Koolhydraat arm 50 dagen programma Review (2020)

koolhydraat arm programma review

In dit artikel vertel ik je alles over het koolhydraat arm 50 dagen programma van Niels Bosman (Makkelijk Afvallen.nl). Ik ben hier nu een maand mee bezig en ik wil je graag alles laten weten over mijn ervaring.

Twijfel je om te gaan beginnen met het koolhydraat arm 50 dagen dieet programma van Niels Bosman? Dat begrijp ik. Ik heb zelf ook getwijfeld maar ben uiteindelijk heel blij dat ik ben begonnen met de recepten. Ik vertel je straks over mijn eigen resultaten.

Op deze pagina geef ik je alle informatie die je nodig hebt als je twijfelt om te gaan beginnen met dit programma. Lees dus vooral snel verder als je benieuwd bent naar mijn ervaring, de ervaringen van vele anderen, de productinhoud, en de garantie die je ontvangt.

koolhydraat arm 50 dagen programma review

Koolhydraat arm 50 dagen programma review video


Heb je geen tijd (of zin) om dit hele artikel door te spitten?

Kijk dan gerust mijn Koolhydraat arm 50 dagen programma review in video vorm.

Wat is het koolhydraat arm 50 dagen programma?


Het koolhydraat arm 50 dagen programma geeft je voor 50 dagen recepten die ervoor zorgen dat je gaat afvallen en gezonder gaat leven. Als je wilt afvallen is het namelijk belangrijk om andere dingen te gaan eten, in plaats van dat je jezelf uithongert door te weinig te eten.

In dit programma, zoals de naam als zegt, wordt de focus gelegd op koolhydraat arme recepten. Je ontvangt recepten voor over de hele dag, namelijk voor 6 eetmomenten. Je hoeft jezelf dus niet uit te hongeren om af te vallen, het kan ook op deze manier!

Hierdoor zul je gaan afvallen en resultaten zien als je op de weegschaal staat. Het is een digitaal boek in pdf formaat. Je hoeft dus niet te wachten op de bezorging van het boek. Even downloaden en je kunt beginnen met de recepten!

Wie is Niels Bosman?


Niels Bosman
Niels Bosman.

Niels Bosman is de oprichter van het koolhydraat arm 50 dagen programma. Hij heeft alle recepten van het dieet zelf samengesteld.

Een sterk en gezond lichaam is voor Niels een must have voor een gezond en gelukkig leven. Daarom besteed hij veel aandacht aan de voeding en onderhouding van zijn lichaam.

Hij vindt het belangrijk om anderen te inspireren met recepten die leiden tot een gezonde levensstijl.

Niels legt de focus op de voeding die je binnenkrijgt op een dag, en niet zozeer op het afvallen door middel van sporten. Vandaar dat hij het koolhydraat arm 50 dagen programma heeft opgezet.

Wil je meer lezen over Niels Bosman? Linkedin: https://www.linkedin.com/in/bosmanniels/

Is Niels Bosman betrouwbaar?


Op de website van Makkelijk Afvallen heb ik geen Kvk of Btw nummer kunnen vinden.

Na een paar zoekopdrachten ben ik het bedrijf van Niels Bosman tegengekomen in het Kvk handelsregister.

De website valt onder de bedrijfsnaam ‘Niels Bosman Sales’. De website komt overeen, dus dit zit in ieder geval goed.

Koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen


Wat zijn de ervaringen van anderen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman?

Vele reviews op het internet laten zien dat Niels een betrouwbaar persoon is, en ook echt waar geeft voor je geld. De Facebookpagina van Makkelijk Afvallen heeft een reviewscore van 4,3 uit 5 sterren uit 239 reviews. Dat is heel erg hoog en laat zien dat de producten de moeite waard zijn en mensen daadwerkelijk afvallen.

koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen

Ook heeft deze pagina meer dan 85.000 likes. Hieronder een greep uit de vele positieve ervaringen van mensen met het afval programma:

koolhydraat arm 50 dagen programma review 1
koolhydraat arm 50 dagen programma review 3
koolhydraat arm 50 dagen programma review 4
koolhydraat arm 50 dagen programma review 2

Het kan daarom wel geconcludeerd worden dat Niels Bosman en Makkelijk Afvallen betrouwbaar zijn.

Wat krijg je in het koolhydraat arm 50 dagen programma?


Het koolhydraat arm 50 dagen programma is een online boek dat je direct ontvangt na aankoop. Je krijgt het pdf bestand naar je e-mailadres toegestuurd, zodat je het zelf gemakkelijk kunt downloaden.

Het e-book dat je ontvangt bestaat uit de volgende onderdelen:

Je krijgt voor 50 dagen lang elke dag een recept voor het onbijt, de lunch en het avondeten. Daarnaast bevat elke dag meerdere gezonde snacks die tellen als tussendoortjes.

In het boek zie je precies wat je per dag kan eten. Elke dag heeft 6 eetmomenten: ontbijt, lunch, avondeten en 3 tussendoortjes. Hierdoor heb je op geen moment van de dag een gevoel van honger. Afvallen zonder jezelf te verhongeren!

Per maaltijd zie je het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. Hierdoor krijg je een goed overzicht van wat je per dag binnenkrijgt aan voedingstoffen.

Hoe gaat het Koolhydraat arm 50 dagen programma in zijn werk?

Je ontvangt het digitale boek door het via de mail te downloaden. Je krijgt dan een online boek van 120 pagina’s. Hierin staan de 50 dagen als volgt opgebouwd:

koolhydraatarm 50 dagen programma pdf

Elke dag heeft één aparte pagina. Hierop vind je het ontbijt, de lunch en het avondeten.

Per dagdeel vind je 2 recepten: De bijbehorende maaltijd + een tussendoortje. Voor iedere maaltijd zie je het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit is allemaal opgeteld aan de onderkant van de pagina.

Het eerste gevoel wat ik had was: Waar staan de recepten en bereidingswijzes? Deze komen te voorschijn als je op de maaltijd klikt. Dit kan alleen als de tekst is onderstreept, zoals bij de ‘Salade met gerookte kip en honing mosterd dressing’.

In deze video zie je hoe dat werkt:

Het boek is geschikt voor zowel je computer, laptop, telefoon en tablet.

Bonussen

Makkelijk afvallen boodschappenlijstjes voor 7 weken

Daarnaast ontvang je direct nog 2 gratis bonussen:

Boodschappenlijstjes voor 7 weken: Hierdoor hoef je niet onnodig lang na te denken wat je moet gaan halen in de supermarkt. Je ontvangt voor elke week een handig boodschappenlijstje.

Favoriete drinktips van Niels Bosman: Niels vertelt je precies wat je wel en niet moet drinken om het maximaal te profiteren van het koolhydraat arm 50 dagen programma. Drinken is namelijk minstens zo belangrijk als eten.

Makkelijk afvallen 9 koolhydraatarme drink tips

Deze bonussen zijn echt de moeite waard om ook te lezen. Vooral de drinktips waren voor mij erg effectief. Ik wist niet dat drinken zo’n groot verschil kon maken, en deze bonus heeft mij dat inzicht geven.

Garantie

Het mooie aan dit programma is dat je een garantie hebt. Je krijgt namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je dus een maand lang de recepten uitproberen en kijken of dit iets voor jou is.

Zo kun je zonder risico beginnen met het koolhydraat arm 50 dagen programma.

Mijn eigen ervaring met dit product


Ik ben zelf ongeveer 1 maand geleden begonnen met het koolhydraat arm 50 dagen programma van Niels Bosman. Wat mij direct opviel was hoe makkelijk ik de recepten kon gaan koken met de handige boodschappenlijstjes.

Hierdoor at ik van de een op de andere dag koolhydraat arme maaltijden, maar had ik geen honger. De 6 eetmomenten zijn echt super, naast de 3 traditionele eettijden at ik meer dan genoeg met de gezonde tussendoortjes.

eigen ervaring koolhydraatarm dieet

En ook de schema’s die je per dag krijgt zijn super overzichtelijk en maken het heel erg makkelijk om je aan de schema’s te houden.

Door deze recepten ben ik de eerste maand al 3,5 kilo afgevallen! Voor mij is afvallen nooit makkelijk geweest, maar sinds ik de recepten van dit programma volg gaat het allemaal een stuk sneller en makkelijker. En daar wil ik Niels Bosman ook voor bedanken.

Ben jij geschikt voor dit afvalprogramma?


De grote vraag is: Is het koolhydraat arm 50 dagen programma wat voor jou?

Het is belangrijk om jezelf de vraag te stellen of je daadwerkelijk de recepten gaat gebruiken die je krijgt in dit programma. Alleen dan kun je het maximale uit dit e-book halen.

Als je dat gaat doen zul je gaan afvallen zonder te sporten. Je gaat anders eten met lekkere, koolhydraat arme recepten.

afvallen

Dit boek is voor diegene die écht willen afvallen door de juiste dingen te gaan eten. Hierdoor zul je gezonder gaan leven en ga je je fitter voelen. Je kunt dan nog meer uit je dag halen.

De prijs van het programma


Voor het koolhydraat arm 50 dagen programma betaal je eenmalig 37 euro. Dit is natuurlijk een schijntje als je bedenkt hoe erg dit je leven kan veranderen.

De informatie in de recepten en de bonussen zijn veel meer waard dan dit. Als je dit namelijk zelf allemaal moet uitzoeken op het internet, ben je weken en misschien wel maanden kwijt om alles uit te pluizen.

Nu ben je enkele muisklikken verwijderd van al deze informatie, dus ik vind het zeker de moeite waard. Je krijgt er erg veel voor terug.

Als je simpelweg elke dagen de recepten volgt, en toepast in al je maaltijden, ga je afvallen. Hierdoor zul je je fitter, sterker, frisser en gezonder gaan voelen.

Daarnaast kun je nog altijd binnen 30 dagen beroep doen op de niet-goed-geld-terug garantie. Dit vind ik ook een erg fijne toevoeging, zodat je zonder risico kunt beginnen en je je geen zorgen hoeft te maken dat je een miskoop hebt gedaan.

Koolhydraat arm 50 dagen programma kopen (+ Korting)


Wil jij ook net als ik en vele anderen beginnen met het koolhydraat arm 50 dagen programma van Niels Bosman, en starten met een gezonde lifestyle waardoor je je gezonder en fitter gaat voelen?

Via de onderstaande kortingslink ontvang je het volledige programma (+ tijdelijk gratis bonussen) van 50 dagen binnen enkele muisklikken.

Ik wil je veel succes wensen met het afvallen en hoop dat je mooie resultaten gaat behalen!

koolhydraat arm 50 dagen programma review

Waar kan je het Koolhydraat arm 50 dagen boek kopen?

Het receptenboek van Niels Bosman is alleen online te koop. Dus niet in de boekhandel of op Bol.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *