Pianoles van Rene Ervaringen en Review (2021)

pianoles van rene review

Op deze pagina lees je mijn Pianoles van Rene Review. Wat zijn de ervaringen van cursisten? Hoe ziet zijn programma eruit? En ben jij geschikt om te beginnen met dit programma? Lees snel verder!

Weet je nog niet zeker of het programma van pianoles van Rene iets voor jou is? Dat begrijp ik. Het kopen van online producten is altijd anders dan iets kopen in de winkel.

In deze review gaan we dieper in op het programma, wat het te bieden heeft en wat de voordelen zijn. Daarnaast trekken we uit ervaringen van anderen conclusies over de betrouwbaarheid van dit product.

pianoles van rene programma

Piano Les van Rene Review: video


Heb je geen tijd om dit hele artikel door te lezen? Dat begrijp ik. Je kunt daarom mijn Pianoles van Rene review in video vorm hieronder bekijken.

Wat is het Piano Les van Rene programma?


Het Pianoles van Rene programma is een complete cursus online pianoles. Je gaat leren om heel veel liedjes te spelen, door middel van naspeelvideo’s die je precies laten zien wat je moet doen.

De lessen worden gegeven door René Knops, een pianoleraar met meer dan 25 jaar ervaring. Hij heeft al meer dan 10.000 online cursisten geholpen met piano spelen.

De instructievideo’s zijn een hele goede manier om alles te leren, zelfs als je nog helemaal geen ervaring hebt.

Wie is René Knops?


René Knops is voormalig eigenaar van een muziekschool in Tilburg. Dit heeft hij 17 jaar gedaan. Nu focust hij zich voornamelijk op het online piano spelen, om zoveel mogelijk mensen in Nederland en omstreken te helpen met het leren van piano spelen.

René heeft zelf 25 jaar ervaring met piano spelen, waarvan hij 18 jaar fulltime pianoleraar is.

Rene knops pianoles van rene

Sinds 2013 is René eigenaar van de website Pianoles van René.nl. Deze site bevat veel informatie en tips om als beginner en als gevorderde te leren om beter piano te spelen. Per maand trekt zijn website meer dan 1.500 bezoekers.

In dit programma krijg je veel support van andere cursisten en van René zelf. Voor hem is persoonlijke begeleiding belangrijk.

Pianoles van René op YouTube

Wil je graag ontdekken hoe René les geeft in zijn cursussen? Bekijk dan eens het YouTube kanaal van René. Hierop staan meer dan 60 video’s over piano spelen.

Je kunt zo ontdekken of de manier van lesgeven iets voor je is!

Pianoles van René YouTube: https://www.youtube.com/user/yesonlinepianoles/videos

Is René Knops betrouwbaar?


Op het internet heeft René heeft een erg trouwe community achter zich. Zo heeft hij op zijn Facebookpagina meer dan 1.600 vind-ik-leuks, met een beoordeling van 4,8 uit 5.

Dit is een mooie score en laat zeker zien dat er veel tevreden klanten zijn.

Daarnaast bevat het forum van de ledenomgeving meer dan 2.500 actieve leden. Op dit forum delen cursisten tips en inspiratie over piano spelen, en motiveren ze elkaar om elke dag een stukje beter te worden.

Het Kvk en BTW nummer van het bedrijf van René zijn netjes onderaan zijn website vermeld. In het KvK Handelsregister staat het bedrijf geregistreerd en ik heb verder geen rare dingen kunnen vinden. Het bedrijf van René staat geregistreerd in Berkel-Enschot.

Ik heb heel veel pagina’s op internet afgezocht naar een negatieve ervaring met Piano Les van Rene, maar ik heb deze (gelukkig!) niet kunnen vinden.

Conclusie: René Knops en zijn Piano Les programma zijn betrouwbaar. Geen reden om je druk te maken, je krijgt je inloggegevens na je aankoop en krijgt ook je geld terug als je niet tevreden bent. Je hoeft René alleen maar te mailen.

Pianoles van Rene Ervaringen


Wat zijn de ervaringen van anderen met pianoles van Rene?

Hieronder lees je ervaringen van tevreden cursisten:

Pianoles van Rene Ervaringen
Pianoles van Rene Ervaringen 1

Wat krijg je in het Piano Les van Rene programma?


Hieronder lees je precies wat je kunt verwachten als je gaat beginnen met de pianolessen van René:

  • HD instructievideo’s

Video’s in hoge kwaliteit, niet te lang maar concrete informatie waarmee je direct uit de voeten kunt. Je kunt de video sneller en langzamer laten afspelen.

Uniek is het zicht op de 2 piano’s in beeld. Met de oplichtende toetsen zie je precies welke toetsen René indrukt, zodat je sneller gaat leren.

Hd instructievideos piano les van rene
  • Volledig lesmateriaal

Je ontvangt niet alleen de video’s, maar ook lesmateriaal in de vorm van audiobestanden, pdf, e-books, bladmuziek en midi.

Je krijgt direct de beginnerscursus, de vervolgcursus, de snelstartcursus noten lezen, naspeelliedjes en decemberliedjes.

  • Live webinars en workshops

Speciaal voor alle cursisten worden er regelmatig Live video’s, webinars en workshops gegeven. Hierin worden vragen behandeld, en kan je meedoen aan leuke challenges en workshops.

  • Levenslang toegang tot al het materiaal en support

Dit programma is geen abonnement. Je investeert eenmalig, en daarna heb je voor altijd toegang tot alle voordelen. Zo kun je rustig op je eigen tempo de lessen volgen en echt piano gaan leren spelen.

  • 11 tijdsbesparende speeltechnieken voor meer kracht, snelheid en betere coördinatie
  • 3 tips voor de juiste houding, zitpositie, aanslag en vingerstand
  • 5 technieken waardoor je los gaat komen van bladmuziek. Hierdoor kun je stukken spelen zonder het lezen van muzieknoten.
  • 3 pro tips voor het spelen met pedalen.
  • 12 meest voorkomende akkoorden + akkoorden fotoboek
  • 5 technieken die ervoor gaan zorgen dat je noten leest als een professionele piano speler. Met René zijn methode lees je alle noten een stuk sneller.

Pianoles van Rene Community

Je komt in een hechte community met alle medecursisten. Hierin kun je elkaar motiveren en krijg je net dat beetje extra support om de mooiste liedjes te gaan spelen.

Het piano leren spelen forum bevat verschillende gespreksonderwerpen. Hierin kun je vragen en gesprekken teruglezen, en je eigen vragen stellen. Alle leden inclusief René kunnen je dan verder helpen.

Bonussen


Daarnaast ontvang je nu tijdelijk 3 gratis bonussen:

Levenslang toegang tot al het lesmateriaal + alle toekomstige updates aan het programma (t.w.v. €197/jr)

Levenslange ondersteuning via het forum, de webinars en de e-mail met René. Altijd je eigen pianoleraar in de buurt (t.w.v. €799/jr)

Toegang tot online community met meer dan 2.500 actieve leden waarin je al je vragen kan stellen, inspiratie kan opdoen en successen kan delen (t.w.v. €197/jr)

Garantie


Het Piano les van Rene programma bevat een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen.

Hierdoor heb je een maand lang om het volledige programma uit te proberen, en te kijken of je tevreden bent over de manier van lesgeven.

Zo kun je het volledige programma zonder enkel risico uitproberen.

Mijn eigen ervaring met dit programma


Als kind heb ik op pianoles gezeten, maar ik kan het eigenlijk niet meer. Soms heb ik geprobeerd bekende nummers te spelen aan de hand van YouTube video’s, maar ik gaf al vrij snel op omdat ik de toetsen niet kon onthouden.

Onlangs heb ik een paar gratis proeflessen gevolgd van Piano Les van Rene, en ik was erg enthousiast. Met een uur spelen kon ik al een paar basisliedjes spelen, zonder het lezen van noten.

Omdat ik het piano spelen weer wil oppakken heb ik besloten om het volledige programma aan te schaffen.

pianoles van rene eigen ervaring

Ik ben nu precies 3 weken bezig en ik merk veel verandering. De basis die ik als kind had ben ik aan het ontwikkelen. Al het lesmateriaal zorgt ervoor dat ik precies weet waar ik moet beginnen om alles netjes op te bouwen, zodat ik binnen 12 weken al liedjes ga spelen waar ik van houd.

Kortom: Ik ben erg tevreden, en raad het zeker aan als je echt piano wil leren spelen. Je leert het vanaf de basis tot aan de gevorderde stukken, en dus geen trucjes.

Ben jij geschikt voor het Piano Les van Rene programma?


Dit programma is niet geschikt voor mensen die denken dat ze binnen een of twee weken al meerdere gevorderde liedjes kunnen spelen.

Vooral als beginner is het belangrijk om elke dag een kwartiertje of 20 minuten de video’s uit het programma te bekijken en ook echt te gaan oefenen!

Met alleen de video’s kijken kom je er niet, je zult zelf moeten gaan oefenen en fouten willen maken.

Als je leergierig bent, van muziek en piano spelen houdt en graag wilt blijven oefenen om beter te worden, dan is dit programma zeker geschikt voor jou.

Vergeet niet dat je altijd nog gebruik kunt maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt alles eerst uitproberen.

De prijs van het programma


Je kunt op twee manieren beginnen met dit piano les programma. Of je betaalt in 6 maandelijkse termijnen van 29 euro, of eenmalig ineens voor 149 euro.

Ik vind dit zeker niet duur. Voor pianolessen bij een muziekschool in de buurt ben je veel meer kwijt. Toen ik vroeger zelf nog bij een muziekschool zat, betaalde ik ongeveer 20 euro per les.

Na 8 lessen zou je dan al hetzelfde geld kwijt zijn. En ik weet zeker dat alle informatie van de cursus niet in 8 lessen van 1 uurtje passen.

Met dit online programma heb je onbeperkt toegang tot alle lessen, en kun je alles op je gemakje thuis volgen.

Nu beginnen met het Piano Les van Rene programma (+ Korting)


Wil je net als ik en vele anderen heerlijk piano kunnen spelen, en de mooiste liedjes laten horen aan je familie en vrienden?

Begin dan vandaag nog met Piano Les van Rene , en ontvangt het volledige programma + alle extra’s en bonussen met een mooie korting.

Klik op de knop hieronder om jouw plek te claimen!

pianoles van rene programma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *