Kippengids Fred Schouten Review (2020): Rommel of Niet?

Review en ervaringen!

Op deze pagina lees je onze Kippengids Review. Wij gaan kijken naar de persoon achter het product, Fred Schouten, wat de ervaringen zijn van klanten en wat je allemaal krijgt na de aankoop. Lees snel verder!

Kippengids

Ben je van plan om de kippengids aan te schaffen, maar twijfel je nog?

Op deze website vertellen we je graag meer over de inhoud van online producten, de maker van het product en de ervaringen van klanten. Vandaag is de Kippengids van Fred Schouten aan de beurt.

Inhoudsopgave Kippengids Review

Wat is de Kippengids?


De Kippengids is een online boek, oftewel een ebook. Hierin leer je hoe je een perfect kippenhok kunt bouwen. In het boek krijg je alle informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Verschillende soorten kippen hebben verschillende soorten hokken nodig. Dit boek vertelt je precies waar je rekening mee moet houden, en welke materialen je nodig hebt om zelf te gaan bouwen.

Wie is Fred Schouten?


Fred Schouten is de schrijver van de Kippengids. Fred is voornamelijk bekend van zijn bouwtekeningen product: Fred’s Bouwtekeningen. In onze Fred’s Bouwtekeningen Review kun je hier mee over lezen.

Fred Schouten

Fred heeft veel bouwtekeningen tot zijn beschikking, en is zelf erg handig met allerlei doe-het-zelf projecten. Hij deelt zijn kennis graag met anderen met een blog op zijn website.

Daarnaast maakt Fred ook informatieve YouTube video’s, waarin hij doe-het-zelf projecten verder uitlegt en informatie geeft aan de kijkers.

Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n video:

Is Fred Schouten betrouwbaar?


In onze Fred’s Bouwtekeningen Review hebben we hier al uitgebreid naar gekeken.

Het komt er op neer dat Fred Schouten een pseudoniem is. Er is op het internet namelijk niets te vinden over hem. De maker vindt privacy dus belangrijk, en dat is oké.

Maar je hebt natuurlijk liever dat een maker zich meer openstelt, zodat je zeker weet dat hij of zij te vertrouwen is. In dit geval is het belangrijk te kijken naar zaken die wel op internet staan.

Dit zijn bijvoorbeeld de zakelijke gegevens van het bedrijf achter de Kippengids. Dit is T.A.P.O. Het KvK nummer en het adres komen allemaal overeen met de website van de Kvk, dus dit klopt.

Verder is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen van anderen.

Ervaringen van anderen met de Kippengids


Qua ervaringen zijn er niet veel verhalen te vinden op het internet. Alleen op de pagina over de Kippengids zijn er een handvol ervaringen te vinden. Deze lees je hieronder:

Kippengids Ervaringen 5

Wat krijg je in de Kippengids?


De Kippengids is een ebook, dat je direct na aankoop als pdf bestand kunt downloaden. Het boek bestaat uit 136 pagina’s.

Hier zie je een overzicht van de inhoud van het boek:

Kippengids Inhoudsopgave

Zoals je ziet krijg je ontzettend veel verschillende soorten bouwtekeningen van kippenhokken. Fred heeft voor alle soorten kippenrassen uitgebreide uitleg en een oplossing.

Garantie


Veel online producten zijn voorzien van een garantie, waarbij je een aantal dagen de tijd krijgt om het product uit te proberen.

De kippengids heeft dit helaas niet. Maar dat is ook wel weer begrijpelijk. Voor een prijs van 2 tientjes is het risico dat je neemt minder groot dan bij een cursus van een paar honderd euro.

Voordelen van de Kippengids


Dit zijn voor jou de voordelen van de Kippengids:

  • Het product verschijnt in de vorm van een ebook waardoor je direct kunt starten met lezen en niet hoeft te wachten op de bezorging. Je kunt zelfs de bladzijdes uitprinten om een echt exemplaar in handen te hebben.
  • Duidelijke bouwtekeningen en instructies.
  • Aan alles is gedacht: Van vergunningen en voederbakken tot aan verschillende kippenhokken.
  • Er is rekening gehouden met bijna alle soorten kippen, waardoor er altijd wel een tekening bij zit die aan jouw wensen (en natuurlijk die van de kippen) voldoet.
  • Al 4.500 mensen zijn je voorgegaan, met mooie resultaten tot gevolg.
  • De complete doe-het-zelf gids om kippen te houden en zelf geschikte kippenhokken te maken!

De prijs van de Kippengids


Voor de kippengids van Fred Schouten betaal je eenmalig 17 euro. Een hele scherpe prijs natuurlijk.

Als je van plan bent om zelf kippen te gaan houden, of al kippen houdt en een nieuw kippenhok wilt maken, is dit een echte aanrader.

Kippengids Kippen

Je ontvangt 136 pagina’s vol met informatie over kippenhokken die bij jouw gewenste ras passen. De uitgebreide bouwtekeningen zorgen ervoor dat iedereen aan de slag kan.

Je hoeft alleen nog maar de materialen te halen bij je plaatselijke bouwmarkt of via Bol.com te bestellen en je kunt aan de slag!

Nu beginnen met de Kippengids voor slechts 17 euro


Wil je net als 4.500 anderen je eigen kippenhok maken?

Begin dan nu met het lezen van de Kippengids; de volledige doe-het-zelf gids voor het houden van kippen.

Via de onderstaande button ontvang je de gids voor slechts 17 euro.

Veel succes met bouwen!

Direct starten met de Kippengids van Fred Schouten?

Ja, naar de geheime kortingspagina!
Kippengids, door Fred Schouten

Beoordeling door Jarno, 21 jan 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *