Snel Fit worden en Afvallen? Hier moet je op Letten!

Op deze pagina kom je erachter hoe je snel fit kan worden en gaat afvallen. Nadat je dit hebt gelezen weet je precies waar je op moet letten als je fit wilt worden. Lees snel verder!

Wanneer ben je ‘Fit’?


‘Fit’ zijn is een bekend begrip. Maar wat betekent het nou precies?

Fit zijn heeft voor bijna iedereen een andere betekenis. De een is fit wanneer die 5x per week naar de sportschool gaat, en de ander is fit als hij of zij het hele huis heeft schoongemaakt of elke dag een wandeling maakt in de buurt.

Fit zijn betekent voornamelijk dat je jezelf gezond en goed voelt in je eigen lichaam. Iedereen heeft hier dus een ander beeld bij.

Voeding


De juiste voeding is ongelofelijk belangrijk als je fit wilt worden. Je kunt wel veel sporten en bewegen, maar als je alleen maar ongezonde dingen blijft eten ga je je niet fitter voelen.

Gezonde voeding met de juiste voedingstoffen en juiste aantal calorieën bepalen voor het grootste deel je gezondheid en de mate waarin je je fit voelt. Wees dus erg bewust van alles wat je eet.

Niet alleen de 3 traditionele maaltijden, maar ook de tussendoortjes op een dag kunnen een groot verschil maken.

Beweging


Nadat je dagelijks de juiste voeding binnenkrijgt, is beweging het tweede wat grote invloed heeft op jouw gevoel van fitheid.

Het beste is om elke week een sport te beoefenen, of naar de sportschool te gaan waar je kunt trainen, fietsen, hardlopen of roeien.

Bewegen heeft veel voordelen: Je houdt je lichaam en hart gezond, vermindert stress in je dagelijks leven, hebt meer energie en versterkt je botten.

Levensstijl


Als laatste is je levensstijl belangrijk, waar voornamelijk slaap mee wordt bedoeld. Slaap je genoeg? Wat is de kwaliteit van je slaap? En hoe word je wakker?

Voor ons lichaam is het herstellen van een dag heel belangrijk. Zonder een lange, kwalitatieve nachtrust kan je lichaam alle maaltijden niet goed verwerken. En ook alle uren in de sportschool zijn minder effectief als je slecht en kort slaapt.

Geef je slaap dus een hoge prioriteit. Je kunt hier 4 tips lezen om je slaapproblemen vanavond al te verminderen.

De Fit Methode


Wil je zo snel mogelijk beginnen met jezelf fit voelen, door middel van vetverlies, meer spiermassa of een betere levensstijl?

De Fit Methode geeft je geen simpel dieet, maar een duidelijk en compleet plan waarmee je echte resultaten gaat behalen.

Bekijk hier mijn Fit Methode Review!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *