Unstoppable Mindset Review (Jia Ruan)

unstoppable mindset review

In dit artikel lees je mijn Unstoppable Mindset Review.

Je bent waarschijnlijk al bekend met deze cursus, en twijfelt misschien of het iets voor je is of niet.

Is deze cursus je geld waard? Wat krijg je precies na aankoop? Wat zijn de ervaringen van anderen? En krijg je nog een garantie? Al deze vragen worden behandelt op deze pagina.

Vind precies waar je naar opzoek bent en navigeer hieronder door de inhoudsopgave:

unstoppable mindset cursus

Wat is de ‘Unstoppable Mindset’ precies?


De Unstoppable Mindset is een cursus, zoals de naam als zegt, puur gericht op Mindset.

In deze videocursus ga je leren hoe je de beste versie van jezelf kunt gaan worden. Klinkt op het eerste gezicht een beetje vaag, maar hiermee wordt bedoeld dat je positiever en gelukkiger in het leven gaat staan.

Je zult in vier delen je mindset als het ware ‘onder de loep nemen’. Het eerste deel laat je ontdekken welke invloed mindset op jouw leven heeft. Hierna ga je de verschillen zien tussen je oude identiteit en je nieuwe identiteit. Tot slot ga je bouwen aan je nieuwe, gelukkigere leven.

Straks ga ik nog wat dieper in op de lessen die je per onderdeel krijgt, zodat je precies zit hoe de cursus is opgebouwd.

Naast de videocursus ontvang je ook wekelijkse groepscoaching en toegang tot de Facebook community, zodat al je vragen worden beantwoord.

Waarom is Mindset belangrijk?


Ons brein dirigeert als het ware ons leven. Alles wat je denkt en voelt stuurt je leven in een bepaalde richting.

Stel je voor:

Je wilt over 1 jaar een marathon gaan lopen. Je hebt nog niet heel veel ervaring met hardlopen, dus je moet gaan trainen. Als jij tijdens het trainen alleen maar denkt: ‘Die marathon gaat mij nooit lukken’, ‘Ik ga het toch niet redden’, ‘Ik heb er te weinig tijd voor’, etc.

Denk je dan dat jij over een jaar aan de start staat met honderden anderen hardlopers om je eerste marathon te ‘crushen’? Nee, natuurlijk niet. Omdat je jezelf in gedachten helemaal naar beneden hebt gehaald, ben je na 1 week al gestopt met trainen. En zonder trainen kun je die marathon niet lopen.

Wat nou als al je gedachten precies het tegenovergesteld waren? In plaats van negatief denk je dan: ‘Het gaat mij lukken’, ‘Ik ga het redden’, ‘Ik wil er tijd voor vrij maken, het heeft mijn prioriteit’.

Met deze ‘Mindset’ stop je niet na een week al met trainen. Je gaat door omdat je constant blijft geloven dat het kan. Je geeft niet op. Na 1 jaar trainen ben je hierdoor in staat om wél een marathon te lopen, allemaal omdat je mindset 180 graden is gedraaid!

Alles begint dus bij mindset. Met een sterke mindset zul je veel meer bereiken in je leven, en hierdoor gelukkiger worden.

Wie is Jia Ruan?


Jia Ruan is hét gezicht van de Unstoppable Mindset cursus. Samen met zijn bedrijf, Unstoppable Lifestyle B.V., heeft hij deze cursus gelanceerd en in elkaar gezet.

Jia staat vooral bekend om de Bol Masterclass, de cursus waarin je leert om zelf te gaan verkopen op Bol. Sinds april 2018 is Jia begonnen met zijn online bedrijf, waar intussen al meer dan 10 mensen werken. Zijn businesspartners zijn Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

jia ruan unstoppable mindset

Wil je meer lezen over Jia zijn achtergrond en leven? In mijn Bol Masterclass Review ga ik uitgebreid in op negatieve en positieve ervaringen die op het internet te vinden zijn, en alles wat we weten over Jia.

Zijn Jia en zijn bedrijf te vertrouwen?


Kun je er vanuit gaan dat je een product ontvangt nadat je hebt betaald? Zijn er mensen opgelicht? Maakt Jia zijn beloftes over de cursus waar?

Ik heb het allemaal voor je uitgezocht.

Allereerst de inschrijving van het bedrijf. Deze is netjes terug te vinden in het handelsregister van de kvk, waarbij de adresgegevens en kvk en btw nummers overeenkomen. Het is dus geen illegaal bedrijf.

Unstoppable Mindset: Ervaringen van anderen


Als tweede het belangrijkste: Hoe wordt de cursus ontvangen door cursisten?

Hieronder lees je heel veel ervaringen en recensies, die voornamelijk zijn geplaatst in de privé Facebook community ‘The Unstoppable Lions’:

Unstoppable mindset ervaringen
Unstoppable mindset ervaringen 1
Unstoppable mindset ervaringen 2
Unstoppable mindset ervaringen 3
Unstoppable mindset ervaringen 4
Unstoppable mindset ervaringen 5
Unstoppable mindset ervaringen 6
Unstoppable mindset ervaringen 7

Video ervaringen met de Unstoppable Mindset

Op de website van de cursus staan 9 video’s waarin leden uitleggen waarom de cursus voor hen waardevol is geweest. Zeker de moeite waard om even te bekijken. Bekijk de video’s hier (helemaal naar onder scrollen en dan zie je ze verschijnen): https://www.unstoppablemindset.nl/cursuspagina

unstoppable mindset video ervaringen

Conclusie: Is het te vertrouwen en waardevol?


Het grote aantal positieve berichten in de Facebook groep laat zien dat veel mensen de cursus als zeer waardevol ervaren. Ook in de video’s leggen mensen duidelijk uit waarom het hen verder heeft gebracht in het leven.

Op het internet ben ik opzoek gegaan naar negatieve ervaringen van mensen met deze cursus. Deze ben ik niet tegengekomen.

Kortom: De cursus is de moeite waard. Je ontvangt een product dat je verder kan helpen met jouw mindset (mits je er zelf voor gaat).

Unstoppable Mindset: Gratis Proefles


Ben je benieuwd naar de Unstoppable Mindset cursus, maar wil je eerst beginnen met een gratis voorproefje?

Bekijk hieronder een gratis proefles om te ontdekken hoe de video’s in elkaar steken.

De onderstaande les komt uit de videocursus, en heet: ‘De Kwaliteit van Jouw Leven’. :

Productinhoud


Wat krijg je allemaal na aankoop van deze cursus?

Het volledige pakket bestaat uit meerdere onderdelen. We gaan alle onderdelen langs:

Unstoppable Mindset videocursus

Dit is het grootste deel van het pakket. Hierin ga je in 4 onderdelen alles ontdekken over mindset, waar jij nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je dit kunt gaan bereiken. Dit zijn de modules:

Module 1: Ontketen de beste versie van jezelf

5 lessen:

Les #1: Introductie.
Les #2: De Succescode.
Les #3: Geluk Blueprint.
Les #4: Verhoog De Kwaliteit Van Jouw Leven.
Les #5: De Bestuurdersstoel.

Module 2: Oude identiteit

7 lessen:

Les #1: Introductie.
Les #2: De Dominante Vraag.
Les #3: Jouw Magneetpolen.
Les #4: Jouw Magneetveld.
Les #5: Jouw Brein 2.0.
Les #6: Losbreken Uit Je Handboeien.
Les #7: De Volgende Fase.

Module 3: Nieuwe identiteit

7 lessen:

Les #1: Introductie.
Les #2: Jouw Turbomotor.
Les #3: Thermostaat.
Les #4: Jouw Persoonlijke Filter.
Les #5: Jouw Nieuwe Bestuuringssysteem.
Les #6: Operationeel Systeem 2.0.
Les #7: De Frequentie Van Het Universum.

Module 4: Jouw Ultieme Leven

10 lessen:

Les #1: Introductie.
Les #2: Het Krokodillenbrein.
Les #3: Succes Op De Automatische Piloot.
Les #4: Jouw Innerlijke Energie.
Les #5: Jouw Zorgeloze Leven (Part I).
Les #6: Jouw Zorgeloze Leven (Part II).
Les #7: Jouw Zorgeloze Leven (Part III).
Les #8: Het Spiekbriefje Van Het Leven.
Les #9: Het Is Nu Of Nooit.
Les #10: Volgas Voorruit.

Wekelijkse groepscoaching

Tijdens deze groepscoaching krijg je persoonlijke hulp met je uitdagingen en obstakels. Je kunt hier je eigen vragen stellen, en luisteren naar de de vragen en antwoorden van anderen.

‘The Unstoppable Lions’ Facebook groep

Je krijgt ook toegang tot de Facebook community van deze cursus, ‘The Unstoppable Lions’. In deze community kun je opnieuw je vragen kwijt. Ook wordt er veel inspiratie en motivatie gedeeld, en kun je connecten met like-minded mensen.

Audio onderdeel ‘Reprogram Yourself’

Handig voor als je onderweg bent. Hiermee luister je naar audiobestanden waarin Jia je mindset bijspijkert, met slecht 15 minuten per dag.

Daily Success Program

Dit zijn opdrachten en tips die je dagelijks kunt uitvoeren om je mindset en leven te verbeteren. Persoonlijk vind ik dit een sterke extra toevoeging aan de cursus. Je leert hierdoor niet alleen de theorie van de videocursus, maar komt ook elke dag in actie om je leven daadwerkelijk te verbeteren. Alleen door middel van actie zal je mindset en leven echt gaan veranderen.

Money Mastery

Een extra onderdeel waarin je leert hoe je je financiën het beste kun managen en geldzorgen vaarwel zegt. Ook krijg je 10 tips om goed uit een crisis te komen, zodat je geen financiële stress zal ervaren.

Garantie


Krijg je ook nog garantie als je deze cursus aanschaft? Jazeker, na je aankoop krijg je 14 dagen de tijd om alles uit te proberen en te ontdekken of het iets voor je is.

Toch niet tevreden? Stuur simpelweg een mailtje naar Unstoppable Lifestyle en je wordt direct geholpen.

Onze mening en conclusie

Voor ons is de Unstoppable Mindset een prima cursus die de beloftes waarmaakt. Wat voor mij al wel direct opviel is dat je zelf aan de slag moet gaan, en het niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Mindset is iets wat heel persoonlijk is en alleen jij kunt controleren. Jij hebt het stuur in handen en bepaalt welke richting je kiest in het leven. Deze cursus geeft je alle theorie, plus de dagelijkse oefeningen om deze in de praktijk te brengen.

Dit gebeurt natuurlijk niet vanzelf. Je zult jezelf moeten openstellen om deze praktijkoefeningen te realiseren en hierdoor écht verandering te merken. Dan is deze cursus super waardevol voor je en ga je er zeker iets aan hebben!

Is deze cursus geschikt voor jou?

Is de Unstoppable Mindset een online cursus waar jij beter van wordt?

Om die vraag te beantwoorden kijken we naar belangrijke eigenschappen die je zult moeten hebben om zoveel mogelijk uit deze cursus te halen.

Ten eerste je ego. In deze cursus wordt je vaak geconfronteerd met wie je daadwerkelijk bent. En dat is natuurlijk niet altijd positief, je bent hier ook gekomen om je mindset te verbeteren. Het kan lastig zijn om bepaalde eigenschappen van jezelf te zien als ‘slecht’.

Je zult uit je comfort zone moeten durven gaan en je ego opzij zetten om jezelf een nieuwe identiteit te willen geven.

Ten tweede de praktische oefeningen. In de video’s krijg je kleine schrijfopdrachten om vooruitgang te boeken en je patronen te veranderen. Volg je dit niet en blijf je achterover hangen? Dan zul je niet veel aan deze cursus hebben.

Bekijk de theorie, maar onderneem ook actie. Heb pen en papier bij de hand als je een video gaat kijken, zodat je er het maximale uit kunt halen.

Voldoe je aan allebei deze punten?

Dan is deze cursus prima geschikt voor jou! Het zal je leven in de juiste richting sturen.

Unstoppable Mindset prijs: Wat betaal je?

Voor de Unstoppable Mindset van Jia Ruan betaal je eenmalig 997 euro. Op de cursuspagina staat dat de totale waarde van het hele pakket €5.982 is (dit moet je met een korreltje zout nemen), en dat de normale prijs €1997,- bedraagt.

Je krijgt op dit moment dus een korting van €1000,-, wat zeker niet verkeerd is.

Een prima prijs of niet?

Is 997 een goede prijs voor deze cursus? Ik vind van wel. Zoals als eerder gezegd: Hoe je denkt bepaalt eigenlijk voor het grootste deel hoe je leven eruitziet en hoe gelukkig je bent. Je mindset kan je maken, of breken. De prijs is voor mij dan ook een schijntje voor wat het je kan opleveren (geluk, vrijheid en voldoening).

Unstoppable Mindset: Gratis e-book en audioboek

Dit was mijn review van de Unstoppable Mindset van Jia Ruan.

Nog niet zeker of dit iets voor je is? Download het gratis e-book en audioboek van Jia om te ontdekken hoe jij binnen 21 dagen meer geluk, voldoening, discipline en energie kunt krijgen:

Unstoppable Mindset kopen

Wil je aan de slag met je mindset, zodat je gaat toewerken naar je droomleven?

Begin dan vandaag nog met de Unstoppable Mindset, en claim 50% korting nu het nog kan.

unstoppable mindset cursus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *