Spiermassa Protocol Mannen Review: Mijn mening [2020]

In dit artikel lees je mijn spiermassa protocol voor mannen review.

De mannen van de droog trainen academie hebben naast hun droog trainen programma’s ook een protocol wat zich volledig focust op spiermassa.

Op deze pagina nemen we dit product onder de loep en krijg je antwoord op jouw vragen.

Spiermassa protocol review

Wat is het Spiermassa protocol precies?


Dit e-book gaat jou helpen om op de meest effectieve manier spiermassa op te bouwen. De theorie is gefocust op het mannenlichaam, vandaar dat het ook het Spiermassa protocol voor Mannen heet.

In het boek lees je informatie over de 2 belangrijkste componenten: Sporten en voeding. Daarna wordt er nog een klein hoofdstuk gewijd aan lifestyle, zodat je overal mee bezig bent en je je gewenste droomlichaam kunt gaan bouwen.

Wie zijn de makers?


Het Spiermassa Protocol is geschreven door Rinus en Henry van Droogtrainenacademie.nl. We kennen hun al van andere producten, namelijk het droog trainen protocol voor mannen en vrouwen.

Rinus en Henry waren altijd al bezig met voeding en sporten, en sinds 2013 besloten ze om deze informatie te delen op hun website. Sinds 2018 doen ze dit full-time en coachen ze mensen op weg naar hun droomlichaam.

Droog Trainen Academie Henry en Rinus

Wat krijg je na aankoop?


Het spiermassa protocol voor mannen bestaat uit de volgende onderdelen:

Theorie e-boek:

Dit is het voornaamste en belangrijkste onderdeel van het pakket. Hierin staat voor 151 pagina’s aan informatie over de juiste training, voeding en lifestyle om je droomlichaam te krijgen. De inhoud ziet er als volgt uit:

spiermassa protocol inhoud

Praktijk e-boek:

Dit is de aanvulling op de theorie. Een praktijkplan met alle stappen om op de juiste manier je voeding bij te houden en te gaan trainen.

Trainingsschema’s:

Deze schema’s geven je instructies voor als je gaat trainen in de sportschool. Dit kan voor 3, 4 of 5 dagen in de week. Je krijgt hierbij de sets, reps, rusttijd en combinatie te zien van alle benodigde oefeningen.

sp traininingsschema

Macrocalculator:

Hiermee kun je de startwaardes voor je voedingsplan bepalen. Omdat het via excel is gemaakt, kun je je eigen gewicht, lengte, leeftijd en activiteit level invoeren. Hiermee bereken het systeem automatisch hoeveel calorieën je nodig hebt en hoeveel je moet eten op een hoge en lage koolhydraat dag. 

Mijn mening over dit product


Ik heb zelf al wat ervaring in de sportschool, maar ik had nooit echt de discipline om het lang te blijven volhouden. 1 of 2 maanden lukte nog wel, maar daarna ging ik steeds minder en uiteindelijk zette ik mijn abonnement stop.

Mijn vraag was altijd waar het dan aan lag. Teveel informatie? De afstand naar de sportschool? Het volhouden? Ik weet het niet precies, maar dit protocol geeft mij ten eerste al een bepaalde structuur in de zeeën van informatie die er beschikbaar is.

De training en voeding is helemaal uitgewerkt, en de macrocalculator bepaalt precies hoeveel ik binnen mag krijgen. Deze aspecten geven mij al een stuk meer motivatie omdat ik hier minder over na hoef te denken.

Het trainingsschema is van tevoren al vastgesteld, dus hier kan ik uiteindelijk alleen maar mezelf de schuld van geven als ik dit opgeef. Ik ben een week begonnen en de schema’s geven me al veel meer vertrouwen dan eerst. Ik zie nog geen veranderingen, maar dit heeft ook tijd nodig zoals Henry en Rinus zeggen: Na 1 tot 2 maanden ga je duidelijke veranderingen zien, mits je natuurlijk consistent blijft trainen en goed blijft eten.

Daar ben ik dus al benieuwd naar, maar voor nu heeft het protocol mij al veel ondersteuning en structuur gegeven die ik normaal zelf zou moeten zoeken.

Spiermassa Protocol Prijs: Wat betaal je?


Voor alle 4 de onderdelen betaal je eenmalig 47 euro. Op de website staat dat het Spiermassa Protocol normaal €97,- kost, maar je krijgt nu dus 50 euro korting.

Ik heb er zelf ook 47 euro voor betaalt en dit een prima prijs. Voor een paar tientjes heb ik nu een duidelijke structuur voor mijn trainingen en voeding. Ik heb dit in het verleden allemaal zelf gedaan, en je hebt net gelezen hoe dat is afgelopen.

Het is wat aan de prijzige kant als je er uiteindelijk niets mee gaat doen, maar als je de structuur uit de boeken oppakt heb je een goede basis de je kans op succes veel groter maken. Dit omdat Rinus en Henry veel fitness trainingen en workshops hebben gevolgd om zoveel mogelijk te weten te komen over voeding en gezondheid.

Die kennis kun je voor onder de 50 euro direct gaan lezen en dat is het naar mijn mening zeker waard.

Handig om te weten (Q&A)


Hieronder vind je antwoorden op vragen die je mogelijk hebt over het Spiermassa Protocol van de Droog trainen academie.

Is het een streng dieet?

Nee, ik moet zeggen dat het best mee valt. Je zult voor een groot deel gezond gaan eten, maar je kunt hier en daar zeker wel dingen blijven eten die je nu ook eet. Rinus en Henry zijn er ook eerlijk over dat ze het belangrijk vinden om soms ook gewoon iets te eten wat je lekker vindt en niet perse bijdraagt aan je droomlichaam.

Hoe snel kun je beginnen?

Na je aankoop krijg je een mailtje met inloggegevens voor de online omgeving. Na het inloggen kun je hier alle e-books en producten downloaden en beginnen met lezen. Je hoeft dus niet te wachten op de bezorging van het boek.

Voor wie is dit boek niet geschikt?

Dit boek is niet voor het verliezen van vet, en ook niet voor mensen die niet willen veranderen wat ze nu doen. Je zult de schema’s moeten overnemen en actie moeten ondernemen als je het beloofde resultaat wilt behalen.

Spiermassa Protocol kopen (+ Korting)


Als je ook wilt starten met de training- en voedingsschema’s kun je hieronder beginnen met het Spiermassa Protocol voor Mannen.

Je betaalt op dit moment €50 minder voor het volledige pakket.

Veel succes met de schema’s, en veel plezier met trainen!

Spiermassa protocol review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *