Nooit meer Zorgen of Stress Review (2020)

nooit meer zorgen of stress review

In deze review lees je of de cursus Nooit meer Zorgen of Stress van Frank de Moei je geld waard is, en of Frank betrouwbaar is!

Waarschijnlijk twijfel je om te gaan beginnen met de cursus Nooit meer Zorgen of Stress van Frank de Moei. In dit artikel wil ik je alles vertellen over het programma, wat mijn ervaringen en resultaten zijn en wie de maker is van deze cursus.

nooit meer zorgen of stress cursus

Wat houdt de cursus Nooit meer Zorgen of Stress in?


Met de cursus Nooit meer Zorgen of Stress ga je leren om je zorgen en stress los te laten. Je gaat leren om weer ontspanning te ervaren. Normaal zou je een coach moeten inhuren, waarbij je aan een paar sessies al veel geld kwijt bent.

Deze cursus is anders. Je kunt zelf, thuis op je gemak, aan je persoonlijke ontwikkeling werken en leren hoe je weer ontspannen kunt worden.

Je krijgt de lessen per e-mail toegestuurd. In 9 weken ontvang je 19 lessen waarin je leert om innerlijke rust te krijgen. Hierdoor ga je meer ontspannen, waardoor je meer energie en vrijheid gaat ervaren.

Dus ben je regelmatig gespannen en heb je veel zorgen? Dit kan wel eens de oplossing voor je zijn.

Wie is Frank de Moei?


Frank-de-Moei-Newstart
Frank de Moei

Frank de Moei is de oprichter van de cursus Nooit meer Zorgen of Stress, en eigenaar van de website NewStart. Hij is oprichter van meerdere cursussen, waarmee hij al meer dan 15.000 cursisten heeft geholpen.

Hij is ook de maker van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen, waar wij ook een review over hebben geschreven.

Hij is een professionele coach, en heeft diploma’s in Positieve Psychologie en Life Coaching.

Daarnaast beschikt Frank over het NOBCO keurmerk. Dit is de Officiële Nederlandse orde van beroepscoaches. Ook is hij aangesloten bij het EMCC, de European Mentoring en Coaching Council.

Frank heeft al jaren lang ervaring met het coachen van cliënten, zowel offline als online. Hij is daarom dé persoon om jou online te begeleiden als je van je je zorgen en stress wilt omzetten naar ontspanning.

Is Frank de Moei betrouwbaar?


In de Blijvend Zelfvertrouwen Review hebben we uitgebreid gekeken naar de betrouwbaarheid van Frank. De ervaring van Frank spreekt voor zich. Zijn 25 jarige ervaring met zelfontwikkeling laat een hoge betrouwbaarheid zien.

Al deze ervaring heeft hij vertaald in zijn online programma’s, net zoals in deze cursus. Op Facebook heeft de website van Frank (New Start) een score van 4,8 uit 5 uit ongeveer 40 recensies.

Dat is erg netjes en we snappen ook waarom. Frank brengt je van A naar B, met goede en duidelijke begeleiding.

Ook online zijn vele reviews te vinden van mensen die gewerkt hebben met Frank. Hieronder een paar van deze reviews over Frank en zijn cursisten:

nooit meer zorgen stress ervaringen 1
nooit meer zorgen stress ervaringen

Wat krijg je in de cursus Nooit meer Zorgen of Stress?


Je ontvangt in totaal 19 lessen in je mailbox, verdeeld over 9 weken. Omdat het allemaal online is, kun je het op je eigen tempo gaan volgen.

In de mails krijg je informatie over de knelpunten waar jij mee zit, en ook praktische opdrachten zodat je écht gaat werken aan een verandering. Zo ga je je zorgen en stress omzetten naar ontspanning en rust.

De cursus bestaat uit 3 delen:

Deel 1: Waarom maken we ons zorgen?

In het eerste deel leer je ontdekken waarom we ons zorgen maken. Deze inzichten geven de basis voor een ontspannen leven.

Deel 2: Transformeer je zorgen

In het tweede deel ga je leren om op effectieve manieren je zorgen los te laten, waardoor je sneller en beter kunt gaan ontspannen.

Deel 3: Natuurlijke en blijvende ontspanning

In het laatste deel leer je met verschillende technieken blijvende ontspanning ontwikkelen.

Bonussen

Daarnaast krijg je bij aankoop ook nog 2 bonussen:

  • E-book: Inzicht in je Kracht (€25,- waarde)

Een mooie bonus: In dit e-book lees je tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt, en alles over je doel en uitdaging in het leven. Dit boek geeft je nog meer waardevolle inzichten die je bij blijven.

  • E-mail Coachingssessie (€25,- waarde)

Als je nog vragen hebt tijdens of na de cursus Nooit meer Zorgen of Stress, kun je Frank mailen en beantwoord hij je met deskundig advies.

Garantie

Dit programma is voorzien van een 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Als je binnen deze periode niet tevreden bent over het programma, krijg je gewoon je geld terug.

Je kunt dus zonder risico beginnen met deze cursus.

Mijn eigen ervaring met dit programma


Ik heb inmiddels alle 19 lessen gevolgd.

Mijn probleem was voornamelijk dat ik constant bezig was met me zorgen maken of iets wel goed genoeg was. Ik kon er zelfs nachten van wakker liggen.

Met deze cursus heb ik de rust teruggevonden. De lessen in de mails hebben mij geleerd om dingen los te laten, en om echt te gaan ontspannen.

eigen ervaring nooit meer zorgen of stress

De garantie van Frank is dus ook echt uitgekomen. Ik heb veel van mijn zorgen in mijn hoofd, vertaald naar een gezond gevoel van ontspanning. Je leert niet zomaar een kunstje om jezelf voor te gek te houden, waardoor je geen blijvend resultaat ondervindt.

Deze cursus verandert je écht op een positieve manier!

Ik ben opnieuw erg positief over de werkwijze en informatie van Frank. Daarom raad ik deze cursus erg aan, en vooral aan de mensen die ook zorgen en stress hebben, en dit willen omzetten naar ontspannen zijn.

Ben jij geschikt voor de cursus Nooit meer Zorgen of Stress?


Om het maximale uit deze cursus te halen, is het belangrijk om jezelf de volgende vraag te stellen:

Ga ik er volledig voor, en lees ik alle mails en opdrachten?

Als je deze vraag met ‘ja’ hebt beantwoordt, kun je beginnen met deze cursus. Frank belooft je namelijk een gegarandeerd resultaat, mits je alle mails en opdrachten leest en uitvoert.

Als je hier toe bereid bent, ga je echt verandering merken en gaat dit een positieve impact op je leven maken.

De prijs van het programma


Voor de online cursus Nooit meer Zorgen en Stress van Frank de Moei betaal je eenmalig 59 euro. Normaal ligt de prijs rond de 200 euro, maar door de tijdelijke korting kun je nu al beginnen voor slechts 59 euro.

Misschien lijkt dit op het eerste gezicht wel wat geld, maar het is belangrijk om in te zien wat deze cursus voor je kan betekenen.

Hoe zou je leven eruit zien als je nooit meer zorgen of stress had?

Het is belangrijk om te realiseren dat je nog heel lang voordeel hebt van deze cursus.

Binnen enkele muisklikken heb je toegang tot informatie die je leven kan veranderen. Het enige wat van jou verwacht wordt is inzet. Dan gaan er mooie dingen voor je gebeuren!

Nu beginnen met de cursus Nooit meer Zorgen of Stress (+Korting)

Nu je weet wat mijn ervaringen zijn met dit programma, kun je zelf gaan beginnen.

Wil je net als vele anderen je huidige leven vol zorgen en stress, omzetten naar een ontspannend leven?

Via de onderstaande link kun je vandaag nog beginnen en maak je gebruik van de nu nog geldende korting.

Ik wens je veel succes!

nooit meer zorgen of stress cursus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *