikelen en video’s over alles wat met doe-het-zelf klussen te maken heeft: Van banken, bedden, hokken, kasten, tot gereedschap, bloembakken, schuren en paardenstallen. Fred heeft overal wel een plan voor.

Fred maakt alles zelf en schrijft hier sinds 2007 graag over op zijn website. Zo brengt hij zijn kennis en enthousiasme over aan zijn lezers.

Daarnaast heeft hij meerdere online producten gemaakt. De eerste is zijn meeste bekende product, namelijk Fred’s Bouwtekeningen. Dit programma bevat een online omgeving waarin je meer dan 10.000 bouwtekeningen kunt vinden.

Fred is ook de auteur van de kippengids. Dit product leert je alles over het houden van kippen en het bouwen van een geschikt kippenhok. Het is intussen al meer dan 4.500 verkocht! Klanten zijn erg tevreden, en hebben met de kennis en informatie van Fred zelf een kippenhok kunnen maken.

Ervaringen van klanten met Fred Schouten


Zoals ik al eerder zei, klanten zijn erg tevreden met de producten van Fred. Wat Fred graag aanmoedigt is het ontvangen van foto’s van projecten van klanten. En dat loopt erg goed.

Fred krijgt bijna wekelijks bewijs dat zijn bouwtekeningen échte resultaten opleveren voor zijn klanten.

In deze video zie je er een paar van langskomen:

Ik heb dit zelf ook mogen ervaren. Na aankoop krijg je netjes alle inloggegevens toegestuurd, en kun je direct bij alle informatie binnen de ledenomgeving.

Wat ook een groot voordeel is, is dat je niet hoeft te wachten op de bezorgingen van boeken of andere producten. Je kunt eigenlijk diezelfde dag al beginnen met jouw eigen doe-het-zelf project, dus dat is erg mooi!

10.000 bouwtekeningen


Ben je benieuwd geworden naar het product van Fred met maar liefst 10.000 bouwtekeningen?

Via de onderstaande button kom je meer te weten over Fred zijn product.

Ben je benieuwd naar ons oordeel? Je kunt hier mijn Fred’s Bouwtekeningen Review lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.