Trading Navigator Methode Review (2021)

trading navigator methode review

In dit artikel lees je alles over de Trading Navigator van Harm van Wijk. Je ontdekt wat het programma inhoudt en wat de ervaringen van andere mensen zijn. Lees snel verder!

Weet je nog niet zeker of de Trading Navigator Methode voor jou geschikt is? Ik wil je graag alles vertellen over dit product.

Op deze pagina kom je achter alle mogelijkheden van het product en of mensen die het al hebben gekocht tevreden zijn of niet.

gratis-beleggen-ebook

Wat is de Trading Navigator Methode?


De Trading Navigator methode is een software die u helpt om geld te verdienen op de beurs. Door koop- en verkoopsignalen weet u wanneer u moet gaan kopen, en wanneer u moet gaan verkopen.

Deze tool is gemaakt voor aandelen en opties. U kunt de Trading Navigator Methode dus voor beide soorten gebruiken.

Door deze software hoeft u maar 5 minuten per week te spenderen aan het beheren van uw portefeuille. Het programma doet namelijk al het werk.

Hierdoor ben je met maar heel weinig tijd helemaal op de hoogte van de markt, en weet je precies wanneer je moet in- en uitstappen. Dit haalt ook de emotie uit het beleggen, wat een gigantisch voordeel is. U krijgt rust!

Inbegrepen is een stap voor stap handleiding om de software te installeren. Het pakket bevat 2 Trading Navigators, en nog een hele boel bonussen en extra’s. We komen straks op de inhoud terug.

Wie is Harm van Wijk?


Harm van Wijk is de oprichter van de Trading Navigator Methode.

Harm van Wijk

Harm van Wijk is iemand met erg veel ervaring met beleggen. Hij heeft al meer dan 32 jaar ervaring met beleggen, en in die tijd meer dan 11.000 mensen geholpen met hun beleggingsstrategie.

Daarnaast heeft Van Wijk geholpen met het opzetten van SNS FundCoach en Binck Bank, en ook bij beleggen bij SNS Bank en De Financiële Telegraaf.

Tijdens zijn werkzaamheden voor verschillende beleginstanties merkte hij dat veel particuliere beleggers geld verliezen.

Hier is Van Wijk achteraan gegaan en heeft hij de website Beleggen.com opgericht. Hieruit is de Trading Navigator Methode gekomen. Harm wil particuliere beleggers geld laten verdienen op de beurs.

Waarop is Harm van Wijk actief?


Van Wijk is actief op meerdere soorten social media, waarop hij informatie en inzichten deelt over beleggen, en met geïnteresseerde mensen in gesprek gaat.

Op YouTube, Facebook, Twitter en op het Forum van Beleggen.com is Harm erg actief met het delen van zijn kennis.

Beleggen.com

Is Harm van Wijk betrouwbaar?


Het is belangrijk om te weten of Harm van Wijk betrouwbaar is of niet.

Wij hebben onderzoek gedaan naar meer informatie achter de persoon Harm van Wijk.

Op Facebook heeft Beleggen.com 7 ervaringen, met een score van 4,4 uit 5. Dit is opzich prima, maar nog te weinig om echt een betrouwbaar beeld te krijgen. De pagina zelf heeft meer dan 2.500 vind-ik-leuks.

De website van Beleggen.com bevat daarnaast een KvK en Btw nummer. Ik heb het KvK nummer gecontroleerd, en deze staat netjes geregistreerd op de website van de KvK zoals u hieronder kunt zien. Beleggen.com is een handelsnaam van BeursBulletin Alerts B.V., vandaar de andere naam:

Harm van Wijk KvK

Alle gegevens inclusief het adres komen overeen met de website van Harm. Dit is dus allemaal in orde.

Harm van Wijk ervaringen


Op de pagina van de Trading Navigator Methode staan veel ervaringen van cursisten die al gebruik maken van het systeem en de inhoud van het programma.

Er zijn veel ervaringen te vinden van mensen die hun mening geven in een video. Dit laat een hoge betrouwbaarheid zien omdat je niet zomaar mensen iets kunt laten zeggen.

Deze mensen komen oprecht en eerlijk over, en hebben positieve ervaringen met het product.

Daarnaast zijn er ook geschreven ervaringen, hieronder zie je er een paar:

trading navigator ervaringen

Harm van Wijk Kassa

Op zijn YouTube kanaal heeft Harm van Wijk een aflevering van ‘Kassa’ staan.

Deze aflevering komt uit 2015, en behandelt de oplopende kosten voor vermogensbeheer. Omdat je tegenwoordig bijna moet gaan betalen om te sparen, biedt de beurs uitkomst. Iets waar Harm natuurlijk voorstander van is.

Wat krijg je in de Trading Navigator Methode?


Het totale pakket wat u direct ontvangt na aankoop bestaat uit de volgende onderdelen:

Trading Navigator Software voor aandelen

De eerste Trading Navigator is software die ervoor gaat zorgen dat u koop- en verkoopsignalen krijgt voor een aandeel waarin een trend aanwezig is. Hierdoor hoeft u deze keuzes niet zelf te maken.

Dit geeft ontzettend veel rust, omdat u alleen maar de pijlen volgt. Een groene pijl betekent instappen, en een rode betekent uitstappen. Moeilijker dan dit wordt het niet!

Deze aandelenstrategie gaat u door middel van simpele technieken een stijgend rendement opleveren. U ziet op de onderstaande afbeelding aan de bovenkant de koers van het aandeel staan, en daaronder de koers van de Trade Navigator.

Met het volgen van de groene en rode pijlen, en dus de in- en uitstapmomenten, bouwt u een mooi rendement op en gaat u op de lange termijn geld verdienen.

Trading Navigator Methode 1 Aandelen

Trading Navigator Software voor opties

De tweede Trading Navigator is precies hetzelfde als de eerste die hierboven is benoemd, maar dan voor het handelen in opties. Het systeem geeft op basis van de standaardafwijking precies aan wat de grenzen zijn, en wanneer u iets moet openen en wanneer weer te sluiten.

Je hoeft dus zelf niet na te denken. Het enige wat u hoeft te doen is het systeem volgen! Dit werkt opnieuw net zo eenvoudig, waardoor u op de juiste momenten opent of sluit.

Trading Navigator Methode 2 Opties

Bonussen

Het pakket bestaat uit de 2 Trading Navigators voor aandelen en opties, maar hier stopt het niet. U krijgt nog een hele boel bonussen, die hieronder staan vermeldt:

  • 6 weekse training (Waarde €297)
  • 2 jaar VIP toegang DSB (Waarde €696)
  • 2 jaar alerts via Telegram (Waarde €1994)
  • Handleiding Geld verdienen met opties (Waarde €47)
  • Geld verdienen met aandelen (Waarde €47)
  • Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde €47)
  • MeXeM transactietegoed (Waarde €500)
  • Toegang tot event voor 2 personen (Waarde €1994)

Garantie


Dit programma heeft een mooie garantie. Na aankoop heeft u namelijk 30 dagen de tijd om alles uit te proberen en te ondervinden of u tevreden bent.

Als u dat niet bent ontvangt u 100% uw geld terug van Harm van Wijk. U stuurt simpelweg een mailtje naar info@beleggen.com of belt naar het telefoonnummer van de helpdesk van beleggen.com. U wordt dan zonder problemen geholpen.

Hierdoor kunt u zonder risico direct starten!

Bent u geschikt voor de Trading Navigator Methode?


Een belangrijke vraag die u uzelf nu kunt stellen is: Ben ik geschikt voor de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk?

Het belangrijkste is wat u zelf met de informatie en de Navigator gaat doen. U kunt het programma kopen en uiteindelijk uw eigen strategie blijven volgen, zonder het systeem raad te plegen bij het kopen en verkopen van aandelen en opties.

Alleen als u bereid bent het bewezen systeem van Harm van Wijk te volgen, krijgt u prachtige resultaten met mooie rendementen, net als al vele anderen hebben ondervonden. Kijkt u maar op deze pagina naar de ervaringen van anderen. Dit zijn echte mensen met echte resultaten door het systeem van dit programma.

Resultaten behalen

De prijs van het programma


Het volledige pakket heeft normaal een prijs van €1997.

Maar op dit moment is de Trading Navigator Methode eenmalig 997 euro.

Geef het systeem een kans, en u zult versteld staan van de mogelijkheden van de software en de tijd die u wordt bespaard.

Daarnaast kunt u altijd nog beroep doen op de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Hierdoor kunt u starten zonder ook maar enkel risico te nemen.

Nu beginnen met de Trading Navigator (Gratis Training)


Wilt u net als vele anderen af van het onnodig weggooien van geld, en eindelijk succesvol gaan beleggen door middel van een bewezen systeem en een ervaren coach?

Schrijf je dan vandaag nog in voor de GRATIS training over beleggen. Laat vandaag de dag zijn dat je een ommekeer maakt en succesvol gaat beleggen!

Via de onderstaande knop kun je een plek reserveren.

gratis-beleggen-ebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *