Senang Masterclass review: Is dit je geld waard? [2022 review]

senang masterclass review

Een tijdje geleden voelde ik mij niet helemaal goed. Er zijn veel mensen die zich de laatste tijd minder voelen. Sinds het begin van de coronacrisis zijn er veel meer mensen met mentale klachten. Mentale klachten zijn tegenwoordig voor veel mensen de orde van de dag.

Vooral jongeren hebben veel last van mentale klachten. Zelf ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Toen kwam ik de Senang Masterclass tegen. Ik heb deze cursus gevolgd en merkte na een aantal dagen al resultaat. Omdat ik de Masterclass hebt gevolgd, geef ik graag mijn eerlijke review. Dit is mijn Senang Masterclass review.

senang masterclass reviews

Wie is de maker?

De maker van de training is Broer Rasta Senang. Zijn echte naam is Robert-Jan Mastenbroek, en hij is afkomstig uit Zwolle.

Je kunt hem wellicht kennen omdat hij in het nieuws is geweest door een mogelijke oplichtingszaak. Robert-Jan had namelijk een doneersite ‘Dream or Donate’ waarbij hij inzamelingsacties organiseerde voor zieke mensen.

broer rasta senang
Broer Rasta Senang.

Deze website werd op een gegeven moment uit de lucht gehaald. Volgens Robert is hij gehackt.

Uiteindelijk heeft hij al het geld terugbetaald aan de gedupeerden, wat ik een heel positief signaal vindt. Ook is hij niet strafrechtelijk vervolgd.

Dit is dus goed om te weten. Maar het belangrijkste vind ik dat hij de bedragen netjes heeft terugbetaald, en zo laat zien dat hij geen oplichter is.

Ik ben ook geen rare dingen tegengekomen waarbij mensen problemen hebben met het ontvangen van de Senang masterclass of hun geld niet terug krijgen als ze dat willen. Positief dus.

Mijn mening en ervaring met de Senang Masterclass

Deze cursus heb ikzelf gevolgd toen ik niet zo goed in mijn vel zat. De cursus heeft mij in het begin enorm goed geholpen.

Voordat ik tot kopen overgegaan ben, heb ik eerst de cursus goed bestudeerd. De cursus is namelijk niet goedkoop, maar kan jou wel helpen, als je niet goed in je vel zit.

Ik heb de cursus zelf gevolgd in de winter. Elke winter heb ik een winterdip. Hier hebben steeds meer mensen last van. Ik schrok wel van de prijs, daarom heb ik de masterclass eerst laten schieten. Toen ik beter ging nadenken, heb ik toch besloten om de cursus te kopen.

Het is namelijk een investering in jezelf. Ik zag veel positieve reviews. Als je wil leren hoe je met energie om moet gaan, is deze cursus zeker een aanrader. Nadat ik deze cursus heb gevolgd, zat ik een stuk beter in mijn vel.

In deze cursus leer je hoe je jouw emoties onder controle kunt houden. Om slechte energie links te laten liggen en je te focussen op goede energie. Ook kan deze masterclass je helpen om een trauma te verwerken.

Hoe is de Senang Masterclass opgebouwd?

De masterclass is opgedeeld in 7 weken. Elke week wordt de focus ergens anders opgelegd. Als je de masterclass koopt, krijg je toegang tot de community. In deze community zitten allemaal mensen die de cursus ook gekocht hebben.

Je kunt in de community met elkaar chatten. Dit is in veel cursussen niet zo. Ook gaan ze erg diep op het onderwerp in. Zelf ben ik positief over de cursus, het enige nadeel is de prijs. De cursus kost 377 euro maar dan heb je ook 49 video’s.

Nadat ik deze cursus had gevolgd en alle 49 video’s heb bekeken, weet ik veel meer over mijzelf. Ik kan beter met energie omgaan en kan beter omgaan met tegenslagen. Ik heb geleerd om niet in problemen te denken, maar in oplossing. In week 5 heb ik geleerd om mijn oude leven achter mij te laten en te gaan bouwen aan een nieuw leven. Je kunt namelijk alles bereiken, zolang je maar goed omgaat met je energie.

Ervaringen van anderen

De ervaringen van anderen zijn zeer positief. Iedereen in de community is positief, ook andere reviews zijn positief.

Doordat er zoveel goede reviews waren heb ik besloten om de cursus te kopen. De cursus is écht voor iedereen geschikt. Je kunt de cursus zien als investering in jezelf. Als je deze cursus volgt, kun je beter met energie omgaan. De cursus is enorm nuttig voor mensen die het maximale uit hun leven willen halen. Zelf verwachten we dat de cursus steeds populairder wordt.

In Nederland zijn er steeds meer mensen die last hebben van mentale problemen. Sinds de coronacrisis is dit aantal exponentieel gegroeid. Het grootse voordeel vinden de meeste mensen de community. Hier kun je praten met mensen die ook deze cursus hebben gevolgd.

In de community wordt gepraat over de cursus, maar ook andere onderwerpen kom aanbod. De 47 video’s worden als goed ervaren. Ze zijn allemaal duidelijk en gaat goed op het onderwerp in.

Prijs en garantie

Deze masterclass is niet goedkoop. Dit is gelijk het grootste nadeel aan de masterclass. Eerst heb ik de cursus ook niet gekocht, omdat ik hem te duur vond.

Omdat ik toch enorm veel positieve reviews vond, heb ik toch besloten, om de cursus te kopen. Dit is zeker geen slechte zet geweest. Ik kan nu veel beter met mijn energie omgaan, kan beter trauma’s verwerken en zit een stuk beter in mijn vel.

De cursus kost 377 euro. Betaal je in drie maanden? Dan betaal je in totaal 441 euro. De cursus was in het begin méér dan 2000 euro, nu is de cursus dus een stuk goedkoper.

Je hebt 7 dagen niet goed, geld terug garantie. Ook krijg je bij aankoop 1 jaar toegang tot de community.

De voordelen en nadelen van de Senang Masterclass

Een aantal voor- en nadelen van de Senang Masterclass: er zijn heel veel voordelen, maar ook nadelen. Hieronder staan er een aantal beschreven.

✅ Direct na betaling van de masterclass kan je al aan de slag! Wachten hoeft niet. Na betaling leer je gedurende de cursus van iemand die zelf ervaren is met onder andere spirituele elementen, aura en energie.

✅ De cursus duurt 7 weken, wat goed te overzien is.

✅ Tijdens die weken doe je dagelijks inspiratie op om jezelf te verrijken. De stappenplannen zijn heel concreet en geven je houvast, waardoor je je eigen ontwikkel pad vorm kan geven.

Er zijn alleen wel twee nadelen…

❌ Na betaling moet er namelijk binnen een week beslist worden of je door wil gaan met de masterclass of stopt, als dat het geval is kies je voor de ‘niet goed, geld terug’ garantie. Deze periode duurt erg kort, omdat er nog zes weken vol met inhoud volgen.

❌ Ook is de muziek en community niet even waardevol voor iedereen. Je betaalt daar alleen wel voor bij het aanschaffen van de training. Dit is jammer.

Voor wie is de Senang Masterclass geschikt?

De masterclass is geschikt voor iedereen. Er is dus niet specifiek een doelgroep, want iedereen zit weleens met problemen en wil graag geholpen worden. Deze Senang Masterclass kan je daarbij helpen.

Wat wel belangrijk is: Je moet ervoor openstaan. Als je gesloten bent en alles als ‘zweverig’ afdoet, dan ga je hier niets aan hebben.

Vooral mensen die zich aangetrokken voelt tot bepaalde woorden zoals spiritualiteit, energie, balans, aura en chakra hebben het meeste baat bij de Masterclass. Als je er nieuwsgierig door bent geworden, is dat de allereerste stap in de goede richting om je eigen balans te herstellen.

De Masterclass kan namelijk je mindset veranderen en jou een positieve kijk op het leven brengen. Dat wil je toch! In bepaalde situaties kan de Masterclass goed van pas komen. Bijvoorbeeld als je problemen hebt met het aangaan van relaties, maar je dit wel graag wilt, is deze Masterclass een goede optie.

Of als je mentaal niet op de juiste plek zit kan het je goed helpen. Als je jezelf hierin herkent, zou je kunnen overwegen om de Senang Masterclass te gaan volgen. Wanneer je tijdens de Masterclass een speciale gave ontdekt, kun jij jouw vaardigheden met je eigen omgeving delen door healing sessies aan hen aan te bieden.

Gratis voorbeeldles/proefles volgen

Wil je eerst een voorbeeldles volgen om te kijken of dit iets voor je is?

Via de onderstaande knop kom je terecht op de website van de cursus. Als je helemaal naar onder scrollt kun je een gratis proefles volgen.

Handig om eerst te doen voordat je helemaal start met de training:

Senang Masterclass kopen (+ 51% Korting)

Uiteindelijk is het de cursus het geld dubbel en dwars waard. Ik heb enorm veel nieuwe dingen geleerd en voel me weer een stuk beter.

Wil je dit ook een kans geven? Start dan hieronder met de Senang Masterclass en claim jouw korting. Vergeet niet dat je gebruik kunt maken van de 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je starten zonder enkel risico.

Nadat je je hebt aangemeldt kun je binnen 20 seconden al starten met het bekijken van de video’s.

Veel succes!

senang masterclass reviews

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *