Waarom afvallen niet lukt en wat je er nu DIRECT aan kunt doen!

waarom afvallen niet lukt

In dit artikel lees je waarom afvallen niet lukt en wat je hier direct aan kunt doen. De inzichten op deze pagina laten je zien wat de mogelijke oorzaken zijn. Lees snel verder!

Waarom lukt het mij niet om af te vallen?


Je let op je voeding en beweegt regelmatig, maar als je op de weegschaal staat zie je geen enkele verandering. Hoe kan dit nou?

Er zijn veel mogelijke oorzaken. De onderstaande 3 punten zijn hoogstwaarschijnlijk de oorzaak waardoor je de mist in gaat. Door deze goed te lezen en direct actie te ondernemen, kun je voor jezelf het verschil gaan maken en eindelijk resultaat zien als je op de weegschaal gaat staan.

Reden 1: Je blijft onbewust dingen eten waarvan je niet gaat afvallen.


Als je op je voeding gaat letten om te gaan afvallen kun je veel dingen al gaan wegstrepen omdat het gewoon ‘logisch’ is dat je hier niet dunner van gaat worden. Dit zijn bijvoorbeeld taart, ijs en pasta.

Maar er zijn ook een hoop dingen waarvan je niet wist dat ze slecht waren.

Dit zijn onder andere:

❌ Sushi
❌ Maaltijdsalades
❌ Noten
❌ Smoothies en vruchtensappen: Door de grote hoeveelheid fruit bevat het veel suiker!

Ga voor jezelf na: Wat eet je regelmatig, waarvan je denkt dat het geen kwaad kan?

Met deze vraag los je al veel problemen op!

Reden 2: Je hebt teveel stress waardoor je te weinig slaapt.


Als je overdag door werk en school veel stress ervaart, is de kwaliteit en lengte van je nachtrust meestal niet al te best. En slaap is juist zo belangrijk als je wilt gaan afvallen.

Door een slechte nachtrust worden er minder hormonen aangemaakt die ervoor zorgen dat je gevoel van honger wordt onderdrukt. Daarnaast ben je minder scherp en hierdoor kies je vaker voor de makkelijkere, ongezonde keuzes als het gaat om voeding.

Reden 3: Je volgt diëten die niet betrouwbaar zijn!


Er zijn heel veel afvaldiëten op de markt die allemaal beloven dat je na het volgen van dit dieet bent afgevallen. Maar in werkelijkheid worden veel van dit soort afvalprogramma’s op gevoel samengesteld, zonder veel kennis van de échte werking van de voeding op je lichaam.

Drs. Oscar Helm heeft met zijn Afslank Receptenbijbel alle recepten gebaseerd op wetenschappelijk advies.

In mijn Afslank Receptenbijbel Review ontdek je alles over dit receptenboek, uitgebracht door Oscar Helm. Het bevat meer dan 100 heerlijke recepten, die ervoor gaan zorgen dat je echt gaat afvallen.

afslank receptenbijbel review

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *