Perfect Slapen in 7 Stappen Review (2020)

Mijn review, mening en ervaringen!

In dit artikel lees je mijn review over het veelbesproken programma ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’. Je leest mijn review, mening en ervaringen!

Perfect Slapen in 7 Stappen

Ben je geïnteresseerd in Perfect Slapen in 7 Stappen, maar heb je nog twijfels? In dit artikel wil ik je alles vertellen over de inhoud van het programma, de ervaringen van anderen en of je dit product moet aanschaffen of niet. Lees snel verder!

Inhoud Perfect Slapen in 7 Stappen Review

Perfect Slapen in 7 Stappen: Video review


Heb je geen zin of tijd om deze hele pagina door te lezen? Kijk dan mijn Perfect Slapen in 7 Stappen Review in video vorm.

Hierin ontdek je:

 • De maker van het product
 • De betrouwbaarheid van het bedrijf
 • Ervaringen van anderen

Wat is Perfect Slapen in 7 Stappen?


Perfect Slapen in 7 Stappen is een programma dat jou helpt om je slaapproblemen uit de wereld te helpen.

Je ontvangt een fysiek boek, een digitale versie van het boek, persoonlijke ondersteuning, een slaapchecklist en verschillende bonussen (hierover straks meer).

Slapen is ongelofelijk belangrijk, en daarom is het aan te raden om slaapproblemen serieus te nemen en zo snel mogelijk op te lossen.

Met dit programma helpt William van der Klaauw je om sneller in slaap te vallen, en uitgerust wakker te worden, waardoor je veel meer energie hebt om van je dag te genieten.

Wie is William van der Klaauw?


William van der Klaauw

William van der Klaauw beweert slaapdeskundige te zijn, en is auteur van het boek Perfect Slapen in 7 Stappen.

William heeft vroeger zelf veel problemen gehad met slapen, en zijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun slaapproblemen.

Op internet is er weg te vinden over William. Zijn website, slaapwijzer.net, is onderdeel van het bedrijf Kratos.

Is William van der Klaauw betrouwbaar?


Het is natuurlijk vreemd dat er bijna niets over William te vinden is op het internet. Maar er zijn genoeg signalen dat hij wel betrouwbaar is.

Ten eerste staat zijn adres op de contact pagina van slaapwijzer.net, waarbij ook een KVK en BTW nummer staan vermeld. Ik heb op de website gecheckt of dit inderdaad overeenkwam, en het stond netjes vermeld op de officiële website van de Kamer van Koophandel.

Daarnaast zijn er ervaringen van echte mensen over William te vinden op het internet. Ik heb op Facebook gezocht naar deze mensen en heb hun profielen gezien.

Niet van allemaal, want niet iedereen zit op Facebook. Maar toch toont dit aan dat het echte mensen zijn met een echte ervaring met het product van William.

Wat krijg je in Perfect Slapen in 7 Stappen?


Het totale pakket bestaat uit meerdere onderdelen, namelijk het boek Perfect Slapen in 7 Stappen in fysieke en digitale vorm, gratis persoonlijke begeleiding, de slaapchecklist en de online cursus Dieper Slapen.

Perfect Slapen in 7 Stappen

Laten we de onderdelen allemaal langsgaan:

Fysiek boek: Perfect Slapen in 7 Stappen

Als je vóór 16:00 besteld kun je dit boek morgen al ontvangen. Het bevat 7 stappen waarin alle technieken worden uitgelegd die jouw slaapproblemen doen verdwijnen. Het is de basis van het pakket, en gaat het grote verschil maken voor je nachtrust.

Perfect Slapen in 7 Stappen Digitaal

Digitale versie: Perfect Slapen in 7 Stappen

Na aankoop ontvang je inloggegevens voor het exclusieve ledenplatform van Slaapwijzer.net. Hier vind je de pdf versie van het boek, en kun je direct al beginnen met lezen en gebruik maken van de technieken.

Persoonlijke begeleiding

Met de e-coaching kom je precies achter wat jouw slaapproblemen zijn, en hoe je deze zo effectief mogelijk kan oplossen. Er is altijd ruimte voor het beantwoorden van je persoonlijke vragen.

Slaapchecklist

Slaapchecklist

Met deze checklist wordt het je super gemakkelijk gemaakt om de gegeven methodes in de praktijk te brengen. Je hoeft dan niet elke dag het boek weer door te lezen. Met deze checklist in de buurt zit je altijd goed en voer je de technieken op de juiste manier uit.

Online cursus ‘Dieper Slapen’

Deze cursus is gefocust op dieper slapen, zodat je zoveel mogelijk slaapt tijdens slaapfasen 3 en 4. Hierdoor word je minder vaak wakker en herstel je sneller.

Kalmeer-je-gedachten

Bonussen

Je ontvangt (tijdelijk) ook nog de volgende 4 bonussen die je na je bestelling gratis kan downloaden:

 • Kalmeer je Gedachten en Val in Slaap: 10 beproefde technieken

Dit e-book bevat 10 technieken die jou geestelijke rust geven, waardoor je sneller in slaap valt.

Welterusten-snacks-receptenboek
 • Welterusten Snacks Receptenboek

5 gezonde snacks die ervoor zorgen dat je sneller wilt gaan slapen. Dit receptenboek geeft je de juiste, lekkere snacks voor het slapengaan.

 • Toegang tot besloten community

Je ontvangt een maand lang toegang tot het forum waarin inspiratie, tips en adviezen worden gedeeld door slaapdeskundigen.

Crystal-waters
 • Crystal Waters

Dit is een mp3 bestand met muziek die ervoor zorgt dat je gaat relaxen en wegdromen, waardoor je een rustgevend moment op de dag hebt.

Garantie

Veel online programma’s hebben een garantie, en dit programma is hier geen uitzondering op. Je ontvangt namelijk een niet-goed-geld-terug garantie van 90 dagen.

Als je geen verbetering ziet, en je nog steeds veel slaapproblemen ondervindt, kun je een mailtje sturen naar William van der Klaauw. Hij stort dezelfde dag nog het aankoopbedrag terug op je rekening.

Door deze garantie loop je geen enkel risico als je wilt gaan beginnen met Perfect Slapen in 7 Stappen.

De voordelen van Perfect Slapen in 7 Stappen


Door de grote hoeveelheid aan informatie en producten die je ontvangt, zijn er een hoop voordelen op te noemen. Ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Je gaat zonder moeite eerder in slaap vallen.
 • Je wordt uitgerust wakker.
 • Je wordt niet meer zomaar 's nachts wakker, maar slaapt lekker door.
 • Hierdoor heb je overdag veel meer energie, en ben je fitter en alerter dan normaal.
 • Je gaat meer van het leven genieten omdat je je slaap onder controle hebt.
 • Je komt achter je ideale slaapritme.
 • Je leert dat het juiste ontbijt heel veel invloed kan hebben op hoe je de nacht erop slaapt.
 • Je leert waarom cortisolwaarden zo belangrijk zijn, en waarom je ze moet verlagen voor een betere nachtrust.
 • 5 tips waardoor je effectief cortisol gaat verlagen.
 • Hoe je eindelijk je slaapangst aanpakt.
 • Je leert hoe je je zorgen van je af kunt zetten voordat je gaat slapen.
 • Je leert een manier van douchen waardoor je slaperig wordt.
 • Je komt achter welke slaapkleding je nachtrust negatief beïnvloedt.
 • De instructies zijn makkelijk te volgen en kun je vanavond al toepassen.
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding die het verschil gaat maken en je slaapproblemen definitief oplost.
 • 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
 • Je gaat eindelijk ECHT beter slapen, en zegt je slaapproblemen vaarwel!

Mijn eigen ervaring met dit product


Ik heb zelf 2 weken geleden het volledige pakket gekocht. Ik kreeg het boek de volgende werkdag al gelijk binnen, dus ik kon direct beginnen.

Mijn problemen op het gebied van slapen waren voornamelijk het lastig in slaap komen, en dat ik me de volgende dag vooral ’s ochtends erg moe en futloos voelde. Ik sta bij mijn vrienden ook bekend als een avondmens, omdat ik ’s ochtends niet echt iets waard ben.

Toen ik begon met het toepassen van de technieken uit dit programma, merkte ik de eerste 2 dagen niet veel verschil. Maar na de 3e en 4e dag viel ik veel sneller in slaap. Die ochtenden werd ik met veel meer energie wakker, waardoor ik ook eerder opstond dan normaal.

mijn ervaring

Ik ben in die ochtend erg productief geweest en dat was echt een wereld van verschil. Voor mij heeft dit programma best veel verandering betekent, en ik ga dus graag door met het toepassen van de methoden. Ik ben benieuwd wat mijn resultaten over een paar maanden zijn.

Ik raad dit product dus ook aan als je slaapproblemen hebt en je er écht iets aan wilt doen. Deze methoden kunnen jou zeker verder helpen.

Ben jij geschikt voor Perfect Slapen in 7 Stappen?


Nu is de vraag: Ben jij geschikt om te gaan starten met Perfect Slapen in 7 Stappen?

Als je al heel lang slaapproblemen hebt, en al veel dingen hebt geprobeerd, is dit programma echt het proberen waard. Als je bereid bent de technieken, methoden en opdrachten uit dit programma te volgen, ben je geschikt om te starten.

Dieper Slapen

Door dat te doen kun je het maximale uit deze waardevolle cursus halen, waardoor je leven echt kan veranderen.

De prijs van het programma


Met de tijdelijke korting betaal je op dit moment eenmalig slechts 37 euro voor het gehele pakket. Je ontvangt dan de volgende werkdag het boek, en direct online al de digitale versie, de persoonlijke coaching, de slaapchecklist en de cursus Dieper Slapen. En natuurlijk krijg je ook direct de 4 mooie bonussen.

Ik vind deze prijs echt een schijntje. Een slechte nachtrust heeft zoveel invloed op je leven, en met de informatie in deze cursus kun je hier voor altijd van af zijn.

Als ik zie wat deze cursus mij gebracht heeft voor deze prijs, ben ik dik en dik tevreden.

Je bent enkele muisklikken verwijderd van het oplossen van je slaapproblemen. Als je toch niet tevreden bent met je aankoop, kun je altijd nog beroep doen op de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Hierdoor kun je alles zonder risico proberen en kijken of dit bij jou past.

Perfect Slapen in 7 Stappen Kopen (+ Korting)


Wil jij net als ik en vele anderen eindelijk vaarwel zeggen tegen slaapproblemen die ervoor zorgen dat je minder energie hebt en daardoor minder van je leven geniet?

Start dan nu met Perfect Slapen in 7 Stappen, en begin vandaag nog! Je kunt via de onderstaande kortingslink het Perfect Slapen in 7 Stappen boek kopen.

Ik wens je ongelofelijk veel succes en ben benieuwd naar de resultaten die je zult behalen!

Perfect Slapen in 7 Stappen Bol.com

Kan je Perfect Slapen in 7 Stappen op Bol.com bestellen?

Nee, het boek is exclusief te verkrijgen via slaapwijzer.net.

Perfect Slapen in 7 Stappen bestellen met 50% korting?

Ja, ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!
Perfect Slapen in 7 Stappen

Beoordeling door Jarno, 28 okt 2019

2 reacties op “Perfect Slapen in 7 Stappen Review (2020)

 1. Fantastisch boek. Heb jaren last gehad van slaapproblemen maar nu ik dit boek heb aangeschaft en de trucjes lees merk ik dat ik langzaam aan beter ga slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *