Masters of Property review: Niet geschikt voor iedereen…

masters of property review

Goed dat je bent uitgekomen bij deze Masters of Property review. In dit artikel ga ik je vertellen hoe ik dit online programma heb ervaren. Zo kun je zelf bepalen op dit product iets voor jou is. Ik ga het namelijk ook hebben over de soorten mensen die hier geschikt voor zijn, én wanneer je hier juist NIET aan moet beginnen. Zeker het lezen waard.

Wat is de Masters of Property precies?

Masters of Property is een online programma over het investeren in vastgoed. Het bestaat uit video’s en tools waarmee je meer te weten komt over deze wereld.

In de videomodules spreken Frank Bakker en Pieter Monsma (de oprichters van Great Property Experience) met verschillende vastgoedgasten die al jaren mee draaien in het vastgoed. Ze hebben elk een ander vakgebied en in afleveringen van ruim 1,5 uur kom je alles te weten over deze onderwerpen.

De makers van het product

Masters of Property is gemaakt en ontwikkeld door ‘Great Property Experience’. Dit is een Nederlands bedrijf waarin verschillende vastgoedcursussen worden gegeven. Deze zijn zowel online als offline.

De 2 belangrijkste personen achter Great Property Experience zijn Frank Bakker en Pieter Monsma. Dit zijn allebei vastgoedinvesteerders die al heel wat panden in hun bezit hebben en hier maandelijks passief geld mee verdienen.

frank bakker
Frank Bakker

Op dit moment heeft het bedrijf 25 medewerkers in dienst en werkt het samen met 21 vastgoedcoaches.

Naast de Masters of Property bieden ze nog meer trainingen aan:

– Property sourcing (het vinden van geschikte vastgoedobjecten)

– UK Property training (vastgoed in Groot-Brittannië op afstand beheren)

– Tax saving training (Hoe om te gaan met belastingen tijdens het vastgoed investeren)

Frank Bakker en Pieter Monsma

Pieter Monsma
Pieter Monsma

Frank en Pieter zijn het gezicht van Great property experience. Op social media zijn ze erg actief en zijn ze in allerlei video’s te zien. Deze video’s geven voornamelijk tips, trucs en informatie over vastgoed investeren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Over Frank is bekend dat hij voorheen een hele drukke baan had, en heel tevreden was met zijn inkomen en werkzaamheden. Maar omdat hij weinig thuis was en zijn familie te weinig zag, besloot hij het roer om te gooien en te starten met vastgoed. Daardoor heeft hij (zoals hij zelf zegt) nu wel de tijd voor zijn familie.

Pieter Monsma is al heel lang ondernemer en was voorheen vooral actief als motivational speaker op verschillende evenementen. Zoals hij het zelf op zijn LinkedIn beschrijft: ‘Passief is voor mij de rode draad’

Mijn ervaringen met Masters of Property

Oke, nu het onderdeel waarvoor je bent gekomen! Mijn ervaringen met dit programma. Ik zal dit onderverdelen in plus- en minpunten hieronder. Zo zie je in een handig overzicht welke aspecten je kunt verwachten bij het volgen van dit programma.

Vergeet ook niet onderdeel ‘Voor wie is dit geschikt’ te lezen verder op in deze review. Als je nog twijfelt of het voor jou een slimme investering is, is dat waardevolle informatie die je eerst wilt hebben gelezen.

Pluspunten

✔️ Les van ervaringsdeskundigen

In de modules krijg je lessen van allerlei ervaringsdeskundigen. Het zijn namelijk lessen die verspreid zijn over de verschillende facetten van het investeren in vastgoed.

Zo ga leren over de volgende onderwerpen:

  • De psychologie van het sluiten van vastgoeddeals;
  • Wetgeving;
  • Belastingen en financiën;
  • Onder marktwaarde kopen;
  • Geld lenen via externe partijen;
  • Mindset.

Hierbij is er elke keer een gast opgetrommeld die veel kennis heeft over dit specifieke onderwerp. Hierdoor krijg je een goed plaatje van alles dat erbij komt kijken en zie je uiteindelijk ook hoeveel je nog te leren hebt ;).

In de verdiepingsmodules nemen Frank en Pieter je nog eens terug naar bepaalde momenten van een module. Hierin leggen ze de begrippen voor de beginners uit en leer je het beter begrijpen.

✔️ Leuke opzet met verschillende gasten

De training is heel afwisselend en kleurrijk door de verschillende gasten in de modules. In de meeste videotrainingen zou je bijvoorbeeld alleen les krijgen van Pieter en Frank en word je na het binge-watchen van de lessen helemaal gek van dezelfde stemmen.

Met de opzet in Masters of Property heb je elke keer een andere gast waardoor het afwisselend blijft en ook leuk om naar te kijken. Je ziet de verschillende mensen in Nederland die aan vastgoed doen en dat maakt het echter en realistischer.

✔️ ‘Offline’ dag is een leuke toevoeging

Bij dit programma schaf je zowel een video training als een fysieke event dag aan. Op die dag krijg je extra lessen en krijg je een certificaat van Great property experience. Vooral in de vastgoedmarkt is dit een mooie kans om een netwerk op te bouwen.

Daar heb je dus alle mogelijkheden toe en daarom is dat een waardevolle toevoeging voor het gehele pakket wat je aanschaft.

✔️ Mogelijkheden tot het bouwen van je eigen netwerk

Zoals ik al zei: je kunt op de offline dag mensen leren kennen die hetzelfde willen als jij, en ook mensen treffen die je verder kunnen helpen met bijvoorbeeld de financiering.

Maar ook online heb je hier al de mogelijkheid voor. Je wordt namelijk in een besloten community gezet waarin je in contact komt met allerlei gelijkgestemden. Op deze manier kun je op 2 fronten netwerken.

Minpunten

Verdieping modules had voor mij uitgebreider gemogen

Per module zijn er een aantal verdiepingsmodules aanwezig. Hierin vertellen Frank en Pieter samen wat de gast precies bedoelde tijdens het gesprek zodat je beter kunt begrijpen hoe het zit.

De modules (met de gast) duren gemiddeld zo’n 90 tot 120 minuten, en daarbij zijn er dan verdiepingsmodules die samen zo’n 20 minuten duren. Dat had voor mij langer gemogen om er nog meer uit te halen. Wie weet kunnen ze dit in de toekomst nog verder toevoegen.

De gesprekken zijn niet op alle vlakken informatief

Omdat in de modules gasten langs komen gaan de gesprekken ook af en toe over het persoonlijke leven van de gast. Natuurlijk leuk om beter te weten van wie je leert, maar soms wilde ik gewoon verder met leren en had ik geen interesse in de koetjes en kalfjes…

Je moet 100% geven om succes te behalen

De vastgoedwereld is vergelijken met de online wereld heel anders. Als je een online cursus over bijvoorbeeld dropshippen volgt kun je vanachter je je computer direct starten en je eerste stappen (relatief) gemakkelijk zetten.

Bij vastgoed is dit naar mijn mening net even anders. Er komt veel meer geld bij kijken, en je zult een netwerk moeten opbouwen waarop je kunt vertrouwen. En dat doe je niet achter je pc!

Real life actie ondernemen is een must om succesvol te worden met vastgoed investeren. Met de krapte op de woningmarkt is het niet gemakkelijker geworden (maar zeker niet onmogelijk), dus je moet er absoluut 100% voor geven om succesvol te worden. Deze training is dan een goede eerste stap maar dan ben je er nog niet.

Ervaringen van anderen

Op Trustpilot heb ik geen account gevonden waarin recensies staan van Great property experience. Op Facebook vond ik deze 2 positieve reviews:

masters of property ervaringen

Daarnaast ben ik deze recensies op de website van great property experience zelf ook nog tegengekomen:

masters of property ervaringen 2

Op het internet ben ik geen negatieve ervaringen tegengekomen, dus dat is voor mij een teken dat great property experience de zaken op orde heeft.

Mocht je toch een negatieve ervaring vinden (of deze zelf hebben meegemaakt), laat het dan zeker even weten via een reactie onderaan deze masters of property review.

Wat krijg je?

Om een totaal plaatje te krijgen wat je krijgt als je besluit te starten met Masters of Property, hier een overzicht:

– Video training bestaande uit 12 modules (Gedetailleerde inhoud lees je Hier)

– Extra verdiepende modules door Frank & Pieter

– Werkboek + Presentaties van de lessen

– Toegang tot de besloten community van GPE

– ‘Day of the Masters’ live dag

Prijs en garantie

De bovengenoemde onderdelen koop je onder de naam ‘Masters of Property’ en ontvang je direct na aankoop.

Je betaalt hiervoor normaal €1197,-.

Maar ik heb een speciale kortingslink die je kunt gebruiken waardoor je €500 korting krijgt, en dus slechts eenmalig 697 euro betaald.

Daar kun je via de knoppen in dit artikel gebruik van maken nu de korting nog geldig is.

Ik vind de prijs van bijna €1200 eigenlijk net iets teveel, maar met een korting zou ik zeggen dat het wel de moeite waard is. Je krijgt hiervoor namelijk een sterke basis in de vastgoedwereld, plus daarbij krijg je de middelen toegereikt om je eigen netwerk te starten en dat kan op de lange termijn onbetaalbaar zijn.

Met een goede samenwerking heb je de prijs voor dit programma er zo uit want dat is een voordeel van vastgoed: De passieve inkomsten hebben een bepaalde drempel omdat het over huizen gaat. Je kunt daardoor gemakkelijker gaan stapelen en zo elke maand een inkomen verdienen.

Garantie

Als je na je aankoop niet tevreden bent kun je nog altijd beroep doen op de 14 dagen garantie waar je recht op hebt. Via de klantenservice van GPE word je dan geholpen.

Dit kun je op de website doen door rechtsonder op het berichtenicoontje te klikken; dit is de chat van de helpdesk.

Voor wie is het geschikt?

Toch is de Masters of Property niet voor iedereen geschikt.

Ik denk dat het zeker een must is dat je:

– Niet achterover gaat hangen maar keihard actie onderneemt om de juiste mensen om je heen te verzamelen.

– Weet dat dit programma het begin is en het daarna pas echt begint.

Met die insteek kun je absoluut succesvol worden met behulp van deze training.

Maar als je:

– Alles aangereikt wil krijgen en stop als het lastig wordt,

– Of het stiekem eigenlijk niet gelooft dat JIJ een inkomen kan halen uit vastgoedprojecten,

Ja dan wordt het inderdaad lastig.

Als jij denkt dat iets kan, dan kan dat waarschijnlijk ook en kun je het realiseren met de juiste inzet.

Maar als je denkt dat iets niet kan, dan gaat het ook niet lukken voor jezelf.

Houd dit in gedachten voordat je hierin investeert en dan weet ik zeker dat je een weloverwogen beslissing maakt.

Mocht je het nou niet helemaal zeker weten, dan kun je altijd nog gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Die is namelijk van kracht.

Masters of Property kopen (+ €500 Korting)

Als je actie wilt gaan ondernemen en gas wilt gaan geven is de Masters of Property van Great property experience geschikt voor jou.

Vergeet niet om je korting van 500 euro te claimen via de knoppen op deze pagina.

Zo begin je voor de laagste prijs van dit moment aan de training.

Voor nu weet ik niet hoelang deze kortingscode nog geldig is maar ik weet wel dat Great Property Experience in het verleden prijzen heeft verhoogd door de grote vraag.

Als de kortingscode verdwijnt of wordt vervangen zal ik dit artikel zo snel mogelijk aanpassen. Dan ben je in ieder geval op de hoogte.

Profiteer nu het kan nog van de korting en dan wil ik je veel succes wensen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.