De Keto Revolutie Review (2021)

keto revolutie review

In deze review vertel ik je alles over ervaringen met de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren, en alles wat jij moet weten over dit programma!

Je weet misschien niet zeker of je moet gaan starten met de Keto Revolutie. Wij van reviewadvies.nl vertellen je alles over het programma, en de maker ervan. Zo krijg jij een goed beeld, en weet je zeker of je een juiste investering maakt.

Ben je van plan om te gaan beginnen met de Keto Revolutie? Wij vertellen je alles over de inhoud van het programma en ervaringen van cursisten. Lees snel verder!

keto revolutie review

Keto Revolutie Review: video


Heb je geen tijd om dit gehele artikel te lezen? Kijk dan mijn Keto Revolutie Review in video vorm.

Wat is De Keto Revolutie?


De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is gebaseerd op een ketogeen dieet. Dit dieet houdt in dat je veel vetten eet, en weinig koolhydraten. Hierdoor gaat je lichaam je vetopslag afbreken, en ga je afvallen.

Het ketogeen dieet verschilt van een koolhydraatarm dieet omdat je meer vetten eet. De hoeveelheid koolhydraten die je per dag binnenkrijgt is ook lager dan bij een koolhydraatarm dieet.

Daarnaast wordt het ketogeen dieet in dit programma gecombineerd met Intermittent Fasting. Dit betekent dat je op bepaalde momenten van de dag gaat vasten, en dus niet eet.

Ik vind dat Mitchel van Duuren, de oprichter van de Keto Revolutie, dit erg goed gedaan heeft. Door de combinatie van het ketogeen dieet, en het intermittent vasten, ga je super snel resultaat zien en wordt je nog sneller gezond.

Keto revolutie: Mitchel van Duuren

mitchel van duuren

Mitchel van Duuren is een bekende naam in de gezondheidsindustrie in Nederland. Hij is eigenaar van Elke hap telt, en de websites over Paleo en Keto.

Hij heeft al talloze mensen geholpen met zijn boeken en cursussen over gezondheid en voeding.  

Mitchel is veel bezig met het meeste uit zijn dag halen door de juiste voeding te eten. Hij wil daarom ook Nederland gezonder maken, en zoveel mogelijk mensen helpen met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl door middel van de juiste voeding.

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?


Mitchel is al 12 jaar bezig in de gezondheidsbranche in Nederland en België. Hij is auteur van 6 boeken over Paleo, waaronder het Paleo budget kookboek en 101 Paleo recepten.

Dit laat betrouwbaarheid zien. Hij is niet zomaar iemand op internet die probeert cursussen te verkopen, maar heeft ook fysieke producten zoals boeken die in de boekhandel liggen.

Daarnaast hebben zijn Facebookpagina’s meer dan 60.000 vind-ik-leuks.

Keto Revolutie Ervaringen


Op het internet zijn er veel ervaringen met de Keto Revolutie te vinden. Hieronder zie je ervaringen van mensen die het ketogeen dieet volgen en vertellen over hun resultaten:

Keto Revolutie Ervaringen 2
Keto Revolutie Ervaringen 1
Keto Revolutie Ervaringen
De-Keto-Revolutie-Review-3
De-Keto-Revolutie-Review-5

Zoals je zelf ziet: De resultaten zijn erg positief en de kilo’s vliegen er af. Dit laat zien dat de methode die wordt uitgelegd in de Keto Revolutie effectief is. Pluspunten voor Mitchel van Duuren en zijn team.

Mijn ervaring met dit programma


Ik ben erg tevreden over de Keto Revolutie. Zelf heb ik al vele verschillende soorten diëten uitgeprobeerd, en dit leek mij een goede uitdaging om te proberen.

Aan het begin was het flink wennen om mijn lichaam in ketose te krijgen. Toch doorgezet, en de resultaten zijn heel goed gebleken. Ik ben al meerdere kilo’s verloren en ben de manier van diëten inmiddels helemaal gewend. Ook de opties qua recepten vind ik heel uitgebreid.

Ik raad dit product daarom zeker aan als je effectief wilt gaan afvallen!

keto revolutie eigen ervaring

Wat krijg je in de Keto Revolutie?


De Keto Revolutie bestaat (op dit moment) uit 3 boeken, maaltijdplanning en boodschappenlijstjes en een complete online video cursus.

Laten we de onderdelen langsgaan:

Boek: Keto Revolutie (€27,- waarde)

In dit online boek staan alle stappen om te gaan beginnen met het ketodieet. Je kun direct beginnen met het toevoegen van de juiste vetverbrandende keto vetten aan je eetschema en routine, waardoor je al snel voordelen gaat ervaren zoals gewichtsverlies en meer energie.

E-Boek: Intermittent Fasting Handboek (€27,- waarde)

Met de informatie in dit e-book leer je hoe intermittent fast werkt, en hoe je dit combineert met het keto dieet zodat je ongelofelijke resultaten gaat behalen. Hierdoor ga je nog sneller vet verliezen en ben je mentaal in topvorm.

E-boek: 21 Dagen Keto Revolutie Kookboek (€27,- waarde)

Met deze heerlijke recepten blijf je lekker eten, en val je tegelijkertijd af. Je hoeft jezelf dus niet te verhongeren, waardoor je dit dieet makkelijker vol houdt dan andere programma’s om af te vallen. Het zijn in totaal 63 recepten voor 21 dagen, dus voor ontbijt, lunch en avondeten.

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes (€27,- waarde)

Met deze maaltijdplanningen kun je gemakkelijk de maaltijden in je dag schikken. Net zoals de boodschappenlijstjes, hier staat alles op wat je nodig hebt in de supermarkt. Je hoeft dit dus niet allemaal zelf uit te zoeken! Dit is erg makkelijk en een goede toevoeging aan de cursus. Dit gaat je veel tijd schelen.

De Volledige Keto Revolutie Videocursus (€97,- waarde)

In deze videocursus legt Mitchel je alles uit over wat keto precies is, wat de voordelen van keto zijn, hoe je ketonen het beste kunt meten, het verschil tussen keto en Atkins en Paleo, en nog veel meer! De cursus bestaat uit meer dan 20 video’s die veel informatie en opdrachten bevatten over het keto dieet dat je gaat volgen.

Keto Revolutie Recepten: Dit kun je verwachten


Welke recepten kun je verwachten in de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren?

Hieronder staan 5 voorbeeld recepten die geschikt zijn voor een ketogeen dieet:

1. Californië Steak Salade

Keto Revolutie Recepten

2. Eipannetje met broccoli

Keto Revolutie Recepten 1

3. Avocado met Tonijnsalade

Keto Revolutie Recepten 2

4. Grote Omelet

Keto Revolutie Recepten 3

5. Regenboogsalade

Keto Revolutie Recepten 4

Zoals je kunt zien zijn de recepten mooi en duidelijk vormgegeven. Niet alleen de bereidingswijze en ingrediënten, maar ook de macro’s zijn handig weergegeven per maaltijd.

Zo kun je gemakkelijk zien hoeveel vetten, koolhydraten, eiwitten en vezels je binnenkrijgt!

Garantie


De Keto Revolutie is voorzien van een mooie garantie. Je ontvangt namelijk een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hierdoor kun je het programma meerdere malen volgen en kijken of het goed bij je past en of je resultaten haalt. Ze doen niet moeilijk als jij niet tevreden bent. Je krijgt gewoon je geld terug!

Hierdoor kun je zonder risico beginnen met de Keto Revolutie.

Disclaimer voor mensen met Diabetes 1 of nieraandoening


Als je diabetes 1 of een nieraandoening hebt, is het beter om eerst te gaan overleggen met je huisarts of dokter. En ook als je zwanger bent is dit belangrijk om eerst te doen. Dit is een advies wat Mitchel zelf geeft. Het eten van veel vetten en weinig koolhydraten is een bijzonder dieet, waar je lichaam aan moet wennen.

Wat is er mogelijk met de Keto Revolutie?


Na de eerste 3 dagen:

 • Meer energie
 • Opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Gifstoffen worden afgedreven
 • Honger begint te verdwijnen

Na 3 dagen vind ik dit al mooie resultaten. Het zijn dingen die je echt gaat merken.

Na 7 dagen:

 • Betere spijsvertering
 • Vet wordt gebruikt als brandstof
 • Je geniet van een gezonder uiterlijk
 • Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na slechts één week heb je al een mooi lijstje aan positieve effecten.

Na 21 dagen:

 • Makkelijk gewichtsverlies
 • Slanker en sterker uiterlijk
 • Gezonde schildklier functie komt terug
 • Tekenen van lekkende darm kunnen worden gerepareerd

Je ziet dat je niet alleen gaat afvallen als je een keto dieet volgt, maar dat er nog veel meer voordelen zijn. Dit komt voornamelijk door het intermittent vasten. Dit is een gouden combinatie die ervoor zorgt dat je nog sneller gaat afvallen.

Ben jij geschikt voor de Keto Revolutie?


Belangrijke vraag is nu: Ben jij geschikt voor dit programma?

Ik vertelde in de disclaimer al dat je even naar je huisarts of dokter moet gaan als je een nieraandoening of diabetes type 1 hebt, of als je zwanger bent.

Als je dit allemaal niet hebt, moet je jezelf de vraag stellen of je bereid bent de instructies in de boeken en de videocursus op te volgen. Alleen dan ga je mooie resultaten behalen, en benut je optimaal de potentie van dit programma.

Dit programma is voor mensen die al veel diëten hebben geprobeerd, maar nog steeds niet echt verandering zien. De Keto Revolutie is een programma wat je leven écht kan veranderen, omdat je met deze methode gegarandeerd gaat afvallen.

De prijs van het programma


De prijs voor het gehele pakket is eenmalig 37 euro. Ik vind dit misschien wel een te lage prijs voor zoveel waarde. Alle boeken plus de videocursus zijn bij elkaar al meer dan €200,- euro waard.

Voor slechts 37 euro kun je eindelijk effectief gaan afvallen, en krijg je ook nog meer energie, minder honger, een stralende huid, en nog veel meer.

Ik raad dit programma daarom ook ten zeerste aan.

Als je niet tevreden bent over je aankoop en de ervaring met de boeken en de cursus, kun je altijd nog beroep doen op de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Je loopt daardoor geen enkel risico!

Keto Revolutie kopen (+ Korting)


Wil je ook net als vele anderen starten met een revolutionair dieet, die je EINDELIJK echt helpt met afvallen?

Start dan nu met de Keto Revolutie, en maak tijdelijk gebruik van ruim 60% korting op je aankoop.

Klik hieronder op de knop en claim binnen enkele muisklikken jouw gegarandeerde afvalpakket!

Ik wens je veel succes met afvallen!

keto revolutie review

Keto Revolutie Goud pakket?


Voorheen werd het totale pakket van de Keto Revolutie (Goud) verkocht voor €67,-. Deze prijs is inmiddels verouderd.

Via de bovenstaande knop ontvang je het volledige pakket (3 boeken + maaltijdplanners/boodschappenlijstjes + Keto video cursus) voor slechts 37 euro!

2 reacties op “De Keto Revolutie Review (2021)”

 1. Marlene van winden

  Ooh nu zie ik dat ie hier 37 euro is ik heb er 67 voor betaald plus een recepten boek van 10 euro gek
  Zal wel zeggen ben een paar dagen bezig voel mij beter en mag best veel eten

  1. Beste Marlene,

   Dat is gek, ik heb net gekeken en de Keto Revolutie is 37 euro.

   Maar fijn om te horen dat je je beter voelt en alsnog goed kan eten!

   Groeten,

   Jarno

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *